• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

benim yatıp dinlenme gibi bir şansım yokki...
çalışıyorum şu an işteyim ayakta değilim masa başındayım amam çalışıyorum...
wc gitmeye korkuyorum...ara ara kanamalar oluyor..kahverengi oluyor sonra tekrar başlıyor...:53:
elim kolum bağlı geçmesini bekliyorum...

kızlar dün gece kanamam oldu ve sabah kadar ara ara devam etti şimdi kahverengi lekeler döndü...doktora gittim bu sabah daha çok küçük ultrasonda görünmez ama kanamam için düşük tehlikesi durumunda verilen iğne ve pregstronum normalde 10 üstünde olması gerektiği için ve benim 6.46 olduğu progestron verdi...:18::18:
DUA EDİN OLURMU??

zelihacım Allahın izniyle bir sey olmayacak stres yapma

bugun tahlıl verdım beta hcg 1.20 bu 0 mı anlamadım kızlar degerım mı yukseldı yoksa ve 16 tup kan verdım bugun oldum oldum dırıldımmmmmmmm ve daha da verecem capaya sevkım var 1 ay sonra cıkacak sonuc bır kısmı dıyer kısmı ay sonu kan pırtılaşması ıcınnnnn bu arada hayırlı olsun zelıha tesekkur ederım burcucugummmmmmm allah razı olsunnnnnnn hastamızda pek ıyı degıl hayırlısı olsun dıyelımmmmmm

ne güzel işde değerin negatif çıkmış.laboratuara görede değişiyor bazen ama minimal ölçülerde.zaten 5 in altı negatif ablacım....
Allah acil şifalar versin yakınına tez zamanda...

Son düzenleme:
Zelihacım keske rapor alıp evde dinlenseydin senin için dahada iyi olurdu.Gittiğin doktor beta hcg yaptımı tekrardan? Yanlış anlamanı istemem kesinlikle ama beta hcg değeri artmışmı anlamında soruyorum.Rabbim yardımcın olsun bari eve gidince uzan canım sürekli.Bir sonraki doktora ne zaman gideceksin?

Zelihacım keske rapor alıp evde dinlenseydin senin için dahada iyi olurdu.Gittiğin doktor beta hcg yaptımı tekrardan? Yanlış anlamanı istemem kesinlikle ama beta hcg değeri artmışmı anlamında soruyorum.Rabbim yardımcın olsun bari eve gidince uzan canım sürekli.Bir sonraki doktora ne zaman gideceksin?

cnm benim valla işyerinde rapor işi biraz sıkıntı oluyor...bakalım ilerleyen zamanlarda daha işyerindekilere söylemdim hamile olduğumu çok kötü nezle olmuşum onun için gidiyorum zannediyorlar...
bu arada beta hcg ve diğer bir sürü test için kan alındı. betahcg 75 olmuş çok sevindirici doktorumu aradım çok güzel (yoksa ikiz olmasın dedi):)pek sanmam ama...
diğer test sonuçları haftaya cuma günü ve pazartesi günü beta hcgmi tekrarlamamı istedi doktrum. bakalım ama şimdi iyi görünüyor...:emir_bebek::nazar:
bir sevindirici haberder yaklaşık 3 saattir kanamam yok durud.iğne ve progestonun etkisi galiba.....

ne garip yaa daha önce betahcg düşsün diye dua edreken şimdi artsın diye dua ediyoruz....şu hamilelik işi ne mucişzevi bir şey...rabbim bir kez daha şükrediyorum...

cnm benim valla işyerinde rapor işi biraz sıkıntı oluyor...bakalım ilerleyen zamanlarda daha işyerindekilere söylemdim hamile olduğumu çok kötü nezle olmuşum onun için gidiyorum zannediyorlar...
bu arada beta hcg ve diğer bir sürü test için kan alındı. betahcg 75 olmuş çok sevindirici doktorumu aradım çok güzel (yoksa ikiz olmasın dedi):)pek sanmam ama...
diğer test sonuçları haftaya cuma günü ve pazartesi günü beta hcgmi tekrarlamamı istedi doktrum. bakalım ama şimdi iyi görünüyor...:emir_bebek::nazar:
bir sevindirici haberder yaklaşık 3 saattir kanamam yok durud.iğne ve progestonun etkisi galiba.....

ne garip yaa daha önce betahcg düşsün diye dua edreken şimdi artsın diye dua ediyoruz....şu hamilelik işi ne mucişzevi bir şey...rabbim bir kez daha şükrediyorum...

ohhhh maşallah tatlımm çok sevindim :) Rabbim tamamına erdirsin Allahın izniyle sende bizler gibi mutlulugu yasayacaksın yavas yavas aman cok dikkat et kendine hep iyi haberlerin olsun :) Listeyide değiştiriyorum ozman bir miniğimiz daha geliyorrrrrrr
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :32: :32: :32: :32: :32:

dıkkat et canımm amannnnnn kendıne nıye rapaor sorun iş yerınde senın ne işi bu boyle yahu bence ızın al maya calış canım bol sıvı tuket

dıkkat et canımm amannnnnn kendıne nıye rapaor sorun iş yerınde senın ne işi bu boyle yahu bence ızın al maya calış canım bol sıvı tuket

ablacım türk telekom çağrı merkezinin illetişim mail grubunda çalışıyorum...allahtan telefon felan yok sadece mail.. birde hastaneye sevksiz gittiğimiz zaman raporu kabul etmiyorlar...çok şükür şuan durumum iyi iğne ve progestron kanamamı kesti bu gün daha iyiyim...:21:
bu arada herhalde yavaş yavaş belirtiler başladı..ağzımın tadı hiç yok....açmıyım tokmuyum bilmiyorum...
ama bu duygu bile ÇOOOK GÜZEL......
size bir itirafta bulunayımmı??? mol gebeliği duyunca bütün hamilelerden nefret etmiştim bir kaç ay şimdi düşünüyorum da ne cahilce bir davranışmış....ben normalde HEPSİNİ ÇOK SEVİYORUM....:49::54:

ohhhh maşallah tatlımm çok sevindim :) Rabbim tamamına erdirsin Allahın izniyle sende bizler gibi mutlulugu yasayacaksın yavas yavas aman cok dikkat et kendine hep iyi haberlerin olsun :) Listeyide değiştiriyorum ozman bir miniğimiz daha geliyorrrrrrr
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :32: :32: :32: :32: :32:

bu dopigi her açtığımda ilk önce tabloya bakıyordum...acaba benim ismim ne zaman yazılacak diye.....BU AYA NASİPMİŞ......
BEN DE ARTIK BİR ANNE SAYILIRIM.....:21::24::24::49:

Son düzenleme:
Bizim topiğin hatunları birer birer hamiş kalınca ugramaz oldular topiğimize :1: :1: :1:
Maşallah listemize bakıyorumda her ay birer birer hamiş kalınıyor uğurlu topiğimiz :nazar: :nazar: :nazar: İnşallah kalan diger arkadaslarında müjdeli haberlerini alırızda şöyle listemiz hamişlerle dolup taşar.
Elegance epeydir yok acaba dogurdumu en soon 35.ci haftaydı inşallah saglıcakla almıstır kucagına yavrusunu.
Gulcel bebişiyle ugrasıyor sanırım oda pek gelmiyor.
Kayboldum nerelerde?
Sunada yok inşallah herşey yolundadır.

Bende çok şükür iyiyim karnım sanki hafiften çıkmış gibi :) :nazar: Geçen gün eşimle civil e gittik polar battaniye almak için sezon sonu oldugu için indirimde diye alalım dedik.Polar battaniye ile bağımlı kalamadık tabi :1: Aldıkta aldık biraz abarttık sanırım kızlar ben pek alma taraftarı degildim ama eşimi durdurabilene aşk olsun.Hevesinide kırmak istemedim Rabbim inşallah yavrumuzu o cicilerin içinde görmeyi nasip eder.Doktor kontrolümüze 9 gün kaldı heyecan dorukta :)

valla ben sabah bir geliyorum açıyorum dopiği akşama kadar duruyor ....yoğunluktan fırsat buldukça bakıyorum....bu haftalık gebelik hesaplamasında 5 haftalık gözüküyor bu yüzden 5 haftalık bebiş resmi koydum nasıl güzlmi????:46:

valla ben sabah bir geliyorum açıyorum dopiği akşama kadar duruyor ....yoğunluktan fırsat buldukça bakıyorum....bu haftalık gebelik hesaplamasında 5 haftalık gözüküyor bu yüzden 5 haftalık bebiş resmi koydum nasıl güzlmi????:46:

Güzel olmazmı :1: Rabbim inşallah dahada büyümüş bebiş resimlerini koymayı nasip etsin :) Bir sonraki doktor kontrolun ne zaman?

kızlar niyeti bozuyorum nasıl tutacağım niyetimi ben yaaa :63: alta yeni taşınan komşumla konuşurken mol gebelik geçirdim die anlattım ve o da ilk gebeliğin mol olduğunu dr. bir yıl mutlaka beklemesi gerektiğini söylemiş ama komşu 1,5-2 ay sonra hamileymiş üst üste iki tane doğum yapmış hemde. 2,5 ay oldu düşük yapalım durmak istemyrm ama korkuyorum böylelerini görüp cesaretlenyrm. bende bahanemi arıyorum ne :24:

kızlar niyeti bozuyorum nasıl tutacağım niyetimi ben yaaa :63: alta yeni taşınan komşumla konuşurken mol gebelik geçirdim die anlattım ve o da ilk gebeliğin mol olduğunu dr. bir yıl mutlaka beklemesi gerektiğini söylemiş ama komşu 1,5-2 ay sonra hamileymiş üst üste iki tane doğum yapmış hemde. 2,5 ay oldu düşük yapalım durmak istemyrm ama korkuyorum böylelerini görüp cesaretlenyrm. bende bahanemi arıyorum ne :24:

Ne güzel...Böyle haberler duymak beni çoook mutlu ediyor....Çok şükür..
Amma velakin ben cesaret edemem...
Kötü bir şey olacağından değil ama yinede doktorlara güvenmemiz lazım diye düşünüyorum......

Çok dua etmeliyiz.......Birbirimize....!

Sevgiler...

Allah nasip ederse, doğmuş bebeğinin resmini de koyacaksın İnşaAllah......

Back