Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Evet canım 5'in altı negatif sayılıyormuş. ben de sonradan öğrenmiştim. Bu arada ne karar verdin ajda? Bekliyecekmisin?

evet arzum beklim istiyorum cnm en azında nisana kadar cnm önümüzdeki ayda bakılacak tekrar kuzum ama sagda kücük kıstın var önemli degil dedi yumurtan buymuş beklim diyorum ankaradaki dr 3 ay dedi bakalım ya genetik testler cıksın bakalım

evet arzum beklim istiyorum cnm en azında nisana kadar cnm önümüzdeki ayda bakılacak tekrar kuzum ama sagda kücük kıstın var önemli degil dedi yumurtan buymuş beklim diyorum ankaradaki dr 3 ay dedi bakalım ya genetik testler cıksın bakalım

sen beklememiştin demi sen napmıştın cnm

sen beklememiştin demi sen napmıştın cnm

Ben şu anda bekleme aşamasındayım canım. Benim Tam mol gebelik idi. doktorlar 1 yıl dedi bana. şu anda 4 ay geçti. bakalım 2 ay kadar daha beklemeyi düşünüyoruz. sonra tekrar bi kontrol olup, korunmayı bırakırız sanırım. Ama bu işler pek plan yapmaya gelmiyor. o yüzden kendimi çok şartlandırmak istemiyorum. Hayırlısı olsun diyorum.

Ben şu anda bekleme aşamasındayım canım. Benim Tam mol gebelik idi. doktorlar 1 yıl dedi bana. şu anda 4 ay geçti. bakalım 2 ay kadar daha beklemeyi düşünüyoruz. sonra tekrar bi kontrol olup, korunmayı bırakırız sanırım. Ama bu işler pek plan yapmaya gelmiyor. o yüzden kendimi çok şartlandırmak istemiyorum. Hayırlısı olsun diyorum.

rabbım hepimizin hakkında hayırlısını versin cnm beta hcg takıbın nasıl gidiyor cnm en son ne kadar cıktı ne zamn yaptın ben şimdi hastaneyi aradım evet ne gatif ama ploktın cıktı gögsümü sıkınca sıvı geliyordu oda normal daha öncede yapmıştım ilac kullanırım ben dedigin gibi planlayınca olmuyor hayırlısı olsun diyelim

rabbım hepimizin hakkında hayırlısını versin cnm beta hcg takıbın nasıl gidiyor cnm en son ne kadar cıktı ne zamn yaptın ben şimdi hastaneyi aradım evet ne gatif ama ploktın cıktı gögsümü sıkınca sıvı geliyordu oda normal daha öncede yapmıştım ilac kullanırım ben dedigin gibi planlayınca olmuyor hayırlısı olsun diyelim

Ben ayda bir yaptırıyorum şu anda canım. kürtajdan sonra 80 ile başladı. ve yaklaşık 1,5 ayda negatife düştü. yaklaşık 2 aydır falan 0.1 benim.

Eşimle şu anki kararımız o yönde canım. Ama doktorlar bize muhalefet :)

hakkında hayırlısı olsun cnm dr baan bugun gene dedi aslında 1 yıl beklesen iyi olur dedi burdaki dr yani ama senin yaştan dolayı 6 ay barı dedi ankaradaki hoca ne dedi bende o 3 ay dedi diyince tmm 3 ay olsun bend enisan adetimi beklim öle dedim:)

hakkında hayırlısı olsun cnm dr baan bugun gene dedi aslında 1 yıl beklesen iyi olur dedi burdaki dr yani ama senin yaştan dolayı 6 ay barı dedi ankaradaki hoca ne dedi bende o 3 ay dedi diyince tmm 3 ay olsun bend enisan adetimi beklim öle dedim:)

acaba sizinki tam molda ondanmı ısrar ediliyor 1 yıl diye kac haftalıkkene ögrendin sen mol oldugunu

acaba sizinki tam molda ondanmı ısrar ediliyor 1 yıl diye kac haftalıkkene ögrendin sen mol oldugunu

Ben 7 haftalıkken boş kese sebebiyle kürtaj oldum. patoloji sonucunda mol gebelik olduğu ortaya çıktı. yani molün ilerlemiş safhası değildi aslında. 2 doktora gitmiştim kürtaj öncesi, 2si de mol gebelik olduğunu anlayamadılar. sadece boş kese dediler.

tam mol olduğu için ısrar ettiklerini zannetmiyorum. Yani onların da tıpta öğrendikleri bişey var, ve onun dışına çıkıp risk ve sorumluluk almak istemiyorlar bana göre. Çünkü sonradan gittiğim 2 doktor bana ansiklopedik bilgi dışında bilgi vermedi. Ancak kürtaj olduğum doktor beni 1 yıl konusunda ikna etmeye çalıştı. En sonunda en az 6 ay kesin, bunu tartışmayalım bile dedi :)

Ben de sabırsızlıkla beklemeye devam ediyorum işte. Bazen gerçekten beklemek zor geliyor, ki bu genelde boş kaldığım zamanlarda oluyor. O zama üzülüyorum gerçekten. Ama işe gittiğim zamanlarda aklıma bile gelmiyor. Yani oyalanacak bişeyler bulmak gerekiyor kesinlikle. İnsan boş kalıp kendini dinledikçe, düşündükçe kötü hissediyor kendini.

Benim de doktorum yaşın genç daha riske atmaya değmez diyor bana. Yani yaşa göre bekleme süresi verdikleri doğru sanırım.

Benim de doktorum yaşın genç daha riske atmaya değmez diyor bana. Yani yaşa göre bekleme süresi verdikleri doğru sanırım.

aman arzum gec olsunda güc olmasın be cnm rabbım hayırlısını saglıklısını versin bekliyelim bakalım ama ben kesin nisanı bekliyecem benim yaşla ilgili degil ben cok ısrar ediyordum yaşım geciyor 39 yaşına girdim diyince ondan öle dedi cnm

mol gebelikle ilgili bir çok doktoro sordum ama net cevap alamadım.acaba hamile kalabilmişmiyiz bunu hep merak ediyorum.bu soruyu bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim.

mol gebelikle ilgili bir çok doktoro sordum ama net cevap alamadım.acaba hamile kalabilmişmiyiz bunu hep merak ediyorum.bu soruyu bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim.

Tam mol gebelikte bebek oluşmuyor ama parsiyel mol olursa bu bebeğin de olduğu anlamına geliyor. ikisi arasındaki temel fark da bu. Siz de mol geçirdiniz?

canim oncelike gecmis olsun sayfanin basina baksaydin gorurudun bak hepimiz mol gevelik gecirdik ve suan bebeklerimizi kucagimiza aldik bile tabiki hamile kalacaksin ben tam mol gecirdim bebek yoktu bendede ama bi sonraki hamileleigim saglikli ilerledi ve suanda oglusumu kucagima alali 2 ay olucak rabbim en kisa zamanda sanada veriri insallah

canim oncelike gecmis olsun sayfanin basina baksaydin gorurudun bak hepimiz mol gevelik gecirdik ve suan bebeklerimizi kucagimiza aldik bile tabiki hamile kalacaksin ben tam mol gecirdim bebek yoktu bendede ama bi sonraki hamileleigim saglikli ilerledi ve suanda oglusumu kucagima alali 2 ay olucak rabbim en kisa zamanda sanada veriri insallah

Paris68, demek sen de tam mol geçirdin. Ben bu forumdakiler genelde parsiyel mol gibi bi izlenime kapılmıştım. Sen nekadar süre bekledin canım? Benimki de tam moldü. 4aydır negatif değerlerim. 1 yıl beklemeyi pek düşünmüyorum aslında. 6 ay gibi bi süre var kafamda. Ama risklerden de korkuyorum. Seni merak ettim.

Paris68, demek sen de tam mol geçirdin. Ben bu forumdakiler genelde parsiyel mol gibi bi izlenime kapılmıştım. Sen nekadar süre bekledin canım? Benimki de tam moldü. 4aydır negatif değerlerim. 1 yıl beklemeyi pek düşünmüyorum aslında. 6 ay gibi bi süre var kafamda. Ama risklerden de korkuyorum. Seni merak ettim.

evet canim ben de tam moldum ben 5 ay korundum korunmayi biraktigim ay hamile kaldim doktorum bana kesin 1.5 sene korunacaksin yoksa yine aynisi olur dedi ama ben bekleyemedim kendimi hazir hissediyordum degerlerimde hemen sifirlanmisti hicte yukselmedi hersey ALLAHTAN dedim ve suanda sagflikli bi bebegim var merak ettigin bisey olursa sorabilirsin

X