Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

afp 28.9 mom 0.99
ue3 1.15 1.83
bhcg2 24.0 0.77 cnm sende kendi sonucunu yazarmısın

HCG-3lü Test 34412 mIU/ml E3-3lü Test 1,33 ng/mL AFP-3lü Test 88,9 IU/mL

bi tane doktora sordum afp yüksek geldi bana ama %5 oranın içinde dedi ama bu yeterli değilmiş yaş ırk şeker sigara kiloda bebeğin haftası falanda önemliymiş

evet yüksek biraz afp ama ne derece etkisi var bikmiyorum cnm üzme sen kendini boşver bizim biakrabaya yüzde 90 mol down sendromu dedi ve çocuk dogdu sag salim ya o kdar bakma sonuçlara

evet yüksek biraz afp ama ne derece etkisi var bikmiyorum cnm üzme sen kendini boşver bizim biakrabaya yüzde 90 mol down sendromu dedi ve çocuk dogdu sag salim ya o kdar bakma sonuçlara

zaten ortada bişi yokda işte ben nedense araştırdıkda içim karardı.....

hastaneden hastaneyede değişirmişşş ölçümlerr benim hcg oranımda sizinmkinden farklı yazıyorrr.... herşeyin hayırlısı

kromozom 69 olduğu için mol zaten...ya 23 çıkar ya 69.müdahale edildi tabi bebeği aldılar moller temizlendi....valla rahmim yerinde.çoook zor düştü hatta arada yükseldi bile...ama kemoterapiye gerek kalmadı...canını sıkma iyi ol lütfen bak ben şimdi hamileyim.mol olma olasılığı çok düşük dedi dr.zaten tansiyonum çok yüksekti molde şimdi çok düşük çıkıyor.bhcg takibindede normal aralığında çıkyor şuan değerlerim.o zaman hcg takibimde ilk ölçtürdüğümde 600dü 2 gün sonra 3000lere çıktı ama bebek görünmüyordu kesede tabi....üzme kendini inan kendine bunlar geçicek...geçiyor.

Son düzenleme:
caco ablacım başın sağolsun.yeri mekanı cennet olur inşallah....

uzun bir aradan sonra merhaba kızlar...

kendimle ilgili son gelişmeyi yazayımbebegımın cinsiyeti kesinleşti bariz bir şekilde bende gördüm erkekmiş bebeğimm
ben kız hayal etmişdim kızıma kız kardeş daha iyi olur diye ama oğlum olacakmış,
sağlıklı sıhhatli olsun ne olursa olsun

Ay ne güzel Bir kızın vardı birde erkek geliyor ohhh daaha ne olsun :)

allah razı olsun canımmmmm ınsallah tez zaman da kucagına alırsın canım sen nereye doktora gıdıyorsun canım bılgı verırımısın ucretı hakkında da

kızlar sonuçlarım güzel çıktı korkulduğu gibi şükürler olsun bir sonuçla karşılaşmadım bir değerim yüksek çıktı onun içinde peynir et balık gibi ürünleri fazla tüketmem yeterli olurmuş 17+5 günlük olduk ultrasyon da baya bir incelendi

ama ben cinsiyet haberi veremeyeceğim... İnşallah dopplerde :)

adına sevındım canım ben de bu ayyyyyyyyyy başladım bakalım adetım bıttı hemen cık başladık hayırlısı bakalımmmmm ayyyy utandım kızlarrrrrr sunacıgım sen hangı doktora gıdıyorsun doktor arıyor bu arkadaşinız kendıne ceren sen de soyleeeeeeeee anadoluyakası doktor aranıyorrrrrr kısacası kızlar

Hayırlı olsun canım Allah'ım sağlıklı bir şekile kucağınıza almayı da nasip esin inşallah

allah razı olsun canımmmmm ınsallah tez zaman da kucagına alırsın canım sen nereye doktora gıdıyorsun canım bılgı verırımısın ucretı hakkında da

ben erdem hastanesinde sevil hanıma gidiyorum.çok iyi ilgili bir doktor.muayane ucreti ssklıya 50 ytl...
bu yakada cok hastaneye gittim afiyetten hospitalıuma, medıcanaya ama erdem gibi kaliteli ilgili hastane görmedim...
bu yakadaki en büyük özel ve bebek yogun bakım ünitesi olan hastane...
benim için öncelik yogun bakım üniteli kuvozlü olması ...
ama söyle bir durum var muayene ücreti diger hastanelere göre yüksek.tahliller.testlerde yüksek...
ama alanlarında bence çok iyiler...

abla ben özele gitmiyorum devletteyimm o yüzdende kim olursaa yani takılmıyorummm... Ama ben memnunum zaten boğulucaksam büyük denizde boğulmayı tercih ediyorum... Özele hem o kadar para verip hemde aynı şeylerii yaptırmayı ben mantıklı bulmuyorum kendi adıma o yüzden göztepe gayet güzel gerekli olanlar herşeyi yapıyor ilgileniyor...

ama oğlumda atlas erdem medical park olarak bi kaç kere gitmiştim en iyisi medical park iyiydi ama 4 sene önce 50 tl şimdi ne kadar olmuştur bilmiyorum biraz pahalı bir hastane...

ben de erdeme gıtmıstım 2 hamılelıgımde sanırım ben de yıne gıdecem aynı hastaneye bakalım yarın ola hayrola yarın bır kontrolden gecıcem

ben de erdeme gıtmıstım 2 hamılelıgımde sanırım ben de yıne gıdecem aynı hastaneye bakalım yarın ola hayrola yarın bır kontrolden gecıcem

he bu arada da tesekkurler kızlar bebgının ne de sevındım suna cıgım senın kının cınsıyetı ne bellı oldumu

he bu arada da tesekkurler kızlar bebgının ne de sevındım suna cıgım senın kının cınsıyetı ne bellı oldumu

devlet hastanesi pek söyleme taraftarı olmuyor... Geçen sefer bir doktor söyleyecekti ondada göstermedi... doppler de artık öğrenirim sağlıklı olsunda...

gozun aydın olsun canım cok sevındım ALLAH saglıklı sıhatlı kucagına almayı nasıp etsın

gozun aydın olsun canım cok sevındım ALLAH saglıklı sıhatlı kucagına almayı nasıp etsın

Sağol canım cümlemiz sağlıkla kucagımıza alırız inşallah...
seninde 2 haftaya belli olur artık cinsiyeti
sen nasılsn iyimisin?rahat geldinmi paristen bir sıkıntı olmadı inşallah?

Sağol canım cümlemiz sağlıkla kucagımıza alırız inşallah...
seninde 2 haftaya belli olur artık cinsiyeti
sen nasılsn iyimisin?rahat geldinmi paristen bir sıkıntı olmadı inşallah?

ıyıyım saol canım evet rahat geldım ıkı haftadır burdayım bende ıkı hafta sonra dr gıtmeyı dusunuyorum senın tatıl nasıl gectı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…