• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

günaydın kızlar;

ben geldim........dün hastaneye gittik :emir_bebek::nazar:ALLAHIM O KADAR TATLIYDIKİ KIPIR KIPIR ELLERİNİ AYAKLARINI NASIL OYNATIYOR:nazar::emir_bebek:.....acayip mutlu oldum:16:...eşimde allahım 3.65 cm lik nasıl hareket ediyor dedi....o kadar mutlu döndükki hastaneden gün boyu yüzümden tebessüm eksik olmadı.. ilk defa bu kadar net gördük bebişi.....hep böyle devam eder inşallah rabbim ...............
idrarım tertemiz çıkmış kan değerleim cok iyi kansızlıkta çıkmadı....sadece bulantı şikayetim için dr.tekrar idrar aldı.keton değerine göre bulantı ilacı vericekmiş...ayın 25 inde gelin hem boyuna göre 2.li test günü alalım dedi...benim gittiğim hastanede öyle randevu felan almak gerekmiyormuş...istiyorsan hemen yaptırabiliyorsun....06 ocak tdt bebişim benim......:16:SENİ ÇOOOOK SEVİYORUM:16:....6 tane ultrason resmide aldım....her açıdan....

benimkide oyle kipir kipirdi canim cok guzel duygular bunlar ALLAH hepimizin yuzunu guldurdu sukur hic kotu haber alan yok:16::16:

Hayırlı cumalar kızlar,
Zelihacım,pariscim ve heyca 3nüzüde tebrik ederim maşallah bebişlerimiz büyüyorlar.Bizde hayırlısıyla 23+5 olduk bebiş hareketlendi artık rahatca hissedebiliyorum dısarıdan bakıldıgı zamanda belli oluyor gittikçe şiddetleniyor desem yeridir :1: Göbüşte belli :nazar: Alışveriş işlerinede epey ara verdim erken diye çünkü hala korkmuyoda değilim bu kadar alışmışken bişey olursa naparım diye.Ama herşeyin hayırlısı Rabbim hepimizi 40lı haftalara ulaştırsın inşallah.
Kübracım ne güzel Antalyaya gidicekmişsiniz bol bol tatilin keyfini çıkar walla ne güzeldir şimdi oralar cıvıl cıvıll :12: Biz bu sene tatilimizi erteledik sadece h.sonlarını değerlendiricez napalım :1:

merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum bursadayım tatildeyiz burdada doktora gittim herşey yolundA ikili ratama normal çıktı şükür üçlü verdim inş oda iyi çıkar 1 ay sonra detaylı ultamet çekeceyiz bakalım hııııııııııııııııı bu aradaaa 3 krede farklı doktorlRA GİDİYORUM BİTANE OLUŞUM OLACAKMIŞŞŞŞ KESİN DEDİ 1 TANE VAR OGLUM ARTIK İKİ ERKEK YERLER BENİİİ HERKESE SELAM ARADA YAZARIM SUNA SENİNDE SONÇLAR İYİ ŞÜKÜR DOGUP KUCAKGIMIZA ALMAYI NAİP ETSİN ALLAH 16 HAFTALIK OLDU BENİMKİ :49:

evet canım çok şükür benimde iyi benim 15+2 günlük cinsiyet belli olmuştur ama nedense öğrenmeye fırsat olmadı... bende 3lü için 2 hafta sonra gidicem sende nasıl yaptılar ultrasyonla kan mı verdin yoksa sadece kan mı verdinnn... benimde içime hep erkek doğuyorrr

hem ultrasyona girdim hem kan verdim ben bebişin hareketlerini hisetmiyorum tam ondan dolayı her hafta doktordayım bişeymi var diye korka korka gidiyorum şükür saglıklı doktora ilk sözüm kalp atışını duyim ben 37. haftada sezeyan olacam sanırım bi degişiklik olmasa akalımilk sezeryan olunca takiben sezeryanhayırlısı allahtan :49::49::49::49:

hem ultrasyona girdim hem kan verdim ben bebişin hareketlerini hisetmiyorum tam ondan dolayı her hafta doktordayım bişeymi var diye korka korka gidiyorum şükür saglıklı doktora ilk sözüm kalp atışını duyim ben 37. haftada sezeyan olacam sanırım bi degişiklik olmasa akalımilk sezeryan olunca takiben sezeryanhayırlısı allahtan :49::49::49::49:

aynı şeyler yani sen devlet hastanesine mi gidiyorsun... Bende öle tak tak hissetmiyorum ama yavaş yavaş arası sıra hissediyorumm.... sezeryan neden ilk çocuğunda mı sezeryandı...

sayfamız çok güzel yaaa bütün kötü günleri allahın izniyle geride bıraktıkk hepimiziin çok şükür yüzü gülüyorrr....

biz son mol gebelik geçirenler olmasakdaaa yaşayanlara çok güzel ışık olacağız bundan eminim....

ayın 26 dada 3lü test yaptırcammm ondan sonra temmuz 1 pikniğimiz var eşim muhasebeci olduğu için temmuz ayında izne çıkıcak sonra tatill bizi bekliyorrr.... yaz çok güzel yaa...

4 ayda 3 kilo almışım kızlar ben bulantılarım olduğu için yediklerim kilo yapmamış allahtan oğlumda ilk aydan 3 kilo almıştımmm....

benimde oğlum olcakmış gibi geliyorr...

kübracım sen bebeği hissetmeye başladın mı?

sunacımm karnımda arada bir bir seyler hissediyorum ama bebekmi bilmiyorum:26:2.gebeliklerde 14.hafta civarlarında hissediliyormuş ama ben anlayamıyorum acıkcası:26:haftaya artık bariz bariz hissederim...

doktordan geldimmmm.Allaha sukur kendi doktorumda ikili testi güzel yorumladı...2 tane ilaç verdi baslayacagım onlara.ucuç için izin kagıdınıda aldım sonunda:3:
bebegımın cinsiyetini sormadım benim için öncelik saglık cunku ama doktor dediki erkege benziyor ama nedense benim ıcıme kız doguyor:16:
13+3 olduk.Allaha sukur sat ile ultrason artık birebir gidiyorr:16:

doktordan geldimmmm.Allaha sukur kendi doktorumda ikili testi güzel yorumladı...2 tane ilaç verdi baslayacagım onlara.ucuç için izin kagıdınıda aldım sonunda:3:
bebegımın cinsiyetini sormadım benim için öncelik saglık cunku ama doktor dediki erkege benziyor ama nedense benim ıcıme kız doguyor:16:
13+3 olduk.Allaha sukur sat ile ultrason artık birebir gidiyorr:16:

masallah herkes ıyı sevındımmmmmmmmmmm herkesın gozu aydın olsun dılıyorum

Merhaba,

kulube yeni üye oldum.Konu benimlede ilgili olduğundan sizlere danışmak istedim.
2011 yılına boş gebelik geçirdim,2012 nisanda da 14 haftalık olan bebeğimi parsiyel mol gebelik teşhisi ile kaybettim.Şuan tedavi dönemindeyim.
Hayatımda ilk defa duyduğum bişe başıma geldi :( 9 nisanda kürtaş oldum 3 hafta sonra kanamam başladı ve hala devam ediyor.Mol gebelik geçiren arkadaşlar,sizde de böyle oldu mu?

Merhaba,

kulube yeni üye oldum.Konu benimlede ilgili olduğundan sizlere danışmak istedim.
2011 yılına boş gebelik geçirdim,2012 nisanda da 14 haftalık olan bebeğimi parsiyel mol gebelik teşhisi ile kaybettim.Şuan tedavi dönemindeyim.
Hayatımda ilk defa duyduğum bişe başıma geldi :( 9 nisanda kürtaş oldum 3 hafta sonra kanamam başladı ve hala devam ediyor.Mol gebelik geçiren arkadaşlar,sizde de böyle oldu mu?

Geçmiş olsun öncelikle.Ben kürtaj olduktan sonra 2-3 gün hafif şekilde kanama yaşamıstım ama bazı arkadaslarımızda uzun süreli kanama olmustu bünyeyle alakalı bir durum olabilir.Doktorunuzada danıssanız iyi olur hakkınızda hayırlısı olsun

Merhaba,

gecmis olsun benimde hic kanamam olmamisti

Geçmiş olsun öncelikle.Ben kürtaj olduktan sonra 2-3 gün hafif şekilde kanama yaşamıstım ama bazı arkadaslarımızda uzun süreli kanama olmustu bünyeyle alakalı bir durum olabilir.Doktorunuzada danıssanız iyi olur hakkınızda hayırlısı olsun

Peki kan değerleriniz kaç haftada sıfırladı.yanı hızlı bir düşüş mü oldu?

Peki kan değerleriniz kaç haftada sıfırladı.yanı hızlı bir düşüş mü oldu?

merhaba canım,

öncelikle çok geçmiş olsun.... patoloji raporunda mı öğrendin sonucu yoksa karnındayken mi... ,,

ben mesela kürtajdan sonra öğrendim... 2 hafta sonra aldım sonucu kürtajtan ve 5in altına düşmüştü... Yani genelde bebek tahliyesinden sonra hızlı bir düşüş oluyor.... bu aradaa olabildiğince içini ferah tut ben bunu ilk öğrendiğimde o kadar çok araştırma yaptım bilgi alışverişinde vs bulundumm ki çok tehlikesinden bahsettiler yok tekrar hamile kalsan ondada olma ihtimali diğer kişilere göre çok dedilerr.... Yani kısacası çok olumsuz şey duycaksın ama olumlu bir şey hemen hemen hiç duyamayacaksın....

ben parsiyel mol gebelikten sonra bu sayfada bekleme süresi en kısa olan kişi olarak konuşuyorum ki... Kalbini ferah tut ben şuanda 17. haftama giricemm ve şükürler olsun ki doktorların söylediği gibi ne bişi oldu nede öle hamile kaldıktan sonra seni muane altında tutucaz yok erken dopplere giriceksin filan hepsi palavra....

korkma, kendinide hiç sıkıp üzülmee....

Sevy çok geçmiş olmuş...bende mol gebelik yaşadım ve değerlerim öyle 900lerde değildi malesef çok yüksekti 150000 felandı 2 yıl oldu.14.haftada bebeği aldılar malesef.değerlerimde çok zor düştü tabi.3 kerede düşen arkadaşların mol gebelik türü farklı galiba değerlerin arada yükseledebilir.allah yardımcımız olsun gerçekten zordu.

selam kızlar ne guzel haberler gordum sukurler olsun sızlerın adına cok sevındım herkesın bebısı saglıklıca gelsın ınsallah geecer bu gunlerde bız oglusumla 64 gunluk olduk ıyı sukur oglusum o kadar tatlıkı teyzelerı gaz sorunumuz bıtmedı daha dun asımızı olduk bıraz huysuzluk yapıyoz o kadar baskakı bunun duygusu bıran once alırsınız ınsaallah bebıslerınınızı burcucum sen yarıyı ngecmısın bu arada kızlar tek kızımız var topıkte herkesınkı erkekk ..

amin cnm inş alırız sag salim bide tam hisetsem daha mutlu olacam 18 hafta oldu tam emin degilim hisetigimden korkuyla kalıyorum allah hayırlısını versin herkese.:49::49::49::49::49:

:3:merhabalar:3:.....bugün 2 li tarama testımız yapıldı...ense kalınlıgı 1.5 cm dedı normalmiş burun kemiğine bakıldı..oda guzelmiş.....bebıs bır turlu pozısyon degıstırmedı sureklı bıze dönüktü dr.teyzesı sırt üstü yatması gerekıyor dedı....bekledık bekledık dönmedı...sonra şekerlı bır seyler yedım...tekrar bakıldı...pozısyonu sonunda yakaladık....ense kalınlığı ölçüldü veeeeeeeeeeeee cınsıyetını söyledi...........aslında net konuşmadı benzıyor dedı sadece........
:nazar::emir_bebek: ERKEK geliyor:emir_bebek::nazar:............

selam kızlar ne guzel haberler gordum sukurler olsun sızlerın adına cok sevındım herkesın bebısı saglıklıca gelsın ınsallah geecer bu gunlerde bız oglusumla 64 gunluk olduk ıyı sukur oglusum o kadar tatlıkı teyzelerı gaz sorunumuz bıtmedı daha dun asımızı olduk bıraz huysuzluk yapıyoz o kadar baskakı bunun duygusu bıran once alırsınız ınsaallah bebıslerınınızı burcucum sen yarıyı ngecmısın bu arada kızlar tek kızımız var topıkte herkesınkı erkekk ..

Canımcım iyi oldugunuza cok sevindim oğluşunu büyütmüşsün maşallah.Sıra yavaş yavaş bizlere geliyor hayırlısıyla sağ salim kucagımıza sizler gibi alsaydık korkularımızın hepsi tamamen geçmiş olacak :)

:3:merhabalar:3:.....bugün 2 li tarama testımız yapıldı...ense kalınlıgı 1.5 cm dedı normalmiş burun kemiğine bakıldı..oda guzelmiş.....bebıs bır turlu pozısyon degıstırmedı sureklı bıze dönüktü dr.teyzesı sırt üstü yatması gerekıyor dedı....bekledık bekledık dönmedı...sonra şekerlı bır seyler yedım...tekrar bakıldı...pozısyonu sonunda yakaladık....ense kalınlığı ölçüldü veeeeeeeeeeeee cınsıyetını söyledi...........aslında net konuşmadı benzıyor dedı sadece........
:nazar::emir_bebek: ERKEK geliyor:emir_bebek::nazar:............

:1: :1: :1: :1: :1:
Maşallah yerim ben o bıcırığı.Zelihacım gözünaydın olsun.Ayyyyy çok güzel yaaa oğluşunda hayırlı olsun :46: :46: :46:

Back