Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

bu ne burcu ya yine ne yaptın bakim sen...:44::44::44::44::44: neyse hepsi ayrı telden çalmış bunların ortaya bir karışık çıkmış ,çık işin içinden çıkabilirsen...kromozol sorunlar neciymiş ya insanı uyuz ediyo bu doktorlar.hepsi aynı eğitimi almıyormu kara kaplı kitapta ne yazıyorsa o değil mi??*başımıza neler çıkıyo.yaptırmıyorum bir şey ya olursa da allahtan olmazsa da....

amanın kıslar ben geldim...nasılsınız bakalım.mürüvetcim görüşelim canım özledim valla.

Kuşum nerdesin sen ya..Valla alışkanlık yapmışım hergün balkondan bakıyorum ışığın kapalı.geçen de kendi kendime ne zaman dönecek acaba diye konuşuyormuşum..Cihan baya bi dalga geçti benimle..bende özledim görüşelim şekerim

Kızlar bu arada size bi,şey söyleceğim ben hala rgl olmadım..14 gün geçti ya..şiştim patlayacağım valla

ohhh yaaa şükür gelebildiniz sıkıntıdanda burda ben patladım hoşgeldin bu doktorların işini bende çözemedim profu 6 ay yeterli gibi diyor normal doktoru 1 yıl diyo kromozomda yeni çıktı aslında yaptırsak iyi olur ne war ne yok cıkıyormuş ortaya diyelimki sorun cıktı tedavisi yoksa eger tüp bebek denenecekmiş vs...ama biraz pahalıymıs birde 16 tüp kadarda kan alınıyormus...Bunları yaptıramazsam bile kan pıhtılasma testini mutlaka yaptırmayı düşünüyorum kadınların %70 inde mevcut bi rahatsızlıkmıs sizlerde yaptırmısmıydınız bu testi? kan vermeme az kaldı doktora gidince görüşücem bakalım neler diyecek burada paylasırım ....
Kızlar bu arada size bi,şey söyleceğim ben hala rgl olmadım..14 gün geçti ya..şiştim patlayacağım valla
hamişlik gibi bir durum söz konusu olabilirse bi test yaptır istersen.. Eğer pconun sebebiyse doktora git ablacım sıkıntı yaratır söktürücü verirde rahatlarsın

Son düzenleme:

evimi özledim mürüvet temizliğim vardı bugün rahatım şimdi oturuyorum.alo demen yeterli tatlım...doktor izinli değil mi ?????kız bir de hamileymişsin.doktora ne kapak olur ama...

kızlarrrrrr teşekkürler çiçekli karşılaman için burcucum...valla tatlım ben bişiy yaptırmadım.sen bir sor soruştur bakem....valla ben o test senin bu yest benim deken kafayı yerim herhalde

evimi özledim mürüvet temizliğim vardı bugün rahatım şimdi oturuyorum.alo demen yeterli tatlım...doktor izinli değil mi ?????kız bir de hamileymişsin.doktora ne kapak olur ama...

evet şekerim doktor izinli 2 nisanda gelecekmiş haftaya gidicem bakalım

3 günlük kısa bi adapazarı tatilinden sonra herkese selammm :82:
bugün bebek görmesine gittim daha 4 günlük yavrucuk cok tatlıydı masallahhh imrenmedim değil :84:
bugün birde kan verme günümdü gidemedim tabi pzt gününe kaldı artık kasıklarımda da agrı war hayır olsun inşallahhhh :18:
eee sizlerde ne war ne yok???

kızlar ya dün lavaboda afedersiniz peçeteyle silerken böyle sümüğümsü uzun bi akıntı gördüm yumurtlamısmı oluyorum şimdi ben kasıklarımda sızlama war demiştimya yumurtammı catladıda bu akıntı geldi ama hap içiyorum nasıl olur :44:
yarında gidip kan vericem yaaaa artık sıkılmaya başladım gibi hep stresli oluyorum ne zaman bitecek bu günler heray neredeyse bir sorunla karsılasıyorum korkmamak elde degilki
bu arada hepinize şimdiden hayırlı ramazanlar bu mübarek günlerde hepimizin yüzü güler inşaalahhh Allahım dualarımızı kabul etsin(amin)

Son düzenleme:

bu ay bi kere unuttum diğer gün 2 tane birden içtim acaba onun etkisimi oldu birde enfeksiyon geçirmiştim bi geçiyo sonra tekrar başlıyo onun etkisimi bilemedim cok şiddetli bi agrı degil sızlaama şeklinde ama bakalım geçmezse doktora giderim yarın sadece tahlil yapıcam değer seyrindeyse doktora görünmeden gelicem eve öyle söylemişti bana inşallah sorun çıkmaz

günaydın.offfffffffff sıkıntıdan ölecem valla.niyetliyim.karnım ağrıyor.bugün adet olmam lazım da ağrı uyutmadı uyuyamadımda.ağrı kesici alsamda uyusam orucum.mürüvet seni merak ettim aradım geri dönmedin arkadaşım.nrelerdesin?????yani kötüyüm.susuzluk bir yandan.ağrılar bir yandan....

günaydın canım..ya kusura bakma dün biz Karaman a gitmiştik.Yeğenimin doğum günü için..tel çantamda kalmış..Çok geç gördüm o saattede arayıp rahatsız etmek istemedim....Ayşe ben halan adet olmadım sıkıntıdan patlamak üzereyim...Sıcağında etkisi ile patlamak üzereyim yaa..Aşırı sinirliyim...huzursuzum..çarşamba sabah gitcem doktora bakalım ne diyecek

ya söktürücü filan vermesi gerekiyordu.ben de onun için aramıştım zaten.çoook haklısın ya menepoz gibi ne bu ya.doktor yarın geliyor dimi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…