Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Ben de aylık takipteyim canım şu anda. tam mol geçirmiştim ve 4 aydır negatif. Geçen ay tam adet öncesi gitmiştim doktora. Doktor ultrason muayenesinde rahim içinde bir kalınlaşma olduğunu gördü ama adet dönemi öncesi bu normalmiş. Adetten sonra gel o zaman net anlarız demişti. Bu haftasonu yine gittim.Ama adetten hemen sonra yani 1-2 gün içinde gitmem gerektiğini anlayamamışım. Bi sonraki adet dönemine az kaldığı için doktor yine anlayamadı. İnternetten araştırdım bi çok sebebi olabilirmiş bunun. Umarım olağan bi durumdur.
Allaha şükür değerlerimde bi sıkıntı yok ama Her doktora gidişimde moralim bozuluyor. Sorunsuz hatta yanlışlıkla hamile kalanlara imreniyorum. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder umarım.

her dr a gidişte zaten moreller mozuluyor..hep bir sorun ..felaket tellalleri mübarekler..inşallah hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz...

Son düzenleme:
aynen cnm burda birbirimize destek cıkarak atlatacagız inşlh ALLAH buyktur sen korunmayı bırakmadın demi tam ne zamn kürtaj oldun sen

yok bırakmadım... sanırım biz senle yanlış hatırlamıyorsam aynı zamanlarda kürtaj olduk..daha önceki yazışmalardan öyle hatırlıyorum..ben 5 ocakta kalp durması sonucu kürtaj olmuştum..

yok bırakmadım... sanırım biz senle yanlış hatırlamıyorsam aynı zamanlarda kürtaj olduk..daha önceki yazışmalardan öyle hatırlıyorum..ben 5 ocakta kalp durması sonucu kürtaj olmuştum..

aaa evet haklısın aynı aymış zamandaymış sen beta hcg sıfır demi şimdi ama seninde parseyel moldu ben genetikler cıksın bırakacam bakalım

aaa evet haklısın aynı aymış zamandaymış sen beta hcg sıfır demi şimdi ama seninde parseyel moldu ben genetikler cıksın bırakacam bakalım

evet sıfırlanmış..parsiyel di benim kide ..6 ay korunma süresi verdi dr..hakkımızda hayırlısı olsun inşallah..

arkadaşlarım allah hepinize sabır versin bende 8,5 aydır bekleme süresindeyim hatta benimki tam moldü. ama sıkılıdım artık doktorlardanda moldende beklemektende belki yanlış ama korunmayı bıraktım yarın regl günüm bakalım ne olacak? bende ki biraz deli cesareti ama bu sitede bana çok ümit verdi. burayı keşfetmeseydim kuzu kuzu 1 yılımı beklerdim herelde...doktorları çok kafanıza takmayın 2 defa üst üste mol olan pek yok diye biliyorurm yinede ben sizin kafanızı karıştırmayım size iyi pazarlar bol moreller dilerim

arkadaşlarım allah hepinize sabır versin bende 8,5 aydır bekleme süresindeyim hatta benimki tam moldü. ama sıkılıdım artık doktorlardanda moldende beklemektende belki yanlış ama korunmayı bıraktım yarın regl günüm bakalım ne olacak? bende ki biraz deli cesareti ama bu sitede bana çok ümit verdi. burayı keşfetmeseydim kuzu kuzu 1 yılımı beklerdim herelde...doktorları çok kafanıza takmayın 2 defa üst üste mol olan pek yok diye biliyorurm yinede ben sizin kafanızı karıştırmayım size iyi pazarlar bol moreller dilerim

tşklr cnm sanada iyi pazarlar iyi etmişsin doktorun ne diyor peki sen rabbıme sıgın ondan iyisini kimse bilemez cnm hakkında hayırlısı inşlh sen sende başı cekersin başı cek ayagını sür giderken ama:))

hadi bakalim guzel haberlerini paylasirsin yakinda insallah korkma bol bol dua et

İzmir cesaretinden dolayı tebrik ederim. Allah utandırmasın. Hadi bakalım ilk güzel haber senden gelir inşl. Ben de çok merak ettim şimdi :) benim de tam moldü çünkü. 4 ay bekledim şu ana kadar. bakalım aklımda 1-2 ay daha var kafamda. Allah başka dert vermesin. Sonucu yaz mutlaka.

Amin inşallah..seninde inşallah güzel haberlerini alırız..sağlıklı sıhhatli hamilelik dilerim..sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah..

bekleme süresi devam eden ya da biten arkadaşlar inşallah bir daha böyle bir durumla karşılaştırmaz Mevlam inşallah bizi.Beterinden korusun Allahım..

Son düzenleme:
İnşallah cümlemiz atlatırız bu durumu.. çok teşekkür ederim sağolasın canım..evet ilk gebelikti 4.5 cm lik çikolata kistine rağmen hamile kalmıştım..kürtaj da görmüş dr perdeyi ama almamış oysa 15 dk lık bir işlem oluyormuş..mol gebelikte dr 6 ay korunma süresi verdi sonra ameliyat birde ameliyattan sonra rahmin toparlanması için belirli bir süre var toplamda 1 seneyi bulur yaşta gidiyor..Allahın takdiri, başka dert vermesin demekten başka söylenecek söz yok...inşallah sağlıkla sıhhatle bebeklerimize kavuşuruz cümlemiz..

Canım ya aklıma takıldı da sorayım dedim. Doktor neden bekleme süresi bittikten sonra perdeyi alırız dedi. Daha önce alsa, hem böylece bekleme süresi bittiğinde rahim de toparlanmış olur. Bildiğim kadarıyla Normal bi kürtajdan sonra yaklaşık 2 ay veriyorlar rahim toparlanması için.

Canım ya aklıma takıldı da sorayım dedim. Doktor neden bekleme süresi bittikten sonra perdeyi alırız dedi. Daha önce alsa, hem böylece bekleme süresi bittiğinde rahim de toparlanmış olur. Bildiğim kadarıyla Normal bi kürtajdan sonra yaklaşık 2 ay veriyorlar rahim toparlanması için.

bilmiyorum ki aslında ilk başta yapalım bunu dedi sonra yaza yapalım dedi..ister bende ol ister başkasında ama bu perde den kurtulman lazım dedi..şimdi ben cerrahpaşaya gidicem önümüzdeki haftalarda gitmeyi düşünüyorum bakalım orada ne denecek..

Son düzenleme:
iyi geceler herkese,okuyorumda ne güzel herkes yeniden denemeye karar vermiş bile çok özendim,benim de 1 yıl korunma sürem bu ay bitti öyleydi böyleydi derken koca 1 sene geçti,yavrumu hala unutamadım ama,dr.artık istediğin zaman gene deneyebilirsin dedi,ama ben hala neden korkuyorum kızlar,hemde çok,bebek ve çocuk gördüğüm zaman ki öğretmenim bir sürü yavrum var,içimdem çocuk isteği bi an olsun eksilmiyor,ama cesaretim hiç yok,çok zor ve sağlıksız bir gebelik geçirmiştim,aynılarını tekrardan yaşarım diye diye bakalım ne zaman,hayırlısı Allahtan,Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin,bana da nasip etsin,çok istiyorum çoookk,

X