Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

evet ajda benimde parsiyel moldü 10 haftalıkken alındı.malesef sonu mol gebelikti.senin 2 çoçugun var dimi.genetik testi kendin mi yaptırdın yoksa dr istedi ben de genetik için sordugumda dr 2 kere aynı durum olursa o zaman genetik yaptırırsın dedi.çok zor bir durum allah birdaha yaşatmasın.

azurem internette araştırabilirsin ve ben çok dr sordum beslenme çok önemli dedi.ben şimdi daha iyi besleniyorum.o süreyi kan degerlerini takip ertmek için veriyorlar

arkadaşlar ben 2aylık hamile olduğumda tam mol teşhisi kondu 8 aydır değerlerim negatif artık korunmayı bıraktım.buarada mol gebelik beslenme yetersizliğinden kaynaklandığı söyleniyor ama ben bunu kendi adıma inandırıcı bulmuyorum çünkü benim kadar dengeli iyi beslenen biri yoktur ona rahmen mol oldum aman şimdi saldım kendimi istediğimi yiyiyorum

Aşağı yukarı durumumuz aynı. yalnızca benim kürtajdan sonra mol teşhisi kondu. ben 7 haftalıkken boş kese sebebiyle kürtaj olmuştum. şimdi 4,5 ay geçti, ama bu aralar kendimi çok cesur hissediyorum. korunmayı bıraksam mı acaba diye düşünüyorum her an. kafamda sürekli bu düşünce var.

Beslenme konusunu ben de inandırıcı bulmuyorum. Eğer öyle olsaydı şimdiye kadar bu vaka daha fazla görülürdü, çünkü çok fakir olan, yiyecek ekmeği olmayan insanlar var, ama maaşallah hepsinin bi sürü çocuğu var. Bizimse hiç bi eksiğimiz yok. O yüzden Allah'ın takdiri ve sınaması diyorum sadece. Ama yine de beslenme konusuna da dikkat etmeliyiz. Bize düşeni yapmalıyız yani, gerisini Allah'a bırakmak lazım. Dua edelim bol bol.

kızlar bunu ben söylemiyorum.dr söyledi ve a vitamni eksikliğnden demişti.tabi mol gebe geçirdiğin için senin daha iyi beslenmen lazım demişti.bende o yüzden yazdım.yoksa dışarda çıplak ayakla dolaşan durumu kötü olan kuru ekmek yyiyen insanlar var.herşey allahtan...hepimiz zor günler geçirdik allah sonumuzu güzel kılsın.inşallah bizimde yüzümüz güler...

evet benim genetik testleri doktor istedi cünkü benim hesaplamalara göre 5 düşük ölü oldu evet benim iki oglum var oglanlarım ikizdi tekleri düştü biz 3 cüye karar verdik bir arkına vartanede fmadan düştü kanla gitti beta hcg de anlaşılmıştı gebelik sonra gecen yıl yıl şubatda yani 2012 şubatında tekrar hamile kaldım oda 12 haftalıkkene alındı oda 9+5 ölmüştü onda bişi cıkmadı işte aradan 6 ay gecti tekrar ekimde hamile kaldım oda ocakta alındı ocaktakinde parseyel mole cıktı hayırlısı olsun ne diyelim kısmet

ayy ya canım neler çekmişsin okurken tüylerim diken diken oldu.inşallah bu son olur.bir daha yaşatmaz rabbim.
sen şimdi sonuçlardan sonra korunmayı bırakıcakın dimi.

ayy ya canım neler çekmişsin okurken tüylerim diken diken oldu.inşallah bu son olur.bir daha yaşatmaz rabbim.
sen şimdi sonuçlardan sonra korunmayı bırakıcakın dimi.
evet cnm inşlh cıksın bakalım sonuclar bırakmayı düşünüyorum bunada şükür sapa saglam 2 evladım var nasipde varsa olur artık bide bu kürtajda iyi temizlenmemiş ebn ankaraya gittim başkent hastanesine orda genetik testlerimi yaptırıyordum ordada muane olim dedim baksın kürtajdan 15 gün sonraydı dr bi baktı kürtajdan parcalar kalmış dedi anam oda kürtaj etdi temizledi bide uyuşturmadan yaptı oda işte patoloji gitdi şükür ikinci temizleme temiz cıktı patoloji sonucu

arkadaşım çok geçmiş olsun çok şükür sana bir şey olmamış aslan gibi 2 çocuğun var.gerisini boşver.bu zamanda 2çocuk ideal bence sağlığını riske atma.

arkadaşım çok geçmiş olsun çok şükür sana bir şey olmamış aslan gibi 2 çocuğun var.gerisini boşver.bu zamanda 2çocuk ideal bence sağlığını riske atma.

cok sagol cnm napalım kısmet diyelim deneyecem varsa nasipte gelir işte genetik testlerim cıksın cnm ona göre rısk varmı neden olyor bakalım bi:)

arkadaşlar aylık takibe geçen varmı ..dün itibariyle aylık takibe geçtim..bana dr 3 negatif sonucu görene kadar korunma süreni belirliycez dedi ve dünkü kan tahlilimde negatif çıkınca 6 ay korunma süresi verdi..

slm ben aylık takipdeyim ama benim dr bişi olmaz dedilım senin ne kadarlıktı tam mol muydusenin

slm ben aylık takipdeyim ama benim dr bişi olmaz dedilım senin ne kadarlıktı tam mol muydusenin

benim ki kismi mol dü..8 haftalıkken kalp durmuştu sonra pataloji den çıkan sonuç parsiyel mol..birde bu korunma süresi bitsin septum yani perde için ameliyat olucam

Son düzenleme:

Ben de aylık takipteyim canım şu anda. tam mol geçirmiştim ve 4 aydır negatif. Geçen ay tam adet öncesi gitmiştim doktora. Doktor ultrason muayenesinde rahim içinde bir kalınlaşma olduğunu gördü ama adet dönemi öncesi bu normalmiş. Adetten sonra gel o zaman net anlarız demişti. Bu haftasonu yine gittim.Ama adetten hemen sonra yani 1-2 gün içinde gitmem gerektiğini anlayamamışım. Bi sonraki adet dönemine az kaldığı için doktor yine anlayamadı. İnternetten araştırdım bi çok sebebi olabilirmiş bunun. Umarım olağan bi durumdur.
Allaha şükür değerlerimde bi sıkıntı yok ama Her doktora gidişimde moralim bozuluyor. Sorunsuz hatta yanlışlıkla hamile kalanlara imreniyorum. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder umarım.

benim ki kismi mol dü..8 haftalıkken kalp durmuştu sonra pataloji den çıkan sonuç parsiyel mol..birde bu korunma süresi bitsin septum yani perde için ameliyat olucam

Allahın izniyle hepsini atlatırsın canım. Çok geçmiş olsun. Bu arada İlk gebeliğn miydi bu?

bende aylık takipteyim.azurem sana katılıyorum bende işte arkadaşlarımdan duyuyorum 1 ay korunmayı bırakıyor hemen hamile kalıyorlar.içim gidiyor.allahım diyorum isteyen herkeze nasip et.sabah akşam dualarımda hayırlısıysa çoçuk nasip et rabbim diyorum kolay değil.mol gebelik çok zormuş.valla sabah akşam bakıyorum kimler gelmiş yazmış mı diye.inşallah bizde güzel haberleri alır mutlu sona ulaşırız....allaha emanet olun.dualarınızı esirgemeyin.[/QUOTE]

Ben de sık sık girip bakıyorum. İyice alışkanlık haline geldi. Sanırım buna ihtiyaç duyuyoruz gerçekten.Bildiğim kadarıyla şu anda bekleme sürecinde olan 4-5 kişiyiz. inşallah hepimiz vakti gelince güzel haberleri paylaşrız burada.

Allahın izniyle hepsini atlatırsın canım. Çok geçmiş olsun. Bu arada İlk gebeliğn miydi bu?

İnşallah cümlemiz atlatırız bu durumu.. çok teşekkür ederim sağolasın canım..evet ilk gebelikti 4.5 cm lik çikolata kistine rağmen hamile kalmıştım..kürtaj da görmüş dr perdeyi ama almamış oysa 15 dk lık bir işlem oluyormuş..mol gebelikte dr 6 ay korunma süresi verdi sonra ameliyat birde ameliyattan sonra rahmin toparlanması için belirli bir süre var toplamda 1 seneyi bulur yaşta gidiyor..Allahın takdiri, başka dert vermesin demekten başka söylenecek söz yok...inşallah sağlıkla sıhhatle bebeklerimize kavuşuruz cümlemiz..

Son düzenleme:
slm kızlar niye kimse yok ya az sohbet edek iyice sıkıldım bunaldım hele bekleme süresi kelimesini duynca daha cok bunalıyorum rabbm hepimizin yüzünü güldürsün inşlh herşey yaradandan ondan gelene razıyız boynumuz kıldan ince napalım nasıpmış imtihanmış diyelim belki hayırlısı buymuş daha saglıklı bebekleriniz olacaktır beklemek gerekti rabbım bilir üzülmeyin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…