- Konu Sahibi burcuerdem
- #4.381
arzum naptın kuzum nasılsın ya mşlh koca sayfayı 5 6 kişi götürüyoruz bence cok vardır mol gebelik geciren ama neden kimse gelmiyorki cesaretlerini toplayıp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullanıcı Adı------Yaş-----Molün Türü------Bekleme Süresi --------- Durumu
1. Azure ----------- 25-------Tam---------------- 1 yıl ------------------Bekliyor ( 4 ay geçti)
2. Ajda06 ----------39------Parsiyel-------------4 ay-------------------Bekliyor ( 2 ay geçti )
3. Jazhara----------39------ Parsiyel------------6 ay-------------------Bekliyor (2 ay geçti )
4. İstanbul84--------------
5. dbediz -----------30------Parsiyel-------------1 yıl -------------------süre tamamlandı
6. İzmir35530------32------- Tam----------------1 yıl --------------------8,5 ayda bıraktı
Son durum bu kızlar. Siz baya yazmışsınız dünden beri. onları okudum şimdi. Ajda ya aynen burda da hava çok güzel. Benim de içim kıpır kıpır inan. Aklıma düşüyor arada bırak her şeyi diye ama sabretmek lazım :)
arzum naptın kuzum nasılsın ya mşlh koca sayfayı 5 6 kişi götürüyoruz bence cok vardır mol gebelik geciren ama neden kimse gelmiyorki cesaretlerini toplayıp
dbediz öncelikle geçen sene yaşadıkların için çok geçmiş olsun.üzücü şeyler ama elden birşey gelmiyor.demekki yiyecek ekmegi yokmuş öyle bakalım sen dualarını eksik etme.
bende eşime her günn söylüyorum o beni teselli ediyor.bende diyorum herkez hamile ben kalmıyacagım gibi geliyor diyorum pes etme olucak içim temiz diyor.ama çok zor bir durum aklıma geldikçe aglıyorum.hatta çevremdekiler psikolojik destek al diyor yok diyorum ya ne yapıcam...ordan çık yine aynısın zaten kafama herşeyi takıyorum.
ama geçen seneden beri ruh gibiyim.dışada hamile görsem içim çekiliyor.ve iş yerinde bu sene hamile çok var.dün bi kız kaldı.buğün biri.bu ne ya diyorum herkez kalıyor.
yeni evli olsak daha kolay olurdu 3 sene yi geçti evleneli 2 sene korundum.sonra hamile kaldım mol gebelik.inşallah allah birdaha yaşatmaz.ama ben allahtan isteyen herkeze versin diyorum....
siz de durum ne.sizler nasılsınız.kızlar siz yine şanslısınız.degerleriniz hemen düştüde aylıga geçtiniz.benim çok zor düşmüştü.çok şükür geç falan ama düştü....
herkez iyi mi.....
haklısın sabretmek lazım şunun şurasında en kaldıki nisana demi kemel sunalın hesbı şunun şurasında en kaldıki carşambaya:)))
arkadaşlar kürtaj dan sonra adet düzeniniz nasıldı..ben kürtaj dan bir ay sonra adet olmuştum....normalde adet döngüm 24 yada 25 günde olurdu ..24.gün henüz olmadım..inşallah düzen bozulmaz.
ben 8 ocak kürtaj oldum şubat 4 5 de adet oldum bakalım bu aykı nasıl olacak ama benim bir önceki kürtajımda düzenli oldu
bende 3 şubatta adet oldum..adet döngün nasıl..[bazen 25 26 27 28 günde bir olur yani
Ben buralardayım aslında ama ara ara girip çıkıyorum biri bişi yazmış mı diye bakıyorum. nezleyim. hiç bişi yapasıım yoook
Ben buralardayım aslında ama ara ara girip çıkıyorum biri bişi yazmış mı diye bakıyorum. nezleyim. hiç bişi yapasıım yoook
arkadaşlar selam ; öncelikle benim için yazdığınız temenniler için teşekkür ederim bu sabah evde idrar testi yaptım sonuç negatifti. bende koştur koştur sağlık ocağına gittim öğle arasıydı kan tahlili yaptıramadım yarına kaldı artık... buarada daha önce hamile kaldığımda regl günümü 1 gün geçtiğinde idrar testi yapmıştım teste çizgi koyu renk çıkmıtı.o da sanırım beta hcg nin yüksek olmasından dolayıydı. şimdide reglimin günümden 1 gün geçti test negatif çıktı. en azında şunu bilmek güzel mol olsaydı çizgi koyu renk oluyordu. bilmiyorum arkadaşlar benim düzenli bir adet dönemim var belki testi erken yaptım.belki de başka bir şey var psikolojik gibi...2 güne kadar belli olur hayırlı haberler veririm işallah
merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorummmm mehmet emin 3.5 aylık oldu şükür ama çok aglıyor bu kış bana zehir oldu diyebilirimmm o derece büyük oglumda aglıyordu bu ondaN BETER AMA İŞİN BAŞKA BOYUTU ÇOK TATLI AMA HERKESE SELAM İYİ AKŞAMLARR
merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorummmm mehmet emin 3.5 aylık oldu şükür ama çok aglıyor bu kış bana zehir oldu diyebilirimmm o derece büyük oglumda aglıyordu bu ondaN BETER AMA İŞİN BAŞKA BOYUTU ÇOK TATLI AMA HERKESE SELAM İYİ AKŞAMLARR