Geçmiş olsun.Neredeyse hepimiz en fazla 12. haftalara gelmeden kese bozulması yada kalp durması nedeniyle kürtaj olduk ve mol teşhisi patolojıyle geldi.Eskilerden sadece bir kişinin ileriki haftalarda bebeğini kaybettiğini ve plasentasında mol oldugunu okumustum.Yani çok nadir olan bir durum bu.Yinede belli olmaz patolojı sonucunu bekleyin inş mol değildir.
sağol inşallah değildir ben çok korkuyorum
Korkmakta haklısınız ama yinede patolojı ne çıkarsa sonuç odur.Çok şükür tedavisi var ama süreç biraz zor o yüzden inş mol olmaz dedim.Sonucunuz inş hayırlı çıkar.Tekrar geçmiş olsun üzülmeyin.
benim kürtajdan sonra 18,000 çıkmıştı.sonra düşmeye başladı.ama 2 hafta önce 490 dan 400 e düştü,sonraki hafta 490 a yükseldi ve bugun yaptırdım 523 oldu.doktorum benı onkoloji ye yönlendirdi.Pazartesi karar vericekler.Kemoterapi yapılacak büyük ihtimalle.
18.000 lerden 500 lere kadar düşmesi süper.Böyle dalgalanmalarda olabiliyor arada inş pazartesiye kadar düşer değeriniz.Düşmezsede kemoterapidede korkulacak hiçbirşey yokmuş sadece iğneymiş.Öyle saç dökülmesi falanda olmuyormuş ve %100 düşürecek değerinizi.Sağlıkla kalın üzülmeyin hepsi gelip geçecek zamanla biraz sabır sadece.