- 6 Mart 2011
- 721
- 142
-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #4.281
evet canim ben de tam moldum ben 5 ay korundum korunmayi biraktigim ay hamile kaldim doktorum bana kesin 1.5 sene korunacaksin yoksa yine aynisi olur dedi ama ben bekleyemedim kendimi hazir hissediyordum degerlerimde hemen sifirlanmisti hicte yukselmedi hersey ALLAHTAN dedim ve suanda sagflikli bi bebegim var merak ettigin bisey olursa sorabilirsin[/QU
Paris68, Yazdıkların beni çok mutlu etti gerçekten. Bu forumda korunmayı erken bırakan bi kaç kişi daha var, ama onların parsiyel olduğu için kendimle pek kıyaslayamıyordum. seni bulduğum çok ii oldu :) . Ben de geçen ay bırakmaya niyet etmiştim. o zaman 3 aydır negatifti. doktorum ikna etti beni şimdi 6 ayda bırakmayı düşünüyorum. Bana umut verdin gerçekten, inşallah bizim de her şey iyi gider.
evet canim ben de tam moldum ben 5 ay korundum korunmayi biraktigim ay hamile kaldim doktorum bana kesin 1.5 sene korunacaksin yoksa yine aynisi olur dedi ama ben bekleyemedim kendimi hazir hissediyordum degerlerimde hemen sifirlanmisti hicte yukselmedi hersey ALLAHTAN dedim ve suanda sagflikli bi bebegim var merak ettigin bisey olursa sorabilirsin[/QU
Paris68, Yazdıkların beni çok mutlu etti gerçekten. Bu forumda korunmayı erken bırakan bi kaç kişi daha var, ama onların parsiyel olduğu için kendimle pek kıyaslayamıyordum. seni bulduğum çok ii oldu :) . Ben de geçen ay bırakmaya niyet etmiştim. o zaman 3 aydır negatifti. doktorum ikna etti beni şimdi 6 ayda bırakmayı düşünüyorum. Bana umut verdin gerçekten, inşallah bizim de her şey iyi gider.
sana umut verdiysen ne mutlu bana:)bende ilk ogrendigimde cok aramaya girmistim bu mol ne diye benim gibi yasayan varmi diye bende bu siteyi buldum burdaki kizlarda bana moral verdi bizi bizdeniyi anlayan hic kimse olamaz damdan dusenin halinden damdan dusen anlar derler ya o hesap bencede birak 6. aydan sonra guzel haberlerini bekliyorum
slm kızlar nerdsiniz cok şükür benim bu ayki beta hcg sıfırlanmış dün dr le telden görüştüm cok iyiy dedi benim hic yükselmedi yani 1 ayda düştü gögsümü sıkınca sıvı geliyordu şükür onada baktı iyi normal dedi ankaradaki dr 3 ay dediyse 3 ay yeterdedi bakalım önümüzdeki ayda baktırım beta hcg ye nisan sonuna dogru bırakırım acaba korunmayı bırakınca hemen hamile kalan varmı
Paris, ya sana bişi sormak istiyorum. Senin ilk çocuğun mu?sakıncası yoksa kaç yaşındasın bir de? hala kafamda halletmem gereken bişiler var sanırım :)
evet ilk cocugum ilk mol oldu iste buda ilk bebegim 21 yasindayim istedigini sorabilirsin
Teşekkür ederim canım. Ne güzel ya maaşallah sana da bebeğine de. Çok cesaretliymişsin. Ben de 25 yaşındayım. doktor acelen ne, küçüksün diye vazgeçiriyor beni. Allah bana da, kimseye de yaşatmasın tekrar. Normalde bu konuyu çevremde eşimden başka pek kimseye anlatmıyorum. yani zaten mol gebelikten haberleri olmadığı için ayrıntılı bilgi vermiyorum yani. O yüzden burda sizinle konuşmak iyi geliyor. İyi ki varsınız
Gözün aydın canım. bekleme sürecine girdin demek :) çabuk geçer inşl. forumda korunmayı bırakınca hemen hamile kalan da kalmayan da var hatırladığım kadarıyla.
Bide mol gebelik sagliksiz beslenen kisilerde olurmus ve a vitamin eksikliginde diye duydum paris bize tavsiye etmen gereken bisey var mi dikkat etmek istedigimiz bisey bide folik asit icmismiydiniz bunlari ysziyorum kusura bakma ben cok zor gunler gecirdim bu site sizlerin birbirinize olan kenetlenmeniz bana moral oldu iyiki varsiniz
Bide mol gebelik sagliksiz beslenen kisilerde olurmus ve a vitamin eksikliginde diye duydum paris bize tavsiye etmen gereken bisey var mi dikkat etmek istedigimiz bisey bide folik asit icmismiydiniz bunlari ysziyorum kusura bakma ben cok zor gunler gecirdim bu site sizlerin birbirinize olan kenetlenmeniz bana moral oldu iyiki varsiniz
Kizlar selam ailecek kafa dagitma adina kayseriye geldik kisa sure tatil yapicaz iyi geldi cokta bunalmistik donuste yogun doktor kontrollerimiz olacak bakalim hayirlisi artik gozumuz cok sukur goruyor sadece kayma oluyo oda kas kontroluyle alakali sanki bugunlerde kaymasi azaldi keske zamanla gecsee ah keskeeee ahhhhh neyse hepinizi opuyorum gelisi gorusuruzzz size haber veririm dua edin nolurrr
iyi akşamlar arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun. arkadaşlar bende 8 ay önce tam mol teşhisi yüzünden kürtaj oldum o zamandan bu yana beta hcg değerlerim temiz.doktorum 1 yıl bekleme süresi verdi fakat ben geçen ay korunmayı bıraktım. çünkü yaşım 32 ne bileyim çok gecikmeden tekrar hamile kalayım dedim. işallah hepimiz sağlıklı gebelik geçiririz
iyi akşamlar arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun. arkadaşlar bende 8 ay önce tam mol teşhisi yüzünden kürtaj oldum o zamandan bu yana beta hcg değerlerim temiz.doktorum 1 yıl bekleme süresi verdi fakat ben geçen ay korunmayı bıraktım. çünkü yaşım 32 ne bileyim çok gecikmeden tekrar hamile kalayım dedim. işallah hepimiz sağlıklı gebelik geçiririz
rahım fılmı cektırdınmı canım neye dayanarak dedı septumu kımı septumlar zararasız abenım arkadasımda da var ve sorunsuz oldu ve ben de de var ben de dusuk tehlıkesı oluyor