- 20 Temmuz 2010
- 1.978
- 11
- Konu Sahibi burcuerdem
Slm...
Bende mol gebelik geçirdim maalesef...
Herşey normaldi.tıpkı ilk gebeliğim gibi ne mide bulantısı ne halsizlik.adetimi 1 gün geçmişti 2 çizgi çıktı vs vs
biraz zaman geçti.kese görülüyor ama kalpa atışı yok denildi. 8 hafta bekledim yokkkkkkk.
Test yapıldı değer yüksekti 2 gün sonra tekrar test yapıldı değer düşüyordu boş gebelik kesinleşti.drister bu gün alalım ister kendini ne zaman hazır hissedersen.ben zar zar ağlıyorum tabi... Yok dedim 1-2 gün beklersem daha beter olurum.o gece yatış yaptım.yemek yediğim için 8 saat beklettiler... Evimi kilitleyip çıkarken karnımdaki bebeğim (ki ben ona hala bebeğim diyorum olmasa bile) eve döndüğümde yoktu artık.çok üzülmüştüm.sürekli ağlayarak 1 ay geçirdim.kabus gibiydi.psikolojim bozuldu.yavaş yavaş düzelmeye başladım.allah kimseye yaşatmasın...
Sonuçlar çıkınca mol gebelik denildi.1 sene yasakladı dr.bide bir sene riskli denildi.içinde hücreler çoğalma ihtimali var diye 100de 10 ihtimal 6 ay sürekli hcg testi yapıldı.şimdi 2 ayda 1 e düştü hcg kanda gebelik testi3 aydır yaptırmadım bu aralar yine gidecem yaptırcam. Değer 0 lardaydı hep...2010 un 10 uncu ayında kürtaj oldum. 10.ayda süre doluyor.ama ben düşünmüyorum o aralar. Bi kızım var 3 yaşında allah ona ve hepinizin çocuklarına uzun ömür versin.bidahada yaşatmasın...
selam polypoly öncelikle geçmiş olsun zorda olsa süreni tamamlamana az kalmıs.Umarım birdaha böyle aksiliklerle karsılasmazsın okumussundur belkide bilemiyorum ama ben henüz cok basındayım süre geçmek bilmiyor kafamı dagıtacak şeyler bulsamda içimden atamıyorum napıcam hiç bilemiyorum senin ne güzel bi kızın warmıs Allahım onu sana bagıslasın bizler için dua et olurmu? saglıcakla kal.....