Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

kız güldürdün beni seni örerken düşündüm de.bizimkilerede ör bari

mürüvet raporlu.benim doktora giitti kızcağız raporluk oldu.yarın kahvaltı yapıcaz onunla.
kız güldürdün beni seni örerken düşündüm de.bizimkilerede ör bari

aaa kötü birşey yoktur inşallahhh bak bir gün gelmedi yoklugu belli ne olduki doktor rapor verdi elişi konusundada marifetliyimdir cok iyi bilmem ama bitirince sergilicem buraya :98: buarada dermanla biz bi topicte tanısmıstık ben burdan önce baska bi topicteydim sürekli girerdim oraya bebeklerimizi kaybettimiz günler hemen hemen aynıydı ordan tanısıyoruz yani:86:

inş ördüğün kıyafetleri giydirirsin canım bize naip olur inş üzülme
amin inşallah derman yapıyorum ama inşallahhh nasip olur :2: sen kürtaj olmuştun degilmi yalnıs hatırlamıyorsam hiç adet olmadınmı ? ben ikinciyi olacam neredeyse hap içtigim için hemen zamanında geliyorlar... şişkinlik ii degildir yaa nasıl rahat edebiliyon evde doktora git istersen bi

hııımmmm anladım burccucum ben de diyorum dermanı niye hatırlamıyorum.mürüvetten çooook kan almışlar canım ya.doktorcuğum hasta etti arkadaşımı.burcu mürüvet gelince anlatır zaten de önceden onun gittiği doktor nasıl doktormuş anlamadım.iyki değiştirmişte gitmiş...doktoruna güvenmiyorsan hemen değiştir.buarada molken benim hemen belli olmuştu.senin ki ne kadar geç belli olmuşşşş öyle idrar testinden.ben şimdi adet günümde tekrar yapıcam ozaman herkes o geçersizz diyoooo

ayy geçmiş olsun yaa çok çoook selam söyleee öpüyorum benim doktor şimdilik iyi zaten yaptıgı birşey yok kan değerime bakıyo okadar bugün bi doktora sordum prof bana 6 ay yeterli gibi dedi bunu bana söyleyen 2 doktor oldu bikaç doktorda 1 yıl kesin diyorlar bakalım bi 6 ayım dolsun baska bi doktora gidebilirim bi doktoru çok övüyolar hastasını kendi arıyormus baya ilgiliymiş deniycem onuda ... benim hamileliğim bastan sorunluydu zaten adete 2 gün kala yaptım negatifti sonra 4 gün geçti yaptım silik bi çizgi ertesi gün doktora gittim kan degerim 465 cıktı doktor baktı kese falan hiç yoktu birhfta sonra gittim yine boş birhafta sonra daha gel dediler gittim minik bi kese war oda megersem bozukmuş bilemediler on gün sonra gel dediler bu gittigim doktoruma gittim özel dedim bi doktorum olsun o ilk ultrason resmine bakıp bozuk bu dedi sonra göbekten baktı kavisli yol gibi olmuştu artık mol oldugu bile belli degildi nyse kürtaj oldum ben patolıjide anlasıldı.... yoksa hiç bilinmicekti doktorda bana diyor sen cok sanslısın erkenden teşhis edildi daha ortaya cıkmadan alındı ilk gebelik die pek cok doktor tahlile bile göndermiyormuş benimde hikayem böyle işte ... birde ben evlendigimde bebek istemiyorduk hap kullandım 6 ay sonra bıraktım 3 ayda eşim korundu dedik rahim kendini toparlasın sorun olmasın diye martta başladık calısmalara hemen o ay hamile kalmıstım ama işte nasip olmadı durum bundan ibaret... seninki nasıldı peki hiç hikayeni okumadık seninde???

bende olmadım bir hafta daha beklerim kürtaj sonrası geç kendine geliyor insan inş olurum olmazsam doktora gideceğim inş bir sorun yoktur

kızlar biz burcu ile çift çizgide tanıştık aynı anda hamile olduk ve aynı zamanda bebeğimizi kaybettik geçmiş olsun size inş bir daha yaşamayız

ayy evet ya nasip degilmiş demekki...benim beklemem gereken daha 10 ayım war korkuyorum hiç hamiş kalamıcam diye allahım hayırlısını nasip etsin ... bak sen ne güzel hemen yeniden çalısmalara başladın hadi güzel haberler alırmısız birde senden daha 1 gün önce bi arkadasta kürtajdan sonra adet olmamıs adet söktürücü falan içmiş gelen giden yok yorum yazmıstım ona hatta megersem hamileymiş hiç adet olmadan hamiş çıktı iyimi

benim ki imkansız ben kan testi yaptım çıkmadı bizimde biraz sabırlı olmamız gerekiyor inş olur canım kısmet böyle işler Allah sağlık versin

evet mürüvetle güzel bir kahvaltı yapıp ordan alışverise gittik bir şey bulamadık ama neyse.yorulduk evimize çekildik.bu arada test yaptım sonuç negatif :30
neyse yarı da yaparım artık napalım....siz nasılsınız kızlar

HTML:
kimsecikler kalmamış bugün hastanedeydim hep kan verdim sonuçları gösterdim.bide ne göreyim yeni doğmuş bebek o kadar tatlıydı ya

benim ki imkansız ben kan testi yaptım çıkmadı bizimde biraz sabırlı olmamız gerekiyor inş olur canım kısmet böyle işler Allah sağlık versin

acele etmemek gerek mercimek gelecegi zamanı biliyordur

ay bende okuyorum okuyorum 30u görüyorum nasıl sevindim megersem önündeki yazı negatifmiş neyse hayırlısı olsun bekliyelim bence biraz daha... bende bugün gidip elbisemi aldım hava cok sıcaktı bunaldım cok gezemeden geldim ewe durakla ev arası 10 dk rampaları cıka cıka öldümmmmmmmm 1 kilo vermişimdir kesin cuma günü gidiyorum ben tek basıma eşim gelmicekmiş ay cok özlicem sizleri merakta ederim arada kaçamak yapar girerim yine

HTML:
kimsecikler kalmamış bugün hastanedeydim hep kan verdim sonuçları gösterdim.bide ne göreyim yeni doğmuş bebek o kadar tatlıydı ya

kimseler olmayınca ben giriyorum ama baska seylere bakınıyorum internette sitede olmayıncada ç.dısıymısım gibi görünüyo bilinki hep burdayım arada konuk misafirlerimizde oluyo hep kan verdim derken kaç tüp veriyosun kız :94: sonuçların olagan herhalde ters giden birşey yok sevindim adına.doktorunla konuştunmu peki süre konusunda ? ahh o tatlı bebekler benimde hep karsıma cıkıyorlarrrrr yiyesim geliyor :86: inşallah hepimiizin olucak ...

HTML:

bende kürtaj olurken görmüştüm çok istediğimizden mi nedir bilmem benim hiç olmayacakmış gibi geliyor

SABRET
''Dibi yosun tutan denizlerle ilgilenme,
Sen dağları seyret.
Yenik düşüyorsan özlemlerine aldırma.
Kalbindeki o uçsuz, bucaksız sevgiyi hisset.
Işıklar sönmüşse ve karanlıksa onada aldırma, ay ışığını seyret, SABRET...
Sabret ki herşey hissettiğin kadar derin ve sonsuz olsun...
Sabret ki herşey gönlünce olsun''​

Son düzenleme:
kızlar sabah sabah karnımdaki kramplara uyandım...adet oldum bizim umutlarda temmuza kaldı...:44::44::44::44::44:

kızlar sabah sabah karnımdaki kramplara uyandım...adet oldum bizim umutlarda temmuza kaldı...:44::44::44::44::44:

canım benim üzülme bitanem ya..Demekki daha vakti var.hem bence bebiş dediki en iyisi bu ay annem güsel bir tatil yapsın...kafasını dinlesin...rahatlasın ben sonraki ay gelirim dedi muhtemelen....yada sen inatla beni bekliyorsun şekerim...neyse bunlar şakaydı ama gerçekten takma kafanı herşeyin hayırlısı diyelim

taktım kafama desem yalan olur takmadım desem yalan olur.adet olunca ohhhhh demişim.eşim niye ohhhhhluyorsun dedi. Hazır değilim galiba...gerçi kim hazır ki ... Sen de elini çabuk tut çok beklemem valla

taktım kafama desem yalan olur takmadım desem yalan olur.adet olunca ohhhhh demişim.eşim niye ohhhhhluyorsun dedi. Hazır değilim galiba...gerçi kim hazır ki ... Sen de elini çabuk tut çok beklemem valla
valla tatlım o kadar yorgunuz ki biz..hamile bile kalmaya halimiz yok korkudan...Kuşum kafadan 20 günüm var benim...bekleyeceğiz hormon tahlillerinin sonuçlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…