-
- Konu Sahibi burcuerdem
valla tatlım o kadar yorgunuz ki biz..hamile bile kalmaya halimiz yok korkudan...kuşum kafadan 20 günüm var benim...bekleyeceğiz hormon tahlillerinin sonuçlarını
bende kürtaj olurken görmüştüm çok istediğimizden mi nedir bilmem benim hiç olmayacakmış gibi geliyor
acele etmemek gerek mercimek gelecegi zamanı biliyordur
ay bende okuyorum okuyorum 30u görüyorum nasıl sevindim megersem önündeki yazı negatifmişneyse hayırlısı olsun bekliyelim bence biraz daha... bende bugün gidip elbisemi aldım hava cok sıcaktı bunaldım cok gezemeden geldim ewe durakla ev arası 10 dk rampaları cıka cıka öldümmmmmmmm 1 kilo vermişimdir kesin cuma günü gidiyorum ben tek basıma eşim gelmicekmiş ay cok özlicem sizleri merakta ederim arada kaçamak yapar girerim yine
kimseler olmayınca ben giriyorum ama baska seylere bakınıyorum internette sitede olmayıncada ç.dısıymısım gibi görünüyo bilinki hep burdayımarada konuk misafirlerimizde oluyo hep kan verdim derken kaç tüp veriyosun kız :94: sonuçların olagan herhalde ters giden birşey yok sevindim adına.doktorunla konuştunmu peki süre konusunda ? ahh o tatlı bebekler benimde hep karsıma cıkıyorlarrrrr yiyesim geliyor :86: inşallah hepimiizin olucak ...
canım öyle yorgunum ki anlatamam..beynim yorgun kalbim yorgun vücudum yorgun.....doktor şekerden ve trioid den şüphelenmişti çok şükür .şeker yüklemesi falan yapıldı...hormon tahlillerim 20 gün sonra çıkacak.pko nun tedavisi ona göre yapılacak.ama en acısı şu anda yumurtlama yok...doktora dedim ki bu 20 günlük süreçte ne yapayım korunmaya devem mı edeyim dedim...sen bilirsin her koşulda hamile kalamayacaksın dedi..İçim acıdı canım çok yandı ya...mürüvet ablacım şükür kavusturana geçmiş olsun yaaa özlettin kendini umarım iyisindir... inşallahh sonuçlarında güzel çıkarda hep beraber sevinç çıglıkları atarız
ayşecim kısmet temmuza artık belki tatilde olabilir birşeyler belliimi olurtatil dönüşü bu mutlulugu yasayan cook kişi okudum burda hadi hayırlısı bakalım...
agunes canım belkide Allahımız bizi böyle sınıyor sabrımızı ölçüyordur benimde basıma geldi kürtaj olcagım gün doktorum yanıma geldi bi sezeryan dogumum war 20dkya geliyorum dedi ve gitti bende sancı odasında bekliyordum bi 5 dk sonra bir ağlaması sesi tüm dogumhane katı inliyor bebiş dogmuş feciiii şekilde ağlıyor güldüm bende deli gibi Allahımın işine bak demin kadının karnındaydı şimdi inletiyor heryeri Allahım banada nasip et dedim...Kan vermeye her gidişimdede laboratuar da cocuk hastalıklarının yan odası beklerken herkesin kucagında bebek bazen seviyorum bazen gülümsüyorum ama hiç aglamıyorum belkide ağlamak istemiyorum isyan etmek istemiyorum sadece sabrediyorum biliyorumki Allahım beni böyle sınıyor daha hayırlısı olucak diye bekletiyor yada hiç olmaması için böyle şeyler yasattı bilemiyorm sadece zaman bekleyip görücez...
:97::97::97::97::97::97::97: Canım 20 gün dediğin nedirki ya.bana kalsa ben bekliycem 1 yılı dolduralım diyorum.eşim olmaz dedi dün şaşırdım kaldım.doktorda bekleme diyor valla yoğun baskı altındayım.:90::90::90::90::90::90::90::90::90:
canım öyle yorgunum ki anlatamam..beynim yorgun kalbim yorgun vücudum yorgun.....doktor şekerden ve trioid den şüphelenmişti çok şükür .şeker yüklemesi falan yapıldı...hormon tahlillerim 20 gün sonra çıkacak.pko nun tedavisi ona göre yapılacak.ama en acısı şu anda yumurtlama yok...doktora dedim ki bu 20 günlük süreçte ne yapayım korunmaya devem mı edeyim dedim...sen bilirsin her koşulda hamile kalamayacaksın dedi..İçim acıdı canım çok yandı ya...
valla tatlım şeker yüklemesi önce karnın açken bi kan alıyorlar..a<çlık şekeri için.koluna trakeyi takıyorlar her yarım saatte 5mg veriyorlar..her yarım saatte gidiyorsun önce kan alıyorlar sonra yükleme yapılıyor.yükleme boyunca kesinlikle hiçbişey yiyip içmeyeceksin ve asla kusmayacaksın...çok kötüydü ya....
şu şeker yüklemesi nasıl oluyorki bazen hamileler yazıyorlarda yerı gelmişken sorayım merak ettımde :86: bak bana mol gebelik teşhisi konulmadan önce bi topicte sürekli takılırdım dermanda bilir topiği açan kişide yumurta takibine gidiyordu ve doktoru o ay yumurtan yok adetını ol dıger ay gel demişti ve sürekli bel agrısından şikayet ederdi adette olmamıştı doktora gitti muayenede ne görülsün minik bi kesedoktoru bile şaşırmış geç yumurtlamış ve tutunmuş bebeği sen yinede umudunu yitirme hiç belli olmuyor bu işler
valla tatlım şeker yüklemesi önce karnın açken bi kan alıyorlar..a<çlık şekeri için.koluna trakeyi takıyorlar her yarım saatte 5mg veriyorlar..her yarım saatte gidiyorsun önce kan alıyorlar sonra yükleme yapılıyor.yükleme boyunca kesinlikle hiçbişey yiyip içmeyeceksin ve asla kusmayacaksın...çok kötüydü ya....
iyi tatiller canım.
kız gülcel senin ismin gülşahmıeğer öyleyse cok komik bişey oldu söylemem lazım :))))
ay cnm bende 2 saattir ona gülüyorumnasıl bi tesadüf olmuş öyle
slm kızlar antalya sideden merhaba herkese
merakta kalmışsınız biliyorum.dinlenmek için odamızdayız ben de bil.açtım yazayım dedim:)iyiyim çok şükür.hepiniz iyi olun sağlıcakla kalın.öpüldünüz...