- 23 Nisan 2012
- 139
- 0
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #4.301
istanbul84; SEN NE KADARLIKTI CNM SENİN GCMŞ OLSUN BENİMDE PARSEYEL MOLEYDİ ŞÜKÜR BENİM TESTLER TEMİZ CIKTI CUMA TEKRAR MUANE OLDUM HERŞEY YOLUNDA DEDİ SIFIRLANMIŞ BETA HCG M BEKLİYORUM BEN EVET SAGLIKSIZ BESLENENDE OLUYORMUŞ BEN KESİN SAGLIKSIZ BESLENİYORUM CALIŞTIGIM İCİN EV YEMEKLERİ YEMİYORUM HİC HAYIRLISI BÖLEYMİŞ NİSANDAN SONRA BIRAKACAM GENETİK TESTLERİM CIKSIN
Ya ben beslenmeyle alakası olduğunu sanmıyorum. Ben zayıf biriyim. hamile kaldığımda 47 kilo falandım. Bu ihtimal benim de aklıma gelmişti. ama ben beslenmeme dikkat ediyorum . hamile kaldığımda folik asit kullanıyordum zaten. Çalışıyorum ama öğlenleri bile eve yemeğe geliyorum. Bi de öyle olsa, mol geçirenlerin 6 ay ya da 1 yılda beslenme olarak bi değişiklik yaptıklarını sanmıyorum. ama çoğu bebek sahibi olmuş bile. Sanırım biraz zamana ihtiyacımız var, bu da beklememiz için vesile oluyor.
arkadaşlar ben 2aylık hamile olduğumda tam mol teşhisi kondu 8 aydır değerlerim negatif artık korunmayı bıraktım.buarada mol gebelik beslenme yetersizliğinden kaynaklandığı söyleniyor ama ben bunu kendi adıma inandırıcı bulmuyorum çünkü benim kadar dengeli iyi beslenen biri yoktur ona rahmen mol oldum aman şimdi saldım kendimi istediğimi yiyiyorum
evet ajda benimde parsiyel moldü 10 haftalıkken alındı.malesef sonu mol gebelikti.senin 2 çoçugun var dimi.genetik testi kendin mi yaptırdın yoksa dr istedi ben de genetik için sordugumda dr 2 kere aynı durum olursa o zaman genetik yaptırırsın dedi.çok zor bir durum allah birdaha yaşatmasın.
evet cnm inşlh cıksın bakalım sonuclar bırakmayı düşünüyorum bunada şükür sapa saglam 2 evladım var nasipde varsa olur artık bide bu kürtajda iyi temizlenmemiş ebn ankaraya gittim başkent hastanesine orda genetik testlerimi yaptırıyordum ordada muane olim dedim baksın kürtajdan 15 gün sonraydı dr bi baktı kürtajdan parcalar kalmış dedi anam oda kürtaj etdi temizledi bide uyuşturmadan yaptı oda işte patoloji gitdi şükür ikinci temizleme temiz cıktı patoloji sonucuayy ya canım neler çekmişsin okurken tüylerim diken diken oldu.inşallah bu son olur.bir daha yaşatmaz rabbim.
sen şimdi sonuçlardan sonra korunmayı bırakıcakın dimi.
arkadaşım çok geçmiş olsun çok şükür sana bir şey olmamış aslan gibi 2 çocuğun var.gerisini boşver.bu zamanda 2çocuk ideal bence sağlığını riske atma.
arkadaşlar aylık takibe geçen varmı ..dün itibariyle aylık takibe geçtim..bana dr 3 negatif sonucu görene kadar korunma süreni belirliycez dedi ve dünkü kan tahlilimde negatif çıkınca 6 ay korunma süresi verdi..
slm ben aylık takipdeyim ama benim dr bişi olmaz dedilım senin ne kadarlıktı tam mol muydusenin
benim ki kismi mol dü..8 haftalıkken kalp durmuştu sonra pataloji den çıkan sonuç parsiyel mol..birde bu korunma süresi bitsin septum yani perde için ameliyat olucam
arkadaşlar aylık takibe geçen varmı ..dün itibariyle aylık takibe geçtim..bana dr 3 negatif sonucu görene kadar korunma süreni belirliycez dedi ve dünkü kan tahlilimde negatif çıkınca 6 ay korunma süresi verdi..
benim ki kismi mol dü..8 haftalıkken kalp durmuştu sonra pataloji den çıkan sonuç parsiyel mol..birde bu korunma süresi bitsin septum yani perde için ameliyat olucam
Ben de aylık takipteyim canım şu anda. tam mol geçirmiştim ve 4 aydır negatif. Geçen ay tam adet öncesi gitmiştim doktora. Doktor ultrason muayenesinde rahim içinde bir kalınlaşma olduğunu gördü ama adet dönemi öncesi bu normalmiş. Adetten sonra gel o zaman net anlarız demişti. Bu haftasonu yine gittim.Ama adetten hemen sonra yani 1-2 gün içinde gitmem gerektiğini anlayamamışım. Bi sonraki adet dönemine az kaldığı için doktor yine anlayamadı. İnternetten araştırdım bi çok sebebi olabilirmiş bunun. Umarım olağan bi durumdur.
Allaha şükür değerlerimde bi sıkıntı yok ama Her doktora gidişimde moralim bozuluyor. Sorunsuz hatta yanlışlıkla hamile kalanlara imreniyorum. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder umarım.[/QUOTE
bende aylık takipteyim.azurem sana katılıyorum bende işte arkadaşlarımdan duyuyorum 1 ay korunmayı bırakıyor hemen hamile kalıyorlar.içim gidiyor.allahım diyorum isteyen herkeze nasip et.sabah akşam dualarımda hayırlısıysa çoçuk nasip et rabbim diyorum kolay değil.mol gebelik çok zormuş.valla sabah akşam bakıyorum kimler gelmiş yazmış mı diye.inşallah bizde güzel haberleri alır mutlu sona ulaşırız....allaha emanet olun.dualarınızı esirgemeyin.
Allahın izniyle hepsini atlatırsın canım. Çok geçmiş olsun. Bu arada İlk gebeliğn miydi bu?