- Konu Sahibi burcuerdem
-
- #3.661
kızlar eşim zeynep kamilden bugun sonuclarımı almış oradaki doktorada göstermiş.Allaha şükür oradaki sonuçlarda çok iyi çıkmış
şimdiden zeynep kamilden 21.haftada yapılan ayrıntılı doppler ultrason randevusunuda aldım.özellerde oda çok pahalı.zaten degerlerimin bu kadar iyi cıkaçagını bilsem birde erdemde 300 tl bayılmazdımneyse bebegım saglıklı olsunda butun paralarımız helalı hoş olsun
Kübracım gözünaydın :) Artık bu haftalardan sonrası cok zevkli oluyor ve zaman cabucak geçiyor doya doya tadını cıkarın.
Pariscim sen dün doktora gidecektin gittinmi tatlım?
teşekkürler kızlar.benim içime tekrar kızım olacakmış gibi doğuyor ama
artık bu hafta sonu ailelerimize söyleyeceğiz.bu zamana kadar eşim ve benden başka kimse bilmiyordu.kızıma dahi söylemedik
gittim canim cok sukur cok iyi dedi doktor ellerini ayaklarini oynattigini gordumense kalinligi 0.62 cikti iyi dedi ama yinede kesin emin olmak icin kan verdim senin bebis nasil yaramazlik yapiyormu iceride
ben anlamadim sen hamile oldugunu mu soylemedin canim kimseye
evet canım neredeyse 3,5 aylık oldum ama eşim ve benden başka kimse bilmiyor
öncesinde malum olumsuz bir sey yaşadıgım için eşime bu şekilde anlaşmışdık.karnım falan olmadıgı için kimse anlamıyor gebe oldugumu.
hatta bazen diyorum 5 aylıkkenmi söylesem.kızımdada 5.aydan sonra karnım çıkmışdı.karnım çıkınca anlaşılacak nasıl olsa.
sonrada diyorum ki sonuclarımda rabbime sukur iyi cıktı bu hafta sonu soyluyeyım
cumartesi antalyaya ucuyorum.doktora gidecegım yarın uçuş için izinlli kagıt alacagımsende ihmal etme cnm.gelirken muhakkak izin kagıdını al...
ayy nasil durdun ya ben hemen dayanamayip soylemstim gerci sonra pisman olmustum yine bisey olursa milete bosuna duyurmus olurum diye ama sakliyamadimvalla tebrik ediyorum seni canim ben kagit istedim ama dr gerek yok dedi 7 aylik olunca sorun oluyormus
birde ben her hafta sonu ailerle birlikteyimorada hamile oldugumu tamamen unutuyordum daha dogrusu unutmus gibi yapıyordum.
Allaha sukur olumsuz bir durum şu zamana kadar yaşamadım.fakat bundan sonrası içinde garanti yok.sag salim alalımda kucaklarımıza hayırlısıyla.
yarın doktor banada gerek yok derse ne yapıp edip alacagımne bilim ışınlardan falan zararı olursa cok pimpiriklendim...
gercı nette arastırdıgım kadarıyla o ısınlar zararsızmış ama bilmiyorummm:26:
ALLAHIN izniyle bisey olmaz canim riskli haftalari atlattin bende baktim bisey olmuyormus olsada yapack bisey yok bana vermedi sen alabiliyorsan al daha iyi olur bide senin ailenmi var Antalyada onun icin mi gidiyorsun canim
hmm iyi tatiller bende sali sivasa gidiyorum
sağol canım.inşallah sağ salim varırız ikimizde gidecegımız yerlere
insallah canim ben cikiyorum iyi aksamlar bebislere kendine iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?