- 19 Ocak 2011
- 830
- 13
- 98
- Konu Sahibi burcuerdem
-
- #3.221
kızlar dün gece kanamam oldu ve sabah kadar ara ara devam etti şimdi kahverengi lekeler döndü...doktora gittim bu sabah daha çok küçük ultrasonda görünmez ama kanamam için düşük tehlikesi durumunda verilen iğne ve pregstronum normalde 10 üstünde olması gerektiği için ve benim 6.46 olduğu progestron verdi...:18::18:
DUA EDİN OLURMU??
bugun tahlıl verdım beta hcg 1.20 bu 0 mı anlamadım kızlar degerım mı yukseldı yoksa ve 16 tup kan verdım bugun oldum oldum dırıldımmmmmmmm ve daha da verecem capaya sevkım var 1 ay sonra cıkacak sonuc bır kısmı dıyer kısmı ay sonu kan pırtılaşması ıcınnnnn bu arada hayırlı olsun zelıha tesekkur ederım burcucugummmmmmm allah razı olsunnnnnnn hastamızda pek ıyı degıl hayırlısı olsun dıyelımmmmmm
aramızda kanaması olan ve sonra geçen bir hamilemiz vardı kimdi o????
o sunaydı canım ama o da 1 haftadır yok nedense:26:
Zelihacım keske rapor alıp evde dinlenseydin senin için dahada iyi olurdu.Gittiğin doktor beta hcg yaptımı tekrardan? Yanlış anlamanı istemem kesinlikle ama beta hcg değeri artmışmı anlamında soruyorum.Rabbim yardımcın olsun bari eve gidince uzan canım sürekli.Bir sonraki doktora ne zaman gideceksin?
cnm benim valla işyerinde rapor işi biraz sıkıntı oluyor...bakalım ilerleyen zamanlarda daha işyerindekilere söylemdim hamile olduğumu çok kötü nezle olmuşum onun için gidiyorum zannediyorlar...
bu arada beta hcg ve diğer bir sürü test için kan alındı. betahcg 75 olmuş çok sevindirici doktorumu aradım çok güzel (yoksa ikiz olmasın dedi):)pek sanmam ama...
diğer test sonuçları haftaya cuma günü ve pazartesi günü beta hcgmi tekrarlamamı istedi doktrum. bakalım ama şimdi iyi görünüyor...
bir sevindirici haberder yaklaşık 3 saattir kanamam yok durud.iğne ve progestonun etkisi galiba.....
ne garip yaa daha önce betahcg düşsün diye dua edreken şimdi artsın diye dua ediyoruz....şu hamilelik işi ne mucişzevi bir şey...rabbim bir kez daha şükrediyorum...
cnm benim valla işyerinde rapor işi biraz sıkıntı oluyor...bakalım ilerleyen zamanlarda daha işyerindekilere söylemdim hamile olduğumu çok kötü nezle olmuşum onun için gidiyorum zannediyorlar...
bu arada beta hcg ve diğer bir sürü test için kan alındı. betahcg 75 olmuş çok sevindirici doktorumu aradım çok güzel (yoksa ikiz olmasın dedi):)pek sanmam ama...
diğer test sonuçları haftaya cuma günü ve pazartesi günü beta hcgmi tekrarlamamı istedi doktrum. bakalım ama şimdi iyi görünüyor...
bir sevindirici haberder yaklaşık 3 saattir kanamam yok durud.iğne ve progestonun etkisi galiba.....
ne garip yaa daha önce betahcg düşsün diye dua edreken şimdi artsın diye dua ediyoruz....şu hamilelik işi ne mucişzevi bir şey...rabbim bir kez daha şükrediyorum...
dıkkat et canımm amannnnnn kendıne nıye rapaor sorun iş yerınde senın ne işi bu boyle yahu bence ızın al maya calış canım bol sıvı tuket
ohhhh maşallah tatlımm çok sevindim :) Rabbim tamamına erdirsin Allahın izniyle sende bizler gibi mutlulugu yasayacaksın yavas yavas aman cok dikkat et kendine hep iyi haberlerin olsun :) Listeyide değiştiriyorum ozman bir miniğimiz daha geliyorrrrrrr
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
valla ben sabah bir geliyorum açıyorum dopiği akşama kadar duruyor ....yoğunluktan fırsat buldukça bakıyorum....bu haftalık gebelik hesaplamasında 5 haftalık gözüküyor bu yüzden 5 haftalık bebiş resmi koydum nasıl güzlmi????
kızlar niyeti bozuyorum nasıl tutacağım niyetimi ben yaaaalta yeni taşınan komşumla konuşurken mol gebelik geçirdim die anlattım ve o da ilk gebeliğin mol olduğunu dr. bir yıl mutlaka beklemesi gerektiğini söylemiş ama komşu 1,5-2 ay sonra hamileymiş üst üste iki tane doğum yapmış hemde. 2,5 ay oldu düşük yapalım durmak istemyrm ama korkuyorum böylelerini görüp cesaretlenyrm. bende bahanemi arıyorum ne
valla ben sabah bir geliyorum açıyorum dopiği akşama kadar duruyor ....yoğunluktan fırsat buldukça bakıyorum....bu haftalık gebelik hesaplamasında 5 haftalık gözüküyor bu yüzden 5 haftalık bebiş resmi koydum nasıl güzlmi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?