Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

slm kızlar nerdsiniz cok şükür benim bu ayki beta hcg sıfırlanmış dün dr le telden görüştüm cok iyiy dedi benim hic yükselmedi yani 1 ayda düştü gögsümü sıkınca sıvı geliyordu şükür onada baktı iyi normal dedi ankaradaki dr 3 ay dediyse 3 ay yeterdedi bakalım önümüzdeki ayda baktırım beta hcg ye nisan sonuna dogru bırakırım acaba korunmayı bırakınca hemen hamile kalan varmı

Paris, ya sana bişi sormak istiyorum. Senin ilk çocuğun mu?sakıncası yoksa kaç yaşındasın bir de? hala kafamda halletmem gereken bişiler var sanırım :)

Gözün aydın canım. bekleme sürecine girdin demek :) çabuk geçer inşl. forumda korunmayı bırakınca hemen hamile kalan da kalmayan da var hatırladığım kadarıyla.

evet ilk cocugum ilk mol oldu iste buda ilk bebegim 21 yasindayim istedigini sorabilirsin

Teşekkür ederim canım. Ne güzel ya maaşallah sana da bebeğine de. Çok cesaretliymişsin. Ben de 25 yaşındayım. doktor acelen ne, küçüksün diye vazgeçiriyor beni. Allah bana da, kimseye de yaşatmasın tekrar. Normalde bu konuyu çevremde eşimden başka pek kimseye anlatmıyorum. yani zaten mol gebelikten haberleri olmadığı için ayrıntılı bilgi vermiyorum yani. O yüzden burda sizinle konuşmak iyi geliyor. İyi ki varsınız

cok saol.doktorun 1 sene bekleyince tekrar oluyacaginin garantisini veriyormu bunu bi garantisi yokki yasanacagi varsa yasanir zaten canim rabbim yardimcin olsun insallah seninde guzel haberlerini alicaz icini ferah tut bol bol dua et bide kendini hazir hissediyormusun buda onemli

Gözün aydın canım. bekleme sürecine girdin demek :) çabuk geçer inşl. forumda korunmayı bırakınca hemen hamile kalan da kalmayan da var hatırladığım kadarıyla.

sagol arzum evet ben ocak 7 de oldum kürtaj işte nisana kadar bekliyecem en fazla bana kalsa daha erken bırakırımda neyse beklim nisanı:)) genetik testlerin sonucunuda cıksın ona göre yola devammı tamammı bakacagız:)

Azurem evet bende parsiyel mol gecirdim sabsh aksam bu sitedeyim paris gecen seneden beri sizleri okuyorum kac kere basa dondum hamile kalislarinizi hep takip ettim insallah bu son olur birdaha yasamayiZ

Bide mol gebelik sagliksiz beslenen kisilerde olurmus ve a vitamin eksikliginde diye duydum paris bize tavsiye etmen gereken bisey var mi dikkat etmek istedigimiz bisey bide folik asit icmismiydiniz bunlari ysziyorum kusura bakma ben cok zor gunler gecirdim bu site sizlerin birbirinize olan kenetlenmeniz bana moral oldu iyiki varsiniz

istanbul84; SEN NE KADARLIKTI CNM SENİN GCMŞ OLSUN BENİMDE PARSEYEL MOLEYDİ ŞÜKÜR BENİM TESTLER TEMİZ CIKTI CUMA TEKRAR MUANE OLDUM HERŞEY YOLUNDA DEDİ SIFIRLANMIŞ BETA HCG M BEKLİYORUM BEN EVET SAGLIKSIZ BESLENENDE OLUYORMUŞ BEN KESİN SAGLIKSIZ BESLENİYORUM CALIŞTIGIM İCİN EV YEMEKLERİ YEMİYORUM HİC HAYIRLISI BÖLEYMİŞ NİSANDAN SONRA BIRAKACAM GENETİK TESTLERİM CIKSIN

Ya ben beslenmeyle alakası olduğunu sanmıyorum. Ben zayıf biriyim. hamile kaldığımda 47 kilo falandım. Bu ihtimal benim de aklıma gelmişti. ama ben beslenmeme dikkat ediyorum . hamile kaldığımda folik asit kullanıyordum zaten. Çalışıyorum ama öğlenleri bile eve yemeğe geliyorum. Bi de öyle olsa, mol geçirenlerin 6 ay ya da 1 yılda beslenme olarak bi değişiklik yaptıklarını sanmıyorum. ama çoğu bebek sahibi olmuş bile. Sanırım biraz zamana ihtiyacımız var, bu da beklememiz için vesile oluyor.

Kizlar selam ailecek kafa dagitma adina kayseriye geldik kisa sure tatil yapicaz iyi geldi cokta bunalmistik donuste yogun doktor kontrollerimiz olacak bakalim hayirlisi artik gozumuz cok sukur goruyor sadece kayma oluyo oda kas kontroluyle alakali sanki bugunlerde kaymasi azaldi keske zamanla gecsee ah keskeeee ahhhhh neyse hepinizi opuyorum gelisi gorusuruzzz size haber veririm dua edin nolurrr

iyi tatiller burcum cok yoruldun cok yıprandın sen cnm bu tatili hakkettin cnm bol bol dinlen cocugun gözünün düzelmesinede sevindim cnm inşlh herşey daha iyi olacak:))

iyi akşamlar arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun. arkadaşlar bende 8 ay önce tam mol teşhisi yüzünden kürtaj oldum o zamandan bu yana beta hcg değerlerim temiz.doktorum 1 yıl bekleme süresi verdi fakat ben geçen ay korunmayı bıraktım. çünkü yaşım 32 ne bileyim çok gecikmeden tekrar hamile kalayım dedim. işallah hepimiz sağlıklı gebelik geçiririz

sanada gcmş olsun izmir seninki ne kadarlıktı peki inşlh hayırlı haberini alırız bizde senin:)

kızlar sanırım hepimiz aynı şeyi istiyoruz yani beklememeyi. Sanki boş yere vakit geçiriyormuşuz gibi hissediyoruz sanırım. İzmir sen korunmayı bıraktığında kaç aydır negatifti? inşallah yakın zamanda güzel haberlerini alırız.

Merhaba arkadaşlar..inşallah korunma süremiz bittiğinde bizlerde sağlıklı hamilelik yaşar ve sağlıkla sıhatle bebeklerimizi kucaklarımıza alırız..Yaradan hiçkimseyi sağlıktan ayırmasın..6 hafta oldu benimde kürtaj olalı zaman ne çabuk geçmiş ama geçerkende yıprattı..beta hcg negatif oldu.. cuma günü tekrar baktırıcam..cümlemize sağlık sihat dilerim Allahtan

Son düzenleme:
rahım fılmı cektırdınmı canım neye dayanarak dedı septumu kımı septumlar zararasız abenım arkadasımda da var ve sorunsuz oldu ve ben de de var ben de dusuk tehlıkesı oluyor

rahim filmi çektirmedim arkadaşım..dr kürtaj yaparken görmüş ..kürtajı yaparken onuda kesmiş olabilirim o zaman tekrar ameliyata gerek yok gibi laflar etti ama almamış ultrasonda göründü ..daha önceden hiç görünmüyordu perde..bende anlamadım..tekrar bebek istiyorsan mol gebelik korunma süresi bitince perde nin alınması lazım dedi..aslında alabilirdi kürtajda ama neyse..çikolata kistide gebelikte küçülmüştü o da tekrar büyümüş.gebelikte 3 cm e gerilemişti en son 4 cm di..birde bende sağ tarafta basit kist çıktı..kürtaj dan dolayı imiş....ca testleri yaptırdım çok şükür temiz çıktı..basit kistte kendiliğinden kaybolur dedi..bende şimdi çikolata kisti için soğan kürü yapıyorum..burada bir formda gördüm..önceden zayıflamak için yapardım şimdi kist için yapıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…