• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

kızlar eşim zeynep kamilden bugun sonuclarımı almış oradaki doktorada göstermiş.Allaha şükür oradaki sonuçlarda çok iyi çıkmış:16:
şimdiden zeynep kamilden 21.haftada yapılan ayrıntılı doppler ultrason randevusunuda aldım.özellerde oda çok pahalı.zaten degerlerimin bu kadar iyi cıkaçagını bilsem birde erdemde 300 tl bayılmazdım:19:neyse bebegım saglıklı olsunda butun paralarımız helalı hoş olsun:16:

kızlar eşim zeynep kamilden bugun sonuclarımı almış oradaki doktorada göstermiş.Allaha şükür oradaki sonuçlarda çok iyi çıkmış:16:
şimdiden zeynep kamilden 21.haftada yapılan ayrıntılı doppler ultrason randevusunuda aldım.özellerde oda çok pahalı.zaten degerlerimin bu kadar iyi cıkaçagını bilsem birde erdemde 300 tl bayılmazdım:19:neyse bebegım saglıklı olsunda butun paralarımız helalı hoş olsun:16:

çok sevindim canım....

özellere tahliller için dünya kadar para vermeye gerek yok devlet hastaneleride gerekli olan herşeyi fazlasıyla yapıyor zaten... Bende 2 hafta sonra gittiğimde alırım heralde randevuyu bakalım cinsiyetleri ne zaman öğrenicezzz

teşekkürler kızlar.benim içime tekrar kızım olacakmış gibi doğuyor ama:16:

artık bu hafta sonu ailelerimize söyleyeceğiz.bu zamana kadar eşim ve benden başka kimse bilmiyordu.kızıma dahi söylemedik:ssz:

Kübracım gözünaydın :) Artık bu haftalardan sonrası cok zevkli oluyor ve zaman cabucak geçiyor doya doya tadını cıkarın.
Pariscim sen dün doktora gidecektin gittinmi tatlım?

Kübracım gözünaydın :) Artık bu haftalardan sonrası cok zevkli oluyor ve zaman cabucak geçiyor doya doya tadını cıkarın.
Pariscim sen dün doktora gidecektin gittinmi tatlım?

gittim canim cok sukur cok iyi dedi doktor ellerini ayaklarini oynattigini gordum:16: ense kalinligi 0.62 cikti iyi dedi ama yinede kesin emin olmak icin kan verdim senin bebis nasil yaramazlik yapiyormu iceride

teşekkürler kızlar.benim içime tekrar kızım olacakmış gibi doğuyor ama:16:

artık bu hafta sonu ailelerimize söyleyeceğiz.bu zamana kadar eşim ve benden başka kimse bilmiyordu.kızıma dahi söylemedik:ssz:

ben anlamadim sen hamile oldugunu mu soylemedin canim kimseye

gittim canim cok sukur cok iyi dedi doktor ellerini ayaklarini oynattigini gordum:16: ense kalinligi 0.62 cikti iyi dedi ama yinede kesin emin olmak icin kan verdim senin bebis nasil yaramazlik yapiyormu iceride

pariscim niye yazmıyorsun canım.çok sevindim doktorda güzel haberlerle dönmüşsün:16:

ben anlamadim sen hamile oldugunu mu soylemedin canim kimseye

evet canım neredeyse 3,5 aylık oldum ama eşim ve benden başka kimse bilmiyor:27:
öncesinde malum olumsuz bir sey yaşadıgım için eşime bu şekilde anlaşmışdık.karnım falan olmadıgı için kimse anlamıyor gebe oldugumu.
hatta bazen diyorum 5 aylıkkenmi söylesem.kızımdada 5.aydan sonra karnım çıkmışdı.karnım çıkınca anlaşılacak nasıl olsa.
sonrada diyorum ki sonuclarımda rabbime sukur iyi cıktı bu hafta sonu soyluyeyım:1:
cumartesi antalyaya ucuyorum.doktora gidecegım yarın uçuş için izinlli kagıt alacagım:ssz:sende ihmal etme cnm.gelirken muhakkak izin kagıdını al...

evet canım neredeyse 3,5 aylık oldum ama eşim ve benden başka kimse bilmiyor:27:
öncesinde malum olumsuz bir sey yaşadıgım için eşime bu şekilde anlaşmışdık.karnım falan olmadıgı için kimse anlamıyor gebe oldugumu.
hatta bazen diyorum 5 aylıkkenmi söylesem.kızımdada 5.aydan sonra karnım çıkmışdı.karnım çıkınca anlaşılacak nasıl olsa.
sonrada diyorum ki sonuclarımda rabbime sukur iyi cıktı bu hafta sonu soyluyeyım:1:
cumartesi antalyaya ucuyorum.doktora gidecegım yarın uçuş için izinlli kagıt alacagım:ssz:sende ihmal etme cnm.gelirken muhakkak izin kagıdını al...

ayy nasil durdun ya ben hemen dayanamayip soylemstim gerci sonra pisman olmustum yine bisey olursa milete bosuna duyurmus olurum diye ama sakliyamadim:1: valla tebrik ediyorum seni:34:canim ben kagit istedim ama dr gerek yok dedi 7 aylik olunca sorun oluyormus

ayy nasil durdun ya ben hemen dayanamayip soylemstim gerci sonra pisman olmustum yine bisey olursa milete bosuna duyurmus olurum diye ama sakliyamadim:1: valla tebrik ediyorum seni:34:canim ben kagit istedim ama dr gerek yok dedi 7 aylik olunca sorun oluyormus

birde ben her hafta sonu ailerle birlikteyim:1:orada hamile oldugumu tamamen unutuyordum daha dogrusu unutmus gibi yapıyordum.
Allaha sukur olumsuz bir durum şu zamana kadar yaşamadım.fakat bundan sonrası içinde garanti yok.sag salim alalımda kucaklarımıza hayırlısıyla.
yarın doktor banada gerek yok derse ne yapıp edip alacagım:27:ne bilim ışınlardan falan zararı olursa cok pimpiriklendim...
gercı nette arastırdıgım kadarıyla o ısınlar zararsızmış ama bilmiyorummm:26:

birde ben her hafta sonu ailerle birlikteyim:1:orada hamile oldugumu tamamen unutuyordum daha dogrusu unutmus gibi yapıyordum.
Allaha sukur olumsuz bir durum şu zamana kadar yaşamadım.fakat bundan sonrası içinde garanti yok.sag salim alalımda kucaklarımıza hayırlısıyla.
yarın doktor banada gerek yok derse ne yapıp edip alacagım:27:ne bilim ışınlardan falan zararı olursa cok pimpiriklendim...
gercı nette arastırdıgım kadarıyla o ısınlar zararsızmış ama bilmiyorummm:26:

ALLAHIN izniyle bisey olmaz canim riskli haftalari atlattin bende baktim bisey olmuyormus olsada yapack bisey yok bana vermedi sen alabiliyorsan al daha iyi olur bide senin ailenmi var Antalyada onun icin mi gidiyorsun canim

ALLAHIN izniyle bisey olmaz canim riskli haftalari atlattin bende baktim bisey olmuyormus olsada yapack bisey yok bana vermedi sen alabiliyorsan al daha iyi olur bide senin ailenmi var Antalyada onun icin mi gidiyorsun canim

eşim ve kızımla tatile gidiyoruz:16:biraz yüzeyimde enerji toplayayım:10:
evde yarım bıraktıgım işlerim var ama takatim yok yapmaya:19:
yarında doktora gideyim gitmeden göreyim bebegımı durumu nasıl birde kagıdı alayım:27:vermesede artık ya allah diyip binecegımm:31:

günaydın kızlar;

ben geldim........dün hastaneye gittik :emir_bebek::nazar:ALLAHIM O KADAR TATLIYDIKİ KIPIR KIPIR ELLERİNİ AYAKLARINI NASIL OYNATIYOR:nazar::emir_bebek:.....acayip mutlu oldum:16:...eşimde allahım 3.65 cm lik nasıl hareket ediyor dedi....o kadar mutlu döndükki hastaneden gün boyu yüzümden tebessüm eksik olmadı.. ilk defa bu kadar net gördük bebişi.....hep böyle devam eder inşallah rabbim ...............
idrarım tertemiz çıkmış kan değerleim cok iyi kansızlıkta çıkmadı....sadece bulantı şikayetim için dr.tekrar idrar aldı.keton değerine göre bulantı ilacı vericekmiş...ayın 25 inde gelin hem boyuna göre 2.li test günü alalım dedi...benim gittiğim hastanede öyle randevu felan almak gerekmiyormuş...istiyorsan hemen yaptırabiliyorsun....06 ocak tdt bebişim benim......:16:SENİ ÇOOOOK SEVİYORUM:16:....6 tane ultrason resmide aldım....her açıdan....

sayfamız çok güzel yaaa bütün kötü günleri allahın izniyle geride bıraktıkk hepimiziin çok şükür yüzü gülüyorrr....

biz son mol gebelik geçirenler olmasakdaaa yaşayanlara çok güzel ışık olacağız bundan eminim....

ayın 26 dada 3lü test yaptırcammm ondan sonra temmuz 1 pikniğimiz var eşim muhasebeci olduğu için temmuz ayında izne çıkıcak sonra tatill bizi bekliyorrr.... yaz çok güzel yaa...

4 ayda 3 kilo almışım kızlar ben bulantılarım olduğu için yediklerim kilo yapmamış allahtan oğlumda ilk aydan 3 kilo almıştımmm....

benimde oğlum olcakmış gibi geliyorr...

kübracım sen bebeği hissetmeye başladın mı?

merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum bursadayım tatildeyiz burdada doktora gittim herşey yolundA ikili ratama normal çıktı şükür üçlü verdim inş oda iyi çıkar 1 ay sonra detaylı ultamet çekeceyiz bakalım hııııııııııııııııı bu aradaaa 3 krede farklı doktorlRA GİDİYORUM BİTANE OLUŞUM OLACAKMIŞŞŞŞ KESİN DEDİ 1 TANE VAR OGLUM ARTIK İKİ ERKEK YERLER BENİİİ HERKESE SELAM ARADA YAZARIM SUNA SENİNDE SONÇLAR İYİ ŞÜKÜR DOGUP KUCAKGIMIZA ALMAYI NAİP ETSİN ALLAH 16 HAFTALIK OLDU BENİMKİ :49:

Back