Evet canım.50lük yükleme yüksek çıkınca 100lük yapıldı.Ondada sadece bir değerim yüksek cıktı ve gebelik şekeri teşhisi kondu.Diyet verdi doktor bir görsen resmen kaşık hesabıyla besleniyorum 1 hafta uygulayacakmısım sonra tekrar tahlil duruma göre ya diyete devam yada insülin.Gizlilik şekeri değerimde normal çıktı.
Öteki yaptırmıs oldugum tüm testlerinde sonucunu aldım sonuçlar temiz ama idrarda enf çıktı.Antibiyotik kullandım inş geçmiştir.
Diyette olmak cok zor.Az az sık sık beslenme şeklinde ama karın doyurucu degil ne yazıkki.İnşallah bebiş besleniyordur böyle az kaldı zaten biraz daha sıkıcaz dişimizi.Açıkcası diyetle değerimin düşmesini isterim yoksa insülini nasıl kullanırım :) Molde okadar kan verdimki artık iğne görmek istemiyorum.
Gebelik+ sonrasına kadar takipte olacakmışım ailedede şeker oldugu için kurtuluş yok.Umarım gebelikle beraber gider yoksa birde hayat boyunca diyet yapmak zorunda kalıcam.Doya doya yemek yemeyi özledimmm
Sen nasılsın? Yaz dönemi oldugu için kimseler gelmiyor bende bakınıp çıkıyorum arada.