• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

artışın bire bir olmuş zeliha çok iyi:49::49:
muhtemelen çarşamba keseyi görürsün

değilimi????allahım çok şükür bebişimi görebilicem...
biraz önce dr.konuştum oda beğendi artış oranını garantiye alalım işimizi cuma günü görüşelim dedi....cuma günü sabaha ultrasonla bakıcaz bebişe:24::21::emir_bebek::nazar:...

kızlar 22 nısan gunu dogum yaptım 37 haftalık sezeryan ıle dogum yaptım oglum ıyı sukurler olsun bndee ıym darısı basınıza kızlar allah herkeze nasıp etsın annelık duygusu tatdırmayı

kızlar 22 nısan gunu dogum yaptım 37 haftalık sezeryan ıle dogum yaptım oglum ıyı sukurler olsun bndee ıym darısı basınıza kızlar allah herkeze nasıp etsın annelık duygusu tatdırmayı

Oyy masallahh 2.bebişimizde gelmiş :nazar: :nazar:
Rabbim hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin kübracım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün.İsmini ne koydunuz ona göre listeyi düzelteyim?

:emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:RABBİM ANALI BABALI BÜYÜTSÜN....:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek:
:54::54::54::54::54::54::54::54:BU ÖPÜCÜKLER YAKIŞIKLI OĞLUNA:54::54::54::54::54::54::54::54:

Zelihacım değerin gayet güzel :nazar:
Bu hafta görebileceksin bebişinin keseciğini :)

inş.burcucum cuma buluşma günü ayarladık bakalım bizi nasıl karşılayacak:emir_bebek:......
sende valla yolu yarılamak üzeresin cnm yaaa maşallah herşeyde yolunda çok şükür:nazar:....sonuna kadarda böyle olur inş...:nazar:

birşey sorucam pıt pıtları ne zaman duymuştun??????:26:

inş.burcucum cuma buluşma günü ayarladık bakalım bizi nasıl karşılayacak:emir_bebek:......
sende valla yolu yarılamak üzeresin cnm yaaa maşallah herşeyde yolunda çok şükür:nazar:....sonuna kadarda böyle olur inş...:nazar:

birşey sorucam pıt pıtları ne zaman duymuştun??????:26:

Hakkında hayırlısı olsun canım.Çok şükür bugünlere kadar gelebildik hayırlısıyla şu cuma gününüde bir atlatsam ölçümler yapılacakmıs haftasıyla uyumlumu degilmi diye ondan sonrada detaylı ultrason,şeker yüklemesi var ilerleyen haftalarda.Her bir doktor kontrolü stresli oluyor sende yaşayacaksın bunları hazırlıklı ol :)
Ben ilk kalp atısını 6+3 ken devlet hastahanesine gitmiştim orada ögrenmiştim atmaya başladıgını.Değerine göre sanırım seninde geç yumurtlama olmuş o yuzden 5.ci haftana yeni giriyor olabilirsin keseyi gördükten 10-14 gün sonra pıtpıtları duyarsın inşallah.

Hakkında hayırlısı olsun canım.Çok şükür bugünlere kadar gelebildik hayırlısıyla şu cuma gününüde bir atlatsam ölçümler yapılacakmıs haftasıyla uyumlumu degilmi diye ondan sonrada detaylı ultrason,şeker yüklemesi var ilerleyen haftalarda.Her bir doktor kontrolü stresli oluyor sende yaşayacaksın bunları hazırlıklı ol :)
Ben ilk kalp atısını 6+3 ken devlet hastahanesine gitmiştim orada ögrenmiştim atmaya başladıgını.Değerine göre sanırım seninde geç yumurtlama olmuş o yuzden 5.ci haftana yeni giriyor olabilirsin keseyi gördükten 10-14 gün sonra pıtpıtları duyarsın inşallah.

ya desene haftaya kadar beklemeye devam...neyse kesemizi bir görelim bakalım...evet benim hesaplarıma görede geç döllenme gibi...hayırlısı bakalım...
senin bir cuma günüydü sanki öyle kalmış aklımda....

Biraz önce sınav sonuçlarımı öğrendim bir dersten kötü not almışım...diğer 6 dersimde süpeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr....
Allahım ne güzel haftalar bunlar....hem hamile oloduğumu öğrendim hem öğretmenliğe bir adım dahah yaklaştım.....yaşasın....................:32::24::21::32::24::21::32::24::21::9::9::9:

ya desene haftaya kadar beklemeye devam...neyse kesemizi bir görelim bakalım...evet benim hesaplarıma görede geç döllenme gibi...hayırlısı bakalım...
senin bir cuma günüydü sanki öyle kalmış aklımda....

Geç olmuş olması önemli degil zaten yeterki saglıklı olsun.Benimde bir hafta geriden geliyor bazen arayı 3 güne indiriyor bazen yeniden bir hafta oluyor :) Ultrason ölçümleriylede alakalı olabilir.Normalde 6 mayısta tam 1 ay oluyor doktora gitmeyeli malum pazar günü oldugu için cuma günü gidicem biraz geç gitmek istiyorum şöyle ögle saatlerinde çünkü bebeği hiç hareket ederken göremedim sürekli uyuyor belki uyanıkken yakalarız hayaliyle bakalım artık :)
Sen tekrardan beta hcg baktıracakmısın?

Biraz önce sınav sonuçlarımı öğrendim bir dersten kötü not almışım...diğer 6 dersimde süpeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr....
Allahım ne güzel haftalar bunlar....hem hamile oloduğumu öğrendim hem öğretmenliğe bir adım dahah yaklaştım.....yaşasın....................:32::24::21::32::24::21::32::24::21::9::9::9:

Tebrikler canım.Bu sene pek şanslısın hep böyle devam etsin :)
Sen aöf mi okuyorsun?

Geç olmuş olması önemli degil zaten yeterki saglıklı olsun.Benimde bir hafta geriden geliyor bazen arayı 3 güne indiriyor bazen yeniden bir hafta oluyor :) Ultrason ölçümleriylede alakalı olabilir.Normalde 6 mayısta tam 1 ay oluyor doktora gitmeyeli malum pazar günü oldugu için cuma günü gidicem biraz geç gitmek istiyorum şöyle ögle saatlerinde çünkü bebeği hiç hareket ederken göremedim sürekli uyuyor belki uyanıkken yakalarız hayaliyle bakalım artık :)
Sen tekrardan beta hcg baktıracakmısın?

cnm doktora bağlı o söylüyor ben yaptırıyorum...şuan iyi gidiuor cumaya kadar yaptırmayacağım ama bugün sağlık ocağına uğramıştım aile hekimine görünmem gerekiyormuş çarşamaba günü gitmeyi düşünüyorum bakalım o isterse yaptırırız...ama içim şu an rahat mesela yarın 1300 lerde olucak çarşamba 2000den fazla olur 2 katından fazla artıyor onu anladım...

elegans Allah analı babalı büyütsün bebişini çokk sevindim:49:

ceren dün akşam ne yapmışşsın sen öyle arkadaşım beni çağarsaydın tek bırakmazdım seni....:13:
hamilemiyim topiğinden bahsediyorum....
beğeni yaptım cnm bende yazdım birşey...
bizim burda canımız çıksın hamilel kalalım veya sıkıca konulaım diye onlar neler yapıyorlar...
rabbim ıslah etsin....

Back