- Konu Sahibi burcuerdem
- #3.641
Merhaba arkadaşlar,
Umarım iyisinizdir.:)
Sevgiler.....
ıyıyız cok sukurrrrrrrrrrrrrrrrr ben muzdalıp bekarlar gıbıım daha halen hehehe daha başlamadıkkkkkkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar,
Sevgiler.....
merhaba arkadaşlar
hastaneden gelıyorum.2'li testimi yaptırdım ense kalınlıgı 1.51 mm cıktı.doktor cok iyi dedi.mole ait hicbir belirti yok artık tamamen unutabilirsin molu dedi.Allaha şükürler olsun.
haftayada kan sonuclarımı alacagım.oda güzel çıkar inşallah...
merhaba arkadaşlar
hastaneden gelıyorum.2'li testimi yaptırdım ense kalınlıgı 1.51 mm cıktı.doktor cok iyi dedi.mole ait hicbir belirti yok artık tamamen unutabilirsin molu dedi.Allaha şükürler olsun.
Merhaba arkadaşlar,
Sevgiler.....
merhaba arkadaşlar
Merhabalar dursun_e çok şükür sen nasılsın? Bekleme süren nasıl gidiyor az kaldı sanırım hayırlı haberleri sendende almak isteriz :)
Kübracım değerin gayet güzel.3ün altı değerler normal sayılıyor zaten.Bizimde 1,9 cıkmıstı doktor gayet normal oldugunu söylemişti.Kan değerlerlerininde 1:250 nin üstü olmaması gerek yani 1:150 1:75 gibi.Orantılı oldugu için altı üstü ters olmuş oluyor :) İnşallah sonucunda güzel çıkar hayırlısıyla.Mol riskininde kalkmasına cok cok cok sevindim.Rabbim 40 lı haftaları görmeni nasip etsin.
merhaba canımnmm sevindim iyi çıkmasına ama benimkinde 1.1 mm olarak yazıyor banada normal dendi...
artik icini ragat tut canim bak gecti gitti mol yok artik simdi sadece melegine kavusacagin gunu dusun
Benımde carsamba gunu randevum var bakalım dr ne dıyecek 19 da turkıyeye gelıcem ınsallah bı sorun cıkmazsa
Merhabalar dursun_e çok şükür sen nasılsın? Bekleme süren nasıl gidiyor az kaldı sanırım hayırlı haberleri sendende almak isteriz :)
Kübracım değerin gayet güzel.3ün altı değerler normal sayılıyor zaten.Bizimde 1,9 cıkmıstı doktor gayet normal oldugunu söylemişti.Kan değerlerlerininde 1:250 nin üstü olmaması gerek yani 1:150 1:75 gibi.Orantılı oldugu için altı üstü ters olmuş oluyor :) İnşallah sonucunda güzel çıkar hayırlısıyla.Mol riskininde kalkmasına cok cok cok sevindim.Rabbim 40 lı haftaları görmeni nasip etsin.
slmm ben bi sey sorucam kizlar benim carsamba randevum var ya dr yine alttan mi muayene eder yoksa gobekten mi
slmm ben bi sey sorucam kizlar benim carsamba randevum var ya dr yine alttan mi muayene eder yoksa gobekten mi
herkes temizlige basladi galiba ne gelen var ne giden
merhaba kızlarr
ben hastaneye gittim bugn 3 lü için 2 hafta sonra gelmem söylendi haftasıyla uyumlu bebişim cinsiyet öğrenemedim belki iki hafta sonraaa... doktora sormadım...
kübracım senden 3lü istediler mi birde sen iki yerde randevu almıştın ikisinide yaptırdın mı aynımı çıktı sonuç....
temizliğede gelince yapıyorsun tekrar aynı hiç bitmiyorr...
benim de oğlumla başım derde çok yaramaz haylaz kızlar ne yapıcağımı bilmiyorum hiç söz dinlemiyor alıp başını gidiyorrr... Bugünn sabiha paktuna keskinin kitabını aldım sabahtan beri onu okuyorum çocukla doğru ieltişim diye bir kitap... Kardeşin etkiside olabilir diyor sağdan soldan duyma bilgi edinmek istemiyorumm bu yüzdenn araştırma üzerindeyimm....
sunacım erdemde yaptırdıgım bugun çıktı sonuç.ense kalınlıgı 1.53 çıktı erdemde.kan değerlerimde oldukca iyi cıktı.2'li iyi cıktıgı için 3'lüye gerek duymuyor doktorum.zeynep kamildeki kan sonuclarımı yarın alacagım oda aşağı yukarı aynı cıkar.oradaki pınar hnm sormusdum ikiliden sonra 3'lü yaptıracakmıyım ona göre gelmişken randevu alayım dedim.pınar hnm bana ense kalınlıgı cok iyi cıkdı kan degerlerinde yüksek ihtimal güzel cıkar.eğer iyi cıkarsa kan degerlerin 3'lüye gerek yok dedi...benimde bildiigim kadarıyla kızımdanda biliyorum.eğer 2'li iyi çıkarsa 3'lü yapıtırılmıyor diye.kızımdada nisa hastanesnde yaptırmısdım ense kalınlıgı 1.7 cıkmısdı...