-
- Konu Sahibi burcuerdem
yaşayabilcegin en kötü şeyi yaşadın zaten ablacım inşallah bundan sonra güzel şeyler yaşıcaksın seni hep güleryüzlü olarak görücez ben buna eminim.Kadın olmanın getirdigi dezavantajlardan birini yasıyorsun gönül yaşamamanı isterdi ama olmuş işte elbet çözümü wardır sürecin uuzun olmaz umarım artık sıra gülcelden sonra sizde biliyorsunuz degilmigüzel düşünelimki güzel olsun
Amin canım inşallah güsel olsun herşey artıkAyşeden de güsel haberler alabilirsek inşallah ...
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrohh be topiğe hayat gelmiş haftasonu hiçbiriniz yoktunuz cok ama cooook canım sıkıldı şükür kavuşturana diyelim
mürüvet ablacım sonucundan pek bişey anlamadım ama bu forumda bi doktor war istersen ona bi gösteriver bakalım o ne diyecek umarım hayırlı ve güzel haberler alırsın pko mu pco mu herneyse ben biraz bakındım hiç korkma kimler hamiş kalmıs böyle senmi kalamıcan
ayşecim gelelim sana ne bu stresinşallah sendende bu ay güzel haberler alırız ikinci mucizemiz gelir bellimi olur bence evde kalmak sana yaramıyor cık gez dolaş kafa dagıt evde stres yaparsın iyice bulandırma olacak şeyleri.... bak ne güzel süreni sag salim atlattın artık gelecegine bak bu korku sende degil hepimizde olacak ama hepside geçecek güzel haberler aldıkca o gelen akıntıda yerleşme kanaması olabilir haydi bakalım hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz seninde... sıkıntı yada stres yapacak hiçbirşey yok %99 gibi bi ihtimalle normal gebelik oluşucakmıs ben cok arastırma yaptım birsürüde bu forum dısında yasayan kişileri buldum hepsiyle tanıstım ve cocukları bile olmuş düşün artık biz seni cok seviyoruz ve hep yanındayızzz ne olur üzülmeeeee
gelelim bana :76: psıkolojık olarak toparladım kendimi tabi değeri sıfır görünce oldu herşeygelecekle ilgili güzel güzel planlar yapıyorum pek sık giremedim eşim evdeydi ama bu hafta rahat rahat girebilirim düğünümüz wardı bildiginiz gibi hala bi elbise bulamadım kendime koskoca istanbulda bana göre elbise yokmuuuuuu :84: hala arayış içindeyim inat ettim bulacam :86: düğünün son gününe kadarda gitmiyorum izmire eşimi bekliorum görevi vardı olmayabilirmişti bari beraber gidelim dedim oda belli degil diyo bende beklicem ister gelir ister gelmez bende haberler böyle şekerlerrrr
ewet canım gülcel arkadasımızın mol gebelik sonrasında oluşan bir gebelik... komplet moldü ve 8.ayda bıraktı korunmayı ve ilk ayda sonuç ortada maşallahhhokudugum cogu parsiyel hastalarına 6 ay denilmiş sana nden 1 yıl dediler anlamıs degilim baska doktorlarada göründünmü ???
ben de anlamadım ki kendi doktorum 6 ay dedi doğum doktoru 1 yıl çelişkili bir durum bende bekledim artık beklicemde hayırlı zaman ne zamansa o zaman yarın akciğer filmim var perşembede kontrol o zaman sorcam kafamdakileri tekrarlama durumu nedir falan diye bakalım
1 yılmıhayır benimde 8. ayım.beklesemiydim kiiiii:18::18::18::18::18: ilk aydamı hamile kaldınnnn
:44: burada tanıdıgım parsiyel mol geçirenlerin cogu 6 ay beklemişler.Doktorun tedbirli sanıırım o yüzden bekletiyor seni benimki hiç film bile çektirmedi bana üstelik benimki dahada tehlikeli mol... parsiyellerde risk cok ama cok az o yuzden sasırdım bende senin 1 yıl beklemene eger hamilelik düşünüyorsan doktoruna bi danış bekleme konusunda tekrardan belki sürpriz yapabilir sana
kızlar nerdesiniz bugün kimse yok ya canım sıkıldı
evet doktorun tedbiri cevabını bile bile her seferinde soruyorum daha beklicezmi diye :90::90::90: napayım bekliyoruz bakalım film sonucunu aldım normal çıktı yarın kan vericem gene sorcam daha beklicezmi diyedaha psikolojikmen kendimi toparlayamadım ayşe gibi düşünüyorum ya bir daha aynı şeyleri yaşarsak diye aynı şeyleri yaşamıcaz biliyorum ama yinede insanın aklından da çıkmıyor bi bir gerçek hayatta tek dileğim (bunu dileğimi bebeğimi kaybettikten sonra anladım) hayırlı ve sağlıklı evlat veya evlatlar tabiki herkesin isteği de bu .bizim ikiz olma durumuda var iyi mi kötümü bilemedim ay hayırlısı
kızlar ya bana KIZACAKSINIZ BİLİYORUM AMA BEN BUGÜN ÇATLAYIP TEST YAPTIM ADETİME 2 GÜN OLMASINA RAĞMEN NEGATİF ÇIKTI.ŞİMDİDE NEGATİF ÇIKTI DİYE :2::2::2::2::2::2::2::2: ALLAHIM YA TATİL İSTİYORUM.
bende yaptım 2 çıktı kan tahlil sonucum inş adet olurum
o testlerde adetin geçtiği tarihten 2 hafta sonra yapılınca gerçek sonuç çıkıyo tam emin olmak için doktora git kan testi yaptır ağlama nolur ya çık bir gez kafanı dağıtacak bişeyler yap herşeyin hayırlısı
nasıl ya anlamadım.... ne iki çıktı kan sonucun 2 çıktıysa negatif işte
mürüvet abla nerde iznemı ayrıldı bugün hiç yazmamıs buraya :44:
bu arada ben deli gibi bebiş yeleği örüyorum eşime aldırmıstım 9 ay boyunca örerim diye oda nasip olmadı ipleri boşa harcamiyim diye başladımgelecegimi bilmeden örüyorum bir umut işte..............
mürüvet abla nerde iznemı ayrıldı bugün hiç yazmamıs buraya :44:
bu arada ben deli gibi bebiş yeleği örüyorum eşime aldırmıstım 9 ay boyunca örerim diye oda nasip olmadı ipleri boşa harcamiyim diye başladımgelecegimi bilmeden örüyorum bir umut işte..............