- Konu Sahibi burcuerdem
-
- #3.681
günaydın kızlar;
ben geldim........dün hastaneye gittikALLAHIM O KADAR TATLIYDIKİ KIPIR KIPIR ELLERİNİ AYAKLARINI NASIL OYNATIYOR .....acayip mutlu oldum ...eşimde allahım 3.65 cm lik nasıl hareket ediyor dedi....o kadar mutlu döndükki hastaneden gün boyu yüzümden tebessüm eksik olmadı.. ilk defa bu kadar net gördük bebişi.....hep böyle devam eder inşallah rabbim ...............
idrarım tertemiz çıkmış kan değerleim cok iyi kansızlıkta çıkmadı....sadece bulantı şikayetim için dr.tekrar idrar aldı.keton değerine göre bulantı ilacı vericekmiş...ayın 25 inde gelin hem boyuna göre 2.li test günü alalım dedi...benim gittiğim hastanede öyle randevu felan almak gerekmiyormuş...istiyorsan hemen yaptırabiliyorsun....06 ocak tdt bebişim benim......SENİ ÇOOOOK SEVİYORUM ....6 tane ultrason resmide aldım....her açıdan....
merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum bursadayım tatildeyiz burdada doktora gittim herşey yolundA ikili ratama normal çıktı şükür üçlü verdim inş oda iyi çıkar 1 ay sonra detaylı ultamet çekeceyiz bakalım hııııııııııııııııı bu aradaaa 3 krede farklı doktorlRA GİDİYORUM BİTANE OLUŞUM OLACAKMIŞŞŞŞ KESİN DEDİ 1 TANE VAR OGLUM ARTIK İKİ ERKEK YERLER BENİİİ HERKESE SELAM ARADA YAZARIM SUNA SENİNDE SONÇLAR İYİ ŞÜKÜR DOGUP KUCAKGIMIZA ALMAYI NAİP ETSİN ALLAH 16 HAFTALIK OLDU BENİMKİ
hem ultrasyona girdim hem kan verdim ben bebişin hareketlerini hisetmiyorum tam ondan dolayı her hafta doktordayım bişeymi var diye korka korka gidiyorum şükür saglıklı doktora ilk sözüm kalp atışını duyim ben 37. haftada sezeyan olacam sanırım bi degişiklik olmasa akalımilk sezeryan olunca takiben sezeryanhayırlısı allahtan
sayfamız çok güzel yaaa bütün kötü günleri allahın izniyle geride bıraktıkk hepimiziin çok şükür yüzü gülüyorrr....
biz son mol gebelik geçirenler olmasakdaaa yaşayanlara çok güzel ışık olacağız bundan eminim....
ayın 26 dada 3lü test yaptırcammm ondan sonra temmuz 1 pikniğimiz var eşim muhasebeci olduğu için temmuz ayında izne çıkıcak sonra tatill bizi bekliyorrr.... yaz çok güzel yaa...
4 ayda 3 kilo almışım kızlar ben bulantılarım olduğu için yediklerim kilo yapmamış allahtan oğlumda ilk aydan 3 kilo almıştımmm....
benimde oğlum olcakmış gibi geliyorr...
kübracım sen bebeği hissetmeye başladın mı?
doktordan geldimmmm.Allaha sukur kendi doktorumda ikili testi güzel yorumladı...2 tane ilaç verdi baslayacagım onlara.ucuç için izin kagıdınıda aldım sonunda
bebegımın cinsiyetini sormadım benim için öncelik saglık cunku ama doktor dediki erkege benziyor ama nedense benim ıcıme kız doguyor
13+3 olduk.Allaha sukur sat ile ultrason artık birebir gidiyorr
Merhaba,
kulube yeni üye oldum.Konu benimlede ilgili olduğundan sizlere danışmak istedim.
2011 yılına boş gebelik geçirdim,2012 nisanda da 14 haftalık olan bebeğimi parsiyel mol gebelik teşhisi ile kaybettim.Şuan tedavi dönemindeyim.
Hayatımda ilk defa duyduğum bişe başıma geldi9 nisanda kürtaş oldum 3 hafta sonra kanamam başladı ve hala devam ediyor.Mol gebelik geçiren arkadaşlar,sizde de böyle oldu mu?
Merhaba,
kulube yeni üye oldum.Konu benimlede ilgili olduğundan sizlere danışmak istedim.
2011 yılına boş gebelik geçirdim,2012 nisanda da 14 haftalık olan bebeğimi parsiyel mol gebelik teşhisi ile kaybettim.Şuan tedavi dönemindeyim.
Hayatımda ilk defa duyduğum bişe başıma geldi9 nisanda kürtaş oldum 3 hafta sonra kanamam başladı ve hala devam ediyor.Mol gebelik geçiren arkadaşlar,sizde de böyle oldu mu?
Geçmiş olsun öncelikle.Ben kürtaj olduktan sonra 2-3 gün hafif şekilde kanama yaşamıstım ama bazı arkadaslarımızda uzun süreli kanama olmustu bünyeyle alakalı bir durum olabilir.Doktorunuzada danıssanız iyi olur hakkınızda hayırlısı olsun
Peki kan değerleriniz kaç haftada sıfırladı.yanı hızlı bir düşüş mü oldu?
Peki kan değerleriniz kaç haftada sıfırladı.yanı hızlı bir düşüş mü oldu?
selam kızlar ne guzel haberler gordum sukurler olsun sızlerın adına cok sevındım herkesın bebısı saglıklıca gelsın ınsallah geecer bu gunlerde bız oglusumla 64 gunluk olduk ıyı sukur oglusum o kadar tatlıkı teyzelerı gaz sorunumuz bıtmedı daha dun asımızı olduk bıraz huysuzluk yapıyoz o kadar baskakı bunun duygusu bıran once alırsınız ınsaallah bebıslerınınızı burcucum sen yarıyı ngecmısın bu arada kızlar tek kızımız var topıkte herkesınkı erkekk ..
merhabalar .....bugün 2 li tarama testımız yapıldı...ense kalınlıgı 1.5 cm dedı normalmiş burun kemiğine bakıldı..oda guzelmiş.....bebıs bır turlu pozısyon degıstırmedı sureklı bıze dönüktü dr.teyzesı sırt üstü yatması gerekıyor dedı....bekledık bekledık dönmedı...sonra şekerlı bır seyler yedım...tekrar bakıldı...pozısyonu sonunda yakaladık....ense kalınlığı ölçüldü veeeeeeeeeeeee cınsıyetını söyledi...........aslında net konuşmadı benzıyor dedı sadece........
ERKEK geliyor ............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?