- Konu Sahibi burcuerdem
-
- #3.701
sl kızlar dedemı kaybettım ondan yoktum nasılsınız
sl kızlar dedemı kaybettım ondan yoktum nasılsınız
Ablacım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Sen nasılsın özlettin kendini nasıl gidiyor ?
arkadaşlar mol gebelik yaşayan arkadaşlar size bir sorum var ben 8 mayısta suyumun gelmesi ile 22+3 haftalık erken doğum yaptım bebğimi kaybettim kanamam 50 güne kadar devam ediyordu doktora kontrole dün gittik içerde kanın biriktiğini bunun anestezi verilerek temizleneceğini söyledi neyse beni doğumhaneye aldılar içerde benden bir parça çıkarmışlar cevizden daha büyük bunun bebekten kalan plesanta parçası yada mol gebelik olabileceğini söyledi patolojiye gönderdiler mol gebelik yaşayanlar doğumdan sonramı mol gebelik ortaya çıkıyor bilgisi olan var mııııı
kızlar aranızda 3lü test yaptıran var mı?
Geçmiş olsun.Neredeyse hepimiz en fazla 12. haftalara gelmeden kese bozulması yada kalp durması nedeniyle kürtaj olduk ve mol teşhisi patolojıyle geldi.Eskilerden sadece bir kişinin ileriki haftalarda bebeğini kaybettiğini ve plasentasında mol oldugunu okumustum.Yani çok nadir olan bir durum bu.Yinede belli olmaz patolojı sonucunu bekleyin inş mol değildir.
sağol inşallah değildir ben çok korkuyorum
Kürtajdan sonra komplet mol teşhisi geldi ozaman kan değerim 944 çıkmıştı.Sonraki hafta 163, bir sonraki haftada 19 çıkmıştı ve aylık vermeye başlamıştım.Sizin degeriniz nedir?
Kürtajdan sonra komplet mol teşhisi geldi ozaman kan değerim 944 çıkmıştı.Sonraki hafta 163, bir sonraki haftada 19 çıkmıştı ve aylık vermeye başlamıştım.Sizin degeriniz nedir?
Geçmiş olsun.Neredeyse hepimiz en fazla 12. haftalara gelmeden kese bozulması yada kalp durması nedeniyle kürtaj olduk ve mol teşhisi patolojıyle geldi.Eskilerden sadece bir kişinin ileriki haftalarda bebeğini kaybettiğini ve plasentasında mol oldugunu okumustum.Yani çok nadir olan bir durum bu.Yinede belli olmaz patolojı sonucunu bekleyin inş mol değildir.
sağol inşallah değildir ben çok korkuyorum
Korkmakta haklısınız ama yinede patolojı ne çıkarsa sonuç odur.Çok şükür tedavisi var ama süreç biraz zor o yüzden inş mol olmaz dedim.Sonucunuz inş hayırlı çıkar.Tekrar geçmiş olsun üzülmeyin.
benim kürtajdan sonra 18,000 çıkmıştı.sonra düşmeye başladı.ama 2 hafta önce 490 dan 400 e düştü,sonraki hafta 490 a yükseldi ve bugun yaptırdım 523 oldu.doktorum benı onkoloji ye yönlendirdi.Pazartesi karar vericekler.Kemoterapi yapılacak büyük ihtimalle.
18.000 lerden 500 lere kadar düşmesi süper.Böyle dalgalanmalarda olabiliyor arada inş pazartesiye kadar düşer değeriniz.Düşmezsede kemoterapidede korkulacak hiçbirşey yokmuş sadece iğneymiş.Öyle saç dökülmesi falanda olmuyormuş ve %100 düşürecek değerinizi.Sağlıkla kalın üzülmeyin hepsi gelip geçecek zamanla biraz sabır sadece.
Sevy çok geçmiş olmuş...bende mol gebelik yaşadım ve değerlerim öyle 900lerde değildi malesef çok yüksekti 150000 felandı 2 yıl oldu.14.haftada bebeği aldılar malesef.değerlerimde çok zor düştü tabi.3 kerede düşen arkadaşların mol gebelik türü farklı galiba değerlerin arada yükseledebilir.allah yardımcımız olsun gerçekten zordu.
Sunacım ben yaptırmadım biliyorsun zaten hayırdır canım?
kan verdim de canım salı günü kan sonucu çıkmış ama mom halleri daha çıkmamış merak ettim bende araştırdım ama pek bişi bulamadımm...
Çoğu yerdede okudum ikili %95 doğruluk payı varken üçlünün % 50 - 60 civarı oluyormuş yanılma payı çok yüksekmiş bende keşke yaptırmasaydım oğlumda falan yaptırmamıştım.... sonuçta ikilim iyi çıkmıştı...
içime kurt düştü...
kızlar aranızda 3lü test yaptıran var mı?
ben yaptırdım sunacım temiz çıktı bebegide artık hisediyorum şükürr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?