- Konu Sahibi burcuerdem
- #3.261
slm kızlar allaha emanet olun kafam karısık ve yorgunum malum hastane ortamından cıkıyorum dede hastaneden cıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdayım canım ben gripde oldm çok ağırda geçti giremedimm ara ara sadece bakabildim...
benim oğlumdada lekem oldu molde de oldu bundada oldu şükürler olsun 9 haftalık olduk şuandaa... 8 haftalıkken bir lekelenme daha geçirdimm şükür bebişim onuda atlattı... dinlen progestan başka çaresi yok bende korkuyorum ama alıştım artık sayılır çünkü yapcak başka bir şeyimiz yok çok zor biliyorum ama inşallah bebeklerimiz bizi bırakmayacak...
her kanamadan sonra o çatala yatıp kalp atışı varmı diye sormak ağızından çıkıcak iki kelimeyi beklemek o kadar zor kiii rabbim kimseye yaşatmasınn....
inşallahh geçicek....
sadece içini ferah tut en önemlisi başka da sana ne diyebilirim ki....
Arzuesma merhabalar canım,
Birkaç tavsiyede bulunmak isterim eğer uygun görürsen.Bence bir başkasıyla kendi bünyen hiç bir zaman bir değildir.Komşun erken sürede hamile kalmıs saglıcakla dogurmussa seninde böyle saglıcakla olacagının garantisi yok bunu sende biliyorsundur.Hissettiklerin şeylerde çok çok çok haklısın bende hep bir taraftan erkenden bıraksammıki derdim ama hepte korkardım.Ben mol yasadıgımı ögrenince araştırma yapmıs yasayan kişileri bulmuştum kimisi war 4 ay sonra hamile kalmıs bebegini saglıcakla kucagına almıs ama kimiside var 6 ay beklemiş hamile kalmıs tekrar mol çıkmış.Herşey Allahtan evet ama sen olacak herşeye hazırmısın bir onu düşün bakalım.Tekrardan kötü şeylerle karsılasmanı kimse istemez bence 3.5 ayın kalmıs biraz daha sabır et.Rabbim meleğini sana nasip ettiyse korunmayı bıraktıgın ilk ayda hamile kalabilirsin.Bu hiç belli olmaz bekledikçe karamsarlık oluyo ama napacaksın elimiz kolumuz baglı kaderimizmiş diyip sabredicez.Hakkında hayırlısı olsun...
kizlar 4 gun gunum gecti test yapsammi biraz daha beklesemmi sizce siz kac gun beklediniz
yaaaaaaaaaaaaa kimseler yok:84::84::84:
.....hey herkes dışarda herhalde...tabi güzel güneşli bir pazar günü gezilir...benim gibi çalışanı düşünen yok....................üfffffffff.....
kocacım evde beni bekliyor ben burda....allahtan iş yokta internette takılıyorum..................:126:
sen pazar günleridemi çalısıyorsun
Allah kolaylık versin gebe iken çalışmak zor valla....
kızlar betahcg çıkmış 870.8 sizce nasıl??:18:
cuma günü 264dü
hesaplarıma göre iyi gidiyor sanki....:18: