Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

arzum naptın kuzum nasılsın ya mşlh koca sayfayı 5 6 kişi götürüyoruz bence cok vardır mol gebelik geciren ama neden kimse gelmiyorki cesaretlerini toplayıp

Kullanıcı Adı------Yaş-----Molün Türü------Bekleme Süresi --------- Durumu

1. Azure ----------- 25-------Tam---------------- 1 yıl ------------------Bekliyor ( 4 ay geçti)
2. Ajda06 ----------39------Parsiyel-------------4 ay-------------------Bekliyor ( 2 ay geçti )
3. Jazhara----------39------ Parsiyel------------6 ay-------------------Bekliyor (2 ay geçti )
4. İstanbul84--------------
5. dbediz -----------30------Parsiyel-------------1 yıl -------------------süre tamamlandı
6. İzmir35530------32------- Tam----------------1 yıl --------------------8,5 ayda bıraktı

Son durum bu kızlar. Siz baya yazmışsınız dünden beri. onları okudum şimdi. Ajda ya aynen burda da hava çok güzel. Benim de içim kıpır kıpır inan. Aklıma düşüyor arada bırak her şeyi diye ama sabretmek lazım :)

haklısın sabretmek lazım şunun şurasında en kaldıki nisana demi kemel sunalın hesbı şunun şurasında en kaldıki carşambaya:)))

arzum naptın kuzum nasılsın ya mşlh koca sayfayı 5 6 kişi götürüyoruz bence cok vardır mol gebelik geciren ama neden kimse gelmiyorki cesaretlerini toplayıp

napıyım canım ya bugün yoğundum baya. toplantıdan çıktım. bi de nezle olmuşum. uğraşıyorum yani. Ya ben de daha fazla kişi olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu konuyu inceleyen ama üye olmayan birileri oluyor sürekli.

Ben iyiyim çok şükür canım. ümitle yaklaşıyorum olaya. Herhangi bir sebepten dolayı hamileliği devam etmeyen bir çok insan var. Herkesin sebebi farklı. Bizimki de mol gebelik oldu işte. Hep dediğim gibi bunlar hep vesile, demek ki doğru zaman değilmiş bizler için. Benim 1,5 ayda negatif oldu değerlerim. ama doktorum şimdi rahim içi kalınlaşmasından şüphelendi. Ben de 2 hafta sonra onun için doktora gidicem. inşallah olumsuz bişi çıkmaz. Yani demek istediğim her şey güzel olsun da bi tek beklemek olsun derdimiz. Hamileliklerimiz güzel geçerse bir de bebeklerimizi kucağımıza alırsak beklediğimize değer inşl., her şeyi unuturuz o zaman.

Bir de tablomuzu gördün mü bilmiyorum. Senin bilgilerin eksik kalmış. Doldurmak istersen seninkileri de ekleyelim.

haklısın sabretmek lazım şunun şurasında en kaldıki nisana demi kemel sunalın hesbı şunun şurasında en kaldıki carşambaya:)))

hahahaa :) güldüm işte buna. Ya aynen, şimdi havalar da güzel insan dışarıda da oyalanabilir. evde durdukça da insan bunalıyor. düşünüp duruyor. Çok tehlikeli yani :)

arkadaşlar kürtaj dan sonra adet düzeniniz nasıldı..ben kürtaj dan bir ay sonra adet olmuştum....normalde adet döngüm 24 yada 25 günde olurdu ..24.gün henüz olmadım..inşallah düzen bozulmaz.

Son düzenleme:
arkadaşlar kürtaj dan sonra adet düzeniniz nasıldı..ben kürtaj dan bir ay sonra adet olmuştum....normalde adet döngüm 24 yada 25 günde olurdu ..24.gün henüz olmadım..inşallah düzen bozulmaz.

ben 8 ocak kürtaj oldum şubat 4 5 de adet oldum bakalım bu aykı nasıl olacak ama benim bir önceki kürtajımda düzenli oldu

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr neye suspussunuzzzzzzz yaww sahi izmirli test yapacaktı yaptımıki inşlhh hamiledirrrrrrrrrrr:))

Ben buralardayım aslında ama ara ara girip çıkıyorum biri bişi yazmış mı diye bakıyorum. nezleyim. hiç bişi yapasıım yoook

arkadaşlar selam ; öncelikle benim için yazdığınız temenniler için teşekkür ederim bu sabah evde idrar testi yaptım sonuç negatifti. bende koştur koştur sağlık ocağına gittim öğle arasıydı kan tahlili yaptıramadım yarına kaldı artık... buarada daha önce hamile kaldığımda regl günümü 1 gün geçtiğinde idrar testi yapmıştım teste çizgi koyu renk çıkmıtı.o da sanırım beta hcg nin yüksek olmasından dolayıydı. şimdide reglimin günümden 1 gün geçti test negatif çıktı. en azında şunu bilmek güzel mol olsaydı çizgi koyu renk oluyordu. bilmiyorum arkadaşlar benim düzenli bir adet dönemim var belki testi erken yaptım.belki de başka bir şey var psikolojik gibi...2 güne kadar belli olur hayırlı haberler veririm işallah

cnm inşlhhhhhhhhhh yarın hayırlı bir haberini veririsin bize güc kuvvet gelir bize cnm inşlhh bebş geliyordur yoldadırr:))

merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorummmm mehmet emin 3.5 aylık oldu şükür ama çok aglıyor bu kış bana zehir oldu diyebilirimmm o derece büyük oglumda aglıyordu bu ondaN BETER AMA İŞİN BAŞKA BOYUTU ÇOK TATLI AMA HERKESE SELAM İYİ AKŞAMLARR

merhaba heyca ohhh ne güzel tosuncuk büyüyor ne güzel:),ağlasın ağlasın düzelir sonradan bana demesi kolay tabi:)öptüm kuzucuğunu

heyca sendemi mol gcirdin bu arad bebegini güle güle büyüt saglıkla cnmm darısı burda isteyen arkadaşlaar inşlhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…