Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

Cnm ben başken hastanesınde ali ayhan dıye bır doktora gitdım tesadüf oldu ben genetık testlerımı yapmak icın başkent hastanesıne gıtdım ordakı genetıktekı dr ona randevu aldı beklerken ögrendımkı türkıyede 1 numara dünyada ilk 4 doktor arasındaymış yurt dışında ödüllerı varmış hacete hastanesinden emeklı yanı tesadùf oldu ama ondan öncede özel drm ömer çobanoglu oda harıka bak benı başka bır kadın dogumcu yıllar ônce yumurtalıklarında kıst var amelıyat dedı ona gıtdim ne amelıyatı dedı öyle kurtuldum oda büyük dogumda eskı başhekımlerınden ben bunlara gıtdım

slm arkadaşlar ya şimdi aklım takıldı bu parseyel mole ben ikinci bir temizlendi oda patoloji gitti o temiz doktorum hic bişiyin yok korma bişi yok diyor 3 ay korun yeter ben napacagımı şaşırdım burdaki yorumları okudukca kürtajdan sonra ilk adetimide oldum şükür agrı falan olmadı mle parca falanda düşmedi sizce napmalıyım bana akıl verirmisiniz bu hafta ici tekrar dr gidecem adetden sonraki kontrol

kızlar azramın kendişi gibi dişininde acelesi varmış erkenden gelmeye karar verdiler...

bi kaç gündür çok ağlıyordu geceli gündüzlü meme ememiyordu parmağımı verdiğimde çok hoşuna gidiyor du bende süt emmiyor diye üzüldüm fakat sütten değilmiş ki çok korkmuştum ama dün gece farkettimki dişi çıkmışş bugünde doktora götürdüm evet kzım 3,5 aylıkken diş çıkarıyor

slm sunacım sana özelden yazmaya calıştım ama olmadı sendemi mol gebelik gecirdn anlatırmısın cnm parseyel molmuydu bana akıl verin ben en son degerim 14 düştü dr mi aradım bu degerlerden sonra tekrar beta hcg takibe gerek yok düşüşte dedi

evet canım bende parsiyel moldüm... patoloji sonucuna kadar hiç bir belirti yoktu sadece 8 haftalık bebeğimin kalbi durması üzerine kürtaj oldum ve 2 hafta sonra sonra sonucu almaya gittiğimde öğrendim... hemen betahcg bakıldı zaten çok düşüktü tam hatırlamıyorumşimdi ama 1 - 2 hafta sonra düşmüştü... 1 ay sonrada regli oldum en az 6 ay korunma verildi fakat ben ocak 5de kürtaj oldum son regli tarihim 29 olan bir gebelikle hamile kaldım yani 1 ay bekledim sadece şuandada 34 haftalık doğum yaptığım 3,5 aylık kızım var...

molü ne kadar araştırırsan o kadar karamsarlığa kapılıyorsun.. ben belim ağrısa mol mü yükseldi şu bu der hastaneye giderdim 1 ay içinde belki on kere gittim... böyle yaşanmaz dedim hamile kalıp bir risk aldım ve ilk aydan hamile kaldım.. çok şükür evet doktorların demelerine ve benim yaptığıma bakılırsa delilik diyebilirsinn... ama doktorlarda sana hiç bir zaman 6 ay 1 yıl 5 yıl sonrada tekrarlamaz diyemiyorr... sonuçta hiç bir bilgin yokken mol oldu... benim sağlıklı bir çocuğum daha var bundaa başıma mol geldii sonra gene hamile kalıp sağlıklı bir bebiş doğurdum herşey kadar kısmettt... heee kötüsüde olabilirdi ama çok çok çok şükürler olsun ki olmadı olsaydıda kader diyip başa gelen çekilir derdimm... başka bir çaremiz yok o yüzden ben önce şunu söylüyorummm kendini hazır hissettiğin zaman korunmayı bırakkk tabii 0 olduğunu görünce... ben ilk zman çok kanama yaşadım ama bunu 3 hamileliğimdede yaşadım benim genelde böyle oluyorrr hatta kızımda yaşadığım kanamayı molde bile görmedimm... molü okuduysan ameliyat gibi bebeğin alınması gerektiğini hazır kan ünitesi bulundurulması gerektiğini vs vs yazıyor....

ama ben molle ilgili hiç bir belirti vs yaşamadım.. kanımda hiç öle yüksek olmadı hemen sıfır oıldu... belkide bu yüzden ben hiç inanmadım bir kanser hücresine hamile kaldığıma sağlıksız bir gebelikti ve düştü dedim geçtimm ilk zamanlar çok yıprandımmm çok okudum araştırdım ama bu bana çok yanlış geldi bu sayfa dışında çok olumsuzluğa mutsuzluğa karamsarlığa itti 1 ay içinde resmen hayata küstümm okuduklarımdan sonraaa üstelik 3- 4 arkadaştık ve peşpeşe hamile kalmıştık ve beimki gitmişti onların karınları büyüdükçe ben üzüldümmm neden ben diye hemde bu şekilde ama şimdiii tabii atlattığım için objektif olarak bakıyorum hayatıma ne kadar saçmalamışım... herşey geçici önce kendini bil güven hazır hissett... allahın izniylede herşey çok güzel oluyor zaten...

cok sagol sunacım gcmş olsun bu arada sanada bende patolojide ögrendim parseyel mole oldugunu dedigin gib netden araştırınca oturdum cok agladım genetik testler icin ankaraya gittim kürtajdan 15 gün sonra orda cok iyi bir dr buldum başkent hastanesinde muane etdi bişi olmaz korkma dedi ama muane sırasında kürtajdan parcalar kalmış dedi temizledi oda patoloji yolladı kan testleri yaptı idrar kültürü akciger grafigi falan şükür hepsi temiz cıktı patolojıde temiz cıktı dr bana 3 ay korun yeter dedi bende dedigin gibi kürtajdan 27 gün sonra normal adetimi oldum şükür işte cuma tekrar i kontrole gidecem bakılacak beta hcg hayırlısı insan üzülüyor ama nasıp kısmet

rahım fılmı cektırdınmı canım neye dayanarak dedı septumu kımı septumlar zararasız abenım arkadasımda da var ve sorunsuz oldu ve ben de de var ben de dusuk tehlıkesı oluyor

slm sunacım yaa bir kac arkaşımdan hamile inan icim kıpır kıpır oldu nerdeyse nisanı beklemiyecem hee:) şu genetik bi hayırlısıyla cıksaydı:)

offf offffffffffff offffffffffff
kabus üstüne kabus
çağıını şaşılıkta istanbulda sayılı isimlerden ve çok övülen bir prof doktorun özel muayenesine götürdük neler dedi nelerr
1 yasına geldiginde % 80 3 ameliyat olacakmıs.
Teşhisimiz ne diye sordgumuzda artık yangının cıktıgını kibrittende cıkabilecegini çakmaktanda önemli olan itfaiyenin gelip söndürmesi dedi !!!
Tamamen gözlerinde düzelme olacakmı dedi olmıyacagını ama eskisinden iyi olacagını belirtti asla sizin gözleriniz gibi olmaz dedi
Tedavi sürecimiz oldukçada uzunmus

Günlerdir ne uyku uyuyabiliyorum ne evimle ne bebegimle ilgilenebiliyorum nede yemek yiyebiliyorum yaaaa acayip moralim bozuldu kızlar yaaa nasıl dayanıcam şimdi ben!!!!

Bir önceki gittigimiz doktor 4.5 derece hipermetrop demişti gözlük verecekti bu doktor hiç vermedi 2 ay sonra yine gelin dedi
Şimdi hangisine inanıcazki ????? Bir başka doktora daha göstersekmi napsak ya akıl verin kızlar.... İçim yanıyor resmen şükür tedavisi var ama ne bileyim yaa kabullenemiyorum keyfim hiç yok nasıl dayanıcammmmmmmmmmmm

cok gcmş olsun cnm yaa cok üzüldüm üzülme tıp ilerliyor rabbım hayırlısını versin sen böyle yaparsan bebegine nasıl bakacan eşinede destek cık bence oda sen kadar üzülüyordur gidin araştırın bakalım yani benim anladıgım kadarıyla cok net göremiyecekmi şimdi kuzun

slm sunacım yaa bir kac arkaşımdan hamile inan icim kıpır kıpır oldu nerdeyse nisanı beklemiyecem hee:) şu genetik bi hayırlısıyla cıksaydı:)

seni çok iyi anlıyorum canım.. hamile olmasaydın hiç belki düşük yaptığın kadar istemiycektin ama bir kere hamile kalınca giden bebeğinin yerinin nekadar da yeri dolmasada dolmasını istiyorsun...

ben bunu çok derinden yaşadım... gözüm hiç birşey görmedi ve hamile kaldımm... seninde ne kadar istekli olduğunu gerçekten çok derinden hissediyorum herşey gönlünce olsun sonuçlarından sonra korunmayacaksan dualarını et namazını kıl sadakalarını çıkar allaha bırak gerisini derim ben ben öyle yaptımmm rabbim hiç bir kulunu geri çevirmezz inan buna... zaten bir kaç ayda tuttumu tutarmı diye geçirsen 3 ay geçmiş olur ben bu konuyla ilgili bir sürü doktorla görüşmüştüm ve 3 aya kadar korunma süresi diyen olmuştu... hakkında hayırlısı olsun...

burcucum ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum.. bende azranın kulağı testten geçmeyince sağır olduğunu sandım ve sağır olan kişilerin konuşamadığınıda biliyordum öle üzüldüm ki tarifi yok bunun anca yaşayan insan anlar... ama öle olmadığını tedavisi olduğunu öğrendim ve şuanda tedavi altında ilaç kullanıyorr.... iyileşicek...

benim amcamın kızı hamileydii bebeğin ölücekkk sorunlu alıcaz dedi aldırmadı şuanda sağlıklı...

doktor bana çocuğun olmaz dedii bana çok şükür 3 kere hamile kaldım 2 çocuğum var...

bunun gibi milyonlarca örnek var doktorlar ne teshisler koyuyorlarda hiç bişi çıkmıyorrr....

allahın izniyle bir doktora daha götür çoğunluk ne diyorsa ona göre yolunuza bakın... zamanla belkide hiç beklenmedik şeylerle karşılaşırsınız...

ki sen neler yaşadınnn nelrin altından kalktınnn biliyorum evlat başka ama hiç bir şey çaresiz değil bunu en iyi bilenlerdensin... güçlü ol sana bişi olursa oğluşun ne yapar hiç düşündün mü?

güçlü ol dua et derdi veren allah çaresinide verir mutlaka...

evet sunam inşlh hayırlısıyla cnm bende aynen senin dediklerini düşünüyorum tedbir bizden takdir ALLAHINDIR hayırlısı olsun bu ay sonu cıksın testlerim yinde nisana kadar beklim ben sanada 3 ay korun yeter diyen oldumu en son degerlerim 14 olunca haftalık bakmaya gerek yok düşüşte dedi

suna benim kan pıhtılaşması cıkar diye düşünüyorum cnm ilk bebk alındıgında parseyel mole denildi 15 gün sonrasında tesrar temizlendi parca kalmış dedi dr oda patoloji gıtdı bende diyorum parseyel olsaydı tekrar cıkmazmıydı sence yada daah yeni başladıda hemen alındımı kafam cok takıldı buna

cok uzuldum burcu(rabbim seni evladinla deniyor dayan guclu ol canim ALLAHIN izniyle bunuda atlaticaksin madem her gittigin dr farkli bisey diyor baska bi dr da gostersen iyi olur ama fazla oyalanmanida istemem ne kadar erken tedavi olursa o kadar iyi canim bebegin icin guclu ol rabbim yardimcin olsun bol bol dua et((((

genelde 6 ay dendi en son bir doktor 3 demişti ama bn onuda dnlmedm ....üstelik ben hç böyle test falanda yptrmadım... sadece betahcg bakıldı okadar ama bnm hmn düşmüştü...

genelde 6 ay dendi en son bir doktor 3 demişti ama bn onuda dnlmedm ....üstelik ben hç böyle test falanda yptrmadım... sadece betahcg bakıldı okadar ama bnm hmn düşmüştü...
benim 15 gün bebekten parca kalmıştıya ondan ebnce beta hcg tam sıfırlanmadı kürtajdan 15 gün sonra tekrar bir temizlendi kalan parcalar ertesi gün bakıldıgında 143. küsürdü aradan 1 hafta gecti 14.36 düşmüştü ozamn dr aradım tm gerek yok haftalıga dedi yarın dr gidecem işte adetden sonra ilk kontrol olmaya bide beta hcg bakılır işte bakalım

slm kızlar günydın iyi haftasonları bugun beta hcg bakıldı 2.85 cıkmış telden ögrendim sizce negatıfmı sayılıyor bu deger biilgi cvp verin

slm kızlar günydın iyi haftasonları bugun beta hcg bakıldı 2.85 cıkmış telden ögrendim sizce negatıfmı sayılıyor bu deger biilgi cvp verin

Evet canım 5'in altı negatif sayılıyormuş. ben de sonradan öğrenmiştim. Bu arada ne karar verdin ajda? Bekliyecekmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…