- Konu Sahibi burcuerdem
-
- #3.241
Ne güzel...Böyle haberler duymak beni çoook mutlu ediyor....Çok şükür..
Amma velakin ben cesaret edemem...
Kötü bir şey olacağından değil ama yinede doktorlara güvenmemiz lazım diye düşünüyorum......
Çok dua etmeliyiz.......Birbirimize....!
Sevgiler...
benim ilk düşüğüme yani mol tanısı konulana 10 ay oldu ama ikinci düşüğümü yaptım 8 ay sonra. sonrakini mol olup olmadığı belirsiz ama tedbir amaçlı bekleyormuşuz dr. öyle diyoooyine de cesaret edemiyorum ya tekrar aynı şeyi yaşarsam diye :18: ancak bebeğimi kucağıma alırsam bu korku biter heralde 6 değilde 1 yıl beklesem yine acaba olacak gb. Rabbim yardım eder inşşşşşşşş. herşey ONUN elinde muhakkak
Güzel olmazmıRabbim inşallah dahada büyümüş bebiş resimlerini koymayı nasip etsin :) Bir sonraki doktor kontrolun ne zaman?
cnm gözlem altındayım bugün yine kan verdim betahcg artışlarımı kontrol ediyor.doktorum sağolsun çok ilgili....
pazarteside kan vericem...betahcg oranına göre ultrasonala bakılacak baklaım...
12:00 den sonra betahcg sonuçlancak...:18:
tam olarak ne kadardır korunuyorsun arzu?
aslında benim mol gebelik geçirelim 10 ay oldu 6 ay korundum ve hamileydim 2 aylıkken düştü, evde düştüğü için de mol tekrarladımı acaba bilemedik bhcg değerim çok hızlı sıfırlandı doktorum büyük ihtimalle mol değildir dedi amaaaa yinede önlem olsun diye 6 ay bekle dedi daha 2.5 ay oldu 3.5 ayım var :26:
2 aylıkken düştü demişsin...Ve 6 ay korunduğunu....
Peki; doktorun 6 ay mı demişti korun diye....
Yoksa, acele edip, 1 sene olan bekleme süreni 6 aya mı indirmiştin?
Bu arada; düşük için sakın üzülme....Demiyor muyuz, Allah hayırlısın versin diye...Güzel düşün, her şey güzel olacak Allah'ın izniyle....
merhaba kızlar;
ayın betahcg oranım çarşamba günü 75.8 bugün 264 çıktı...doktorumla konuştum biz düşmesinden endişelendiğimiz için kontrol yapıyoruz şu an için hormonda düşüş olmaması güzel artış beklenenden fazla ama iyi bir oran...birde pazartesi günü bakacak 1500 oranlarına gelince ultrasonda rahatlıkla keseyi görebileceğini iletti...
kafam takıldı çarşamba ve cuma günü arasındaki artış 2 katı olmasına rağmen 2.5 katından fazla bir artış olmuş görünüyor...sizce yanlış giden bir durum olabilir mi?:26::26:
ACİL DESTEK
aslında benim mol gebelik geçirelim 10 ay oldu 6 ay korundum ve hamileydim 2 aylıkken düştü, evde düştüğü için de mol tekrarladımı acaba bilemedik bhcg değerim çok hızlı sıfırlandı doktorum büyük ihtimalle mol değildir dedi amaaaa yinede önlem olsun diye 6 ay bekle dedi daha 2.5 ay oldu 3.5 ayım var :26:
ay canlarım benim yaa içim nasıl rahatladı biliyormusun...
aklıma hemen farklı şeyler geliyor...
tamam artık herşey yolunda çok şükür kanamam yok betahcg iyi daha...BOLO BOL DUA...
3,5 ay nedir ki su gibi geçer hiç merak etme...
6 ay sonunda hemen olacakmı bakalım hadi oldu diyelim 9 ay hamilelik ohh bekle babam bekle çok sabırsızım galiba keşke şimdi kucağıma düşse .
:86:
olur olur neden olmasın.bende derdim hep Allah bilir ne zaman olur diye ama korunmayı bıraktıgım ay gebe kaldım
çünkü doktorların bir çoğu bana hemen gebe kalmassın sen bırak şimdi korunmayı zaten 3-4 ay da gebe kalman sürer dediler bana ama ben yumurtlama günlerimi kacırdıgım halde gebe kaldım.Allahın takdiri işde..
tamam hatırladım herhalde sonra atlattı..iyi bebeği herhalde gelsede sorsam....SUNA NERDESİN??????????????????
r
merhaba kızlar,
hemen kendimden kısaca bahsediyimmm....
9 haftalık oldukk... uzun zamandır iyiydim ama çarşamba gene kanamam oldu ama şükürler olsun bugün hastaneden güzel haberlerle döndümmm ve ikili test için gün aldımm...
çarşamba kanamam var diye gittiğim de 7 mm bir kist olduğu belirlendi test yapıldı kötü huylumu diye ama güzel çıktı... doktor yapılacak bir şey olmadığını küçülme ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi...
bugün molle ilgili tedbir amaçlı hcg verdimmm haftasına uyumlu çıktı...
birde kızlar bu kanamalar hep adet günlerimde oluyor ilk günü ve geçiyorr... Progestana devammmm...
bulantım var bunun için allaha şükür ediyorum inşallah kımıldayana kadar böyle olurrrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?