-
- Konu Sahibi burcuerdem
- #4.261
Evet canım 5'in altı negatif sayılıyormuş. ben de sonradan öğrenmiştim. Bu arada ne karar verdin ajda? Bekliyecekmisin?
evet arzum beklim istiyorum cnm en azında nisana kadar cnm önümüzdeki ayda bakılacak tekrar kuzum ama sagda kücük kıstın var önemli degil dedi yumurtan buymuş beklim diyorum ankaradaki dr 3 ay dedi bakalım ya genetik testler cıksın bakalım
sen beklememiştin demi sen napmıştın cnm
slm kızlar günydın iyi haftasonları bugun beta hcg bakıldı 2.85 cıkmış telden ögrendim sizce negatıfmı sayılıyor bu deger biilgi cvp verin
Ben şu anda bekleme aşamasındayım canım. Benim Tam mol gebelik idi. doktorlar 1 yıl dedi bana. şu anda 4 ay geçti. bakalım 2 ay kadar daha beklemeyi düşünüyoruz. sonra tekrar bi kontrol olup, korunmayı bırakırız sanırım. Ama bu işler pek plan yapmaya gelmiyor. o yüzden kendimi çok şartlandırmak istemiyorum. Hayırlısı olsun diyorum.
rabbım hepimizin hakkında hayırlısını versin cnm beta hcg takıbın nasıl gidiyor cnm en son ne kadar cıktı ne zamn yaptın ben şimdi hastaneyi aradım evet ne gatif ama ploktın cıktı gögsümü sıkınca sıvı geliyordu oda normal daha öncede yapmıştım ilac kullanırım ben dedigin gibi planlayınca olmuyor hayırlısı olsun diyelim
Ben ayda bir yaptırıyorum şu anda canım. kürtajdan sonra 80 ile başladı. ve yaklaşık 1,5 ayda negatife düştü. yaklaşık 2 aydır falan 0.1 benim.
güzel cnm dr 3 tane sırıfı görmek iyi dedi sen 6 aydan sonra korumayı bırakacan demi
Eşimle şu anki kararımız o yönde canım. Ama doktorlar bize muhalefet :)
hakkında hayırlısı olsun cnm dr baan bugun gene dedi aslında 1 yıl beklesen iyi olur dedi burdaki dr yani ama senin yaştan dolayı 6 ay barı dedi ankaradaki hoca ne dedi bende o 3 ay dedi diyince tmm 3 ay olsun bend enisan adetimi beklim öle dedim:)
acaba sizinki tam molda ondanmı ısrar ediliyor 1 yıl diye kac haftalıkkene ögrendin sen mol oldugunu
hakkında hayırlısı olsun cnm dr baan bugun gene dedi aslında 1 yıl beklesen iyi olur dedi burdaki dr yani ama senin yaştan dolayı 6 ay barı dedi ankaradaki hoca ne dedi bende o 3 ay dedi diyince tmm 3 ay olsun bend enisan adetimi beklim öle dedim:)
Benim de doktorum yaşın genç daha riske atmaya değmez diyor bana. Yani yaşa göre bekleme süresi verdikleri doğru sanırım.
mol gebelikle ilgili bir çok doktoro sordum ama net cevap alamadım.acaba hamile kalabilmişmiyiz bunu hep merak ediyorum.bu soruyu bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim.
mol gebelikle ilgili bir çok doktoro sordum ama net cevap alamadım.acaba hamile kalabilmişmiyiz bunu hep merak ediyorum.bu soruyu bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim.
canim oncelike gecmis olsun sayfanin basina baksaydin gorurudun bak hepimiz mol gevelik gecirdik ve suan bebeklerimizi kucagimiza aldik bile tabiki hamile kalacaksin ben tam mol gecirdim bebek yoktu bendede ama bi sonraki hamileleigim saglikli ilerledi ve suanda oglusumu kucagima alali 2 ay olucak rabbim en kisa zamanda sanada veriri insallah
Paris68, demek sen de tam mol geçirdin. Ben bu forumdakiler genelde parsiyel mol gibi bi izlenime kapılmıştım. Sen nekadar süre bekledin canım? Benimki de tam moldü. 4aydır negatif değerlerim. 1 yıl beklemeyi pek düşünmüyorum aslında. 6 ay gibi bi süre var kafamda. Ama risklerden de korkuyorum. Seni merak ettim.