Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

arkadaşlar mol gebelik yaşayan arkadaşlar size bir sorum var ben 8 mayısta suyumun gelmesi ile 22+3 haftalık erken doğum yaptım bebğimi kaybettim kanamam 50 güne kadar devam ediyordu doktora kontrole dün gittik içerde kanın biriktiğini bunun anestezi verilerek temizleneceğini söyledi neyse beni doğumhaneye aldılar içerde benden bir parça çıkarmışlar cevizden daha büyük bunun bebekten kalan plesanta parçası yada mol gebelik olabileceğini söyledi patolojiye gönderdiler mol gebelik yaşayanlar doğumdan sonramı mol gebelik ortaya çıkıyor bilgisi olan var mııııı

Geçmiş olsun.Neredeyse hepimiz en fazla 12. haftalara gelmeden kese bozulması yada kalp durması nedeniyle kürtaj olduk ve mol teşhisi patolojıyle geldi.Eskilerden sadece bir kişinin ileriki haftalarda bebeğini kaybettiğini ve plasentasında mol oldugunu okumustum.Yani çok nadir olan bir durum bu.Yinede belli olmaz patolojı sonucunu bekleyin inş mol değildir.

kızlar aranızda 3lü test yaptıran var mı?

Sunacım ben yaptırmadım biliyorsun zaten hayırdır canım?

Kürtajdan sonra komplet mol teşhisi geldi ozaman kan değerim 944 çıkmıştı.Sonraki hafta 163, bir sonraki haftada 19 çıkmıştı ve aylık vermeye başlamıştım.Sizin degeriniz nedir?

benim kürtajdan sonra 18,000 çıkmıştı.sonra düşmeye başladı.ama 2 hafta önce 490 dan 400 e düştü,sonraki hafta 490 a yükseldi ve bugun yaptırdım 523 oldu.doktorum benı onkoloji ye yönlendirdi.Pazartesi karar vericekler.Kemoterapi yapılacak büyük ihtimalle.

Kürtajdan sonra komplet mol teşhisi geldi ozaman kan değerim 944 çıkmıştı.Sonraki hafta 163, bir sonraki haftada 19 çıkmıştı ve aylık vermeye başlamıştım.Sizin degeriniz nedir?

benim kürtajdan sonra 18,000 çıkmıştı.sonra düşmeye başladı.ama 2 hafta önce 490 dan 400 e düştü,sonraki hafta 490 a yükseldi ve bugun yaptırdım 523 oldu.doktorum benı onkoloji ye yönlendirdi.Pazartesi karar vericekler.Kemoterapi yapılacak büyük ihtimalle.

Peki size müdehale etmeden mi sıfırlandı değer? benim doktorum bana ya kürtaj olcaksın,ya kemoterapi,ya biopsi alıncak yada bebeğin varsa rahmin alınmasına kadar gider bu dedi:!! çok canım sıkkın ne yapıcam bilemiyorum.bende 14. haftadaydım öğrendiğimde.bebeğimin kalbi durmuştu.kürtajdan sonra pataloji sonucunda parsiyel mol gebelik çıktı.sonra ben bebeğe genetik test istedim.orda da 69 kromozonlu çıktı.

Sunacım ben yaptırmadım biliyorsun zaten hayırdır canım?[/QUOTE]

kan verdim de canım salı günü kan sonucu çıkmış ama mom halleri daha çıkmamış merak ettim bende araştırdım ama pek bişi bulamadımm...

Çoğu yerdede okudum ikili %95 doğruluk payı varken üçlünün % 50 - 60 civarı oluyormuş yanılma payı çok yüksekmiş bende keşke yaptırmasaydım oğlumda falan yaptırmamıştım.... sonuçta ikilim iyi çıkmıştı...

içime kurt düştü...

Sunacım ben yaptırmadım biliyorsun zaten hayırdır canım?

kan verdim de canım salı günü kan sonucu çıkmış ama mom halleri daha çıkmamış merak ettim bende araştırdım ama pek bişi bulamadımm...

Çoğu yerdede okudum ikili %95 doğruluk payı varken üçlünün % 50 - 60 civarı oluyormuş yanılma payı çok yüksekmiş bende keşke yaptırmasaydım oğlumda falan yaptırmamıştım.... sonuçta ikilim iyi çıkmıştı...

içime kurt düştü...[/QUOTE]

Belki doktorun mom değerine baktırmak istememiştir ya hemen stres yapma.Cinsiyet belli oldumu ?

Belki doktorun mom değerine baktırmak istememiştir ya hemen stres yapma.Cinsiyet belli oldumu ?[/QUOTE]

yok onu hastaneye gidince alıyorsun canım burdan göremiyorum yanı pazartesi yada salı öğrencem... Niye stres yaptığımıda bilmiyorum iştee....

göstermediii... Devlette fazla söyleme taraftarı olamadığı için önemsemedi.. Özele gitcem hayırlısıyla şu sonucu alıyım da.

slm kızlar ben sıvasa geldım dedım bı ekografıye gırıyım ama buyukler ızın vermedı cok sık gırınce zararı olur dıye ama yolculuk sırasında bısey olmusmudur dıyede merak edıyorum ne yapsam bılemedım bı agrım falan yok ama yınede merak edıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…