Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

valla tatlım o kadar yorgunuz ki biz..hamile bile kalmaya halimiz yok korkudan...kuşum kafadan 20 günüm var benim...bekleyeceğiz hormon tahlillerinin sonuçlarını

:97::97::97::97::97::97::97: Canım 20 gün dediğin nedirki ya.bana kalsa ben bekliycem 1 yılı dolduralım diyorum.eşim olmaz dedi dün şaşırdım kaldım.:KK37::KK37::KK37::KK37:doktorda bekleme diyor valla yoğun baskı altındayım.:90::90::90::90::90::90::90::90::90:

bende kürtaj olurken görmüştüm çok istediğimizden mi nedir bilmem benim hiç olmayacakmış gibi geliyor

ay varya tam kürtaj oldum ayıldım yoğun bakım odasında yeni doğan bebişle annesi geldi tutamadım kendimi ve her hastaneye gittiğimde karşıma çıkar ama artık ağlamıyorum orda eve gelince ağlıyorum :KK43: sabırlı sabırlı bekliyoruz sonu hayır olsun inşallah

acele etmemek gerek mercimek gelecegi zamanı biliyordur :KK1:

ay bende okuyorum okuyorum 30u görüyorum nasıl sevindim megersem önündeki yazı negatifmiş :KK50: neyse hayırlısı olsun bekliyelim bence biraz daha... bende bugün gidip elbisemi aldım hava cok sıcaktı bunaldım cok gezemeden geldim ewe durakla ev arası 10 dk rampaları cıka cıka öldümmmmmmmm 1 kilo vermişimdir kesin :KK1: cuma günü gidiyorum ben tek basıma eşim gelmicekmiş :63: ay cok özlicem sizleri merakta ederim arada kaçamak yapar girerim yine :KK1:

kimseler olmayınca ben giriyorum ama baska seylere bakınıyorum internette sitede olmayıncada ç.dısıymısım gibi görünüyo bilinki hep burdayım :KK24: arada konuk misafirlerimizde oluyo :KK1: hep kan verdim derken kaç tüp veriyosun kız :94: sonuçların olagan herhalde ters giden birşey yok sevindim adına.doktorunla konuştunmu peki süre konusunda ? ahh o tatlı bebekler benimde hep karsıma cıkıyorlarrrrr yiyesim geliyor :86: inşallah hepimiizin olucak :KK14: ...

hep derken bütün günüm hastanede geçti de araya nokta koymayı unutmuşum:KK1: bir tüp verdim.sormaya ya her hastaneye gittiğimde karşıma çıkıyorlar.ben ilk kürtaj olduğumda kan vermeye gittimde doğumhanenin önündeki sandalyelere otururdum bebek çıktığında herkesin o heyecenlı foto çekimlerini izlerdim ağlayıp kalkardım eşim bunu öğrenince söz verdirdi bi daha yapmadım bende ama napayım geçti işte gitti işte şimdi genelde ağlamak yerine dua ediyorum:KK3::KK3::KK3: hepimiz için

mürüvet ablacım şükür kavusturana geçmiş olsun yaaa özlettin kendini umarım iyisindir... inşallahh sonuçlarında güzel çıkarda hep beraber sevinç çıglıkları atarız :KK52:
ayşecim kısmet temmuza artık belki tatilde olabilir birşeyler belliimi olur :KK37:tatil dönüşü bu mutlulugu yasayan cook kişi okudum burda :KK1: hadi hayırlısı bakalım...
agunes canım belkide Allahımız bizi böyle sınıyor sabrımızı ölçüyordur benimde basıma geldi kürtaj olcagım gün doktorum yanıma geldi bi sezeryan dogumum war 20dkya geliyorum dedi ve gitti bende sancı odasında bekliyordum bi 5 dk sonra bir ağlaması sesi tüm dogumhane katı inliyor bebiş dogmuş feciiii şekilde ağlıyor güldüm bende deli gibi Allahımın işine bak demin kadının karnındaydı şimdi inletiyor heryeri Allahım banada nasip et dedim...Kan vermeye her gidişimdede laboratuar da cocuk hastalıklarının yan odası beklerken herkesin kucagında bebek bazen seviyorum bazen gülümsüyorum ama hiç aglamıyorum belkide ağlamak istemiyorum isyan etmek istemiyorum sadece sabrediyorum biliyorumki Allahım beni böyle sınıyor daha hayırlısı olucak diye bekletiyor yada hiç olmaması için böyle şeyler yasattı bilemiyorm sadece zaman bekleyip görücez...

mürüvet ablacım şükür kavusturana geçmiş olsun yaaa özlettin kendini umarım iyisindir... inşallahh sonuçlarında güzel çıkarda hep beraber sevinç çıglıkları atarız :KK52:
ayşecim kısmet temmuza artık belki tatilde olabilir birşeyler belliimi olur :KK37:tatil dönüşü bu mutlulugu yasayan cook kişi okudum burda :KK1: hadi hayırlısı bakalım...
agunes canım belkide Allahımız bizi böyle sınıyor sabrımızı ölçüyordur benimde basıma geldi kürtaj olcagım gün doktorum yanıma geldi bi sezeryan dogumum war 20dkya geliyorum dedi ve gitti bende sancı odasında bekliyordum bi 5 dk sonra bir ağlaması sesi tüm dogumhane katı inliyor bebiş dogmuş feciiii şekilde ağlıyor güldüm bende deli gibi Allahımın işine bak demin kadının karnındaydı şimdi inletiyor heryeri Allahım banada nasip et dedim...Kan vermeye her gidişimdede laboratuar da cocuk hastalıklarının yan odası beklerken herkesin kucagında bebek bazen seviyorum bazen gülümsüyorum ama hiç aglamıyorum belkide ağlamak istemiyorum isyan etmek istemiyorum sadece sabrediyorum biliyorumki Allahım beni böyle sınıyor daha hayırlısı olucak diye bekletiyor yada hiç olmaması için böyle şeyler yasattı bilemiyorm sadece zaman bekleyip görücez...
canım öyle yorgunum ki anlatamam..beynim yorgun kalbim yorgun vücudum yorgun.....doktor şekerden ve trioid den şüphelenmişti çok şükür .şeker yüklemesi falan yapıldı...hormon tahlillerim 20 gün sonra çıkacak.pko nun tedavisi ona göre yapılacak.ama en acısı şu anda yumurtlama yok...doktora dedim ki bu 20 günlük süreçte ne yapayım korunmaya devem mı edeyim dedim...sen bilirsin her koşulda hamile kalamayacaksın dedi..İçim acıdı canım çok yandı ya...

:97::97::97::97::97::97::97: Canım 20 gün dediğin nedirki ya.bana kalsa ben bekliycem 1 yılı dolduralım diyorum.eşim olmaz dedi dün şaşırdım kaldım.:KK37::KK37::KK37::KK37:doktorda bekleme diyor valla yoğun baskı altındayım.:90::90::90::90::90::90::90::90::90:

bencede bekleme diyeceğim ama ne bileyim. seni anlayan biri olarak..birşey söyleyemiyorum ki...herşey karmaşık valla..ama şimdi hiçbişey düşünmeden tatilin keyfini çıkar diyorum ben

canım öyle yorgunum ki anlatamam..beynim yorgun kalbim yorgun vücudum yorgun.....doktor şekerden ve trioid den şüphelenmişti çok şükür .şeker yüklemesi falan yapıldı...hormon tahlillerim 20 gün sonra çıkacak.pko nun tedavisi ona göre yapılacak.ama en acısı şu anda yumurtlama yok...doktora dedim ki bu 20 günlük süreçte ne yapayım korunmaya devem mı edeyim dedim...sen bilirsin her koşulda hamile kalamayacaksın dedi..İçim acıdı canım çok yandı ya...

şu şeker yüklemesi nasıl oluyorki bazen hamileler yazıyorlarda yerı gelmişken sorayım merak ettımde :86: bak bana mol gebelik teşhisi konulmadan önce bi topicte sürekli takılırdım dermanda bilir topiği açan kişide yumurta takibine gidiyordu ve doktoru o ay yumurtan yok adetını ol dıger ay gel demişti ve sürekli bel agrısından şikayet ederdi adette olmamıştı doktora gitti muayenede ne görülsün minik bi kese :KK1: doktoru bile şaşırmış geç yumurtlamış ve tutunmuş bebeği :KK1: sen yinede umudunu yitirme :KK70: hiç belli olmuyor bu işler

şu şeker yüklemesi nasıl oluyorki bazen hamileler yazıyorlarda yerı gelmişken sorayım merak ettımde :86: bak bana mol gebelik teşhisi konulmadan önce bi topicte sürekli takılırdım dermanda bilir topiği açan kişide yumurta takibine gidiyordu ve doktoru o ay yumurtan yok adetını ol dıger ay gel demişti ve sürekli bel agrısından şikayet ederdi adette olmamıştı doktora gitti muayenede ne görülsün minik bi kese :KK1: doktoru bile şaşırmış geç yumurtlamış ve tutunmuş bebeği :KK1: sen yinede umudunu yitirme :KK70: hiç belli olmuyor bu işler
valla tatlım şeker yüklemesi önce karnın açken bi kan alıyorlar..a<çlık şekeri için.koluna trakeyi takıyorlar her yarım saatte 5mg veriyorlar..her yarım saatte gidiyorsun önce kan alıyorlar sonra yükleme yapılıyor.yükleme boyunca kesinlikle hiçbişey yiyip içmeyeceksin ve asla kusmayacaksın...çok kötüydü ya....

valla tatlım şeker yüklemesi önce karnın açken bi kan alıyorlar..a<çlık şekeri için.koluna trakeyi takıyorlar her yarım saatte 5mg veriyorlar..her yarım saatte gidiyorsun önce kan alıyorlar sonra yükleme yapılıyor.yükleme boyunca kesinlikle hiçbişey yiyip içmeyeceksin ve asla kusmayacaksın...çok kötüydü ya....

bu nerden çıktı şimdi yaa :KK47: daha önceden varmıydı yoksa yenimi anlaşıldı bu ?bu arada bende aldım elbisemi yarın gidiyorum:KK55: sen ne zaman gidiceksin????

kız gülcel senin ismin gülşahmı :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: :KK1: eğer öyleyse cok komik bişey oldu söylemem lazım :))))

Son düzenleme:
:KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:
bugün kimsecikler gelmemiş topiğe yine :63: topu topuna 5 kişiyiz şurda :KK70:
yarın kürtaj olalı tamı tamına 2 ay olmuş olacak zaman geçiyor birşekilde ama benim için hayli zor geçiyor 1-1.5 ay neler yaşadım çogunu biliyorsunuz sizler zaten yeni yeni toparlandım eski neşeli güler yüzlü halime döndüm sayılır hele hele ilk günler aklıma geliyorda ne yemek yiyebiliyordum ne ev işi yapabilirdum nede başka birşey tek yaptıgım sey aglamaktı ve aklımda KANSER korkusu Allahım kimselere yaşatmasın.Biliyorumki bu durum 1000-2000 kadında bir yasansada tek yaşayan ben degilim kimbilir daha tanıyamadıgımız kaç kişiler war arada ziyaretçilerin oldugunu görüyorum acaba onlardamı yasıyorda okuyorlar diyorum umarım actıgımız ve bilgilerimizi paylaştıgımız bu topic gelen arkadaslara yardımcı olur.Belki bundan sonra kimsecikler gelmez kk olarak en son yaşamıs kişi ben olurum,belkide bizlerden sonra gelecek olan arkadaşlar olur eminimki bizler ne hissediyorsak onlarda aynısını hissedecekler.İnternette birçok doktorlarla durumumu paylastım sorular sordum cogu endişe etmememi yasımın genç oldugunu söylediler süre olarakta kimi 6 ay yeterli gibi dedi kimiside 1 yıl...Bense süre konusunda sabırsız davranmak istemiyorum ama içimde hep korku war sanki kendimi kısırmısım gibi hiç bebeğim olmıcakmış gibi hissediyorum hiç bebegim olmazsa mutlu olan evliliğim bitermi acaba diyorum çünkü eşimde bnde bebekler çok seviyoruz bi bebek eksik evimizde şükür herşeyimiz tam eksiksiz ama bi bebiş işte....:emir_bebek: hep olumsuz düşünceler aklımı çeliyor belki şu an saçmalıyorum ama şuan hissettiklerim bunlar..İnsallah hayırlı ve saglıklı bebiş sahipleri oluruzda geriye döndüğümüzde way ne neler yaşamışız diyebilelim :KK25:

Neyse kızlar...bu aksam izmire gidiyorum 2-3 hafta kadar kalıcam sanırım kafamı dağıtırım en azından cok sık gelemesemde arada ziyarete gelirim yine sizleri öpüyorum

Son düzenleme:
kızlar ne yapıyorsunuz yaa kimseler yok!!!! Arada yazın geldiğinizde merak ediyorum sizleri ben cok iyiyim geldigim iyi oldu kafamı dagıtıyorum geziyorum bol bol :KK1: hepinizi öpüyorum yine yazarım :KK54:

slm kızlar antalya sideden merhaba herkese

merakta kalmışsınız biliyorum.dinlenmek için odamızdayız ben de bil.açtım yazayım dedim:)iyiyim çok şükür.hepiniz iyi olun sağlıcakla kalın.öpüldünüz...

slm kızlar antalya sideden merhaba herkese

merakta kalmışsınız biliyorum.dinlenmek için odamızdayız ben de bil.açtım yazayım dedim:)iyiyim çok şükür.hepiniz iyi olun sağlıcakla kalın.öpüldünüz...

ohh ohh ohh iyi tatiller :82: :82: :82: bol bol stres at gitsin artık kötü düşünceler sağlam bir kafayla dön :KK47: :KK47: :KK47:

Slm...
Bende mol gebelik geçirdim maalesef...
Herşey normaldi.tıpkı ilk gebeliğim gibi ne mide bulantısı ne halsizlik.adetimi 1 gün geçmişti 2 çizgi çıktı vs vs
biraz zaman geçti.kese görülüyor ama kalpa atışı yok denildi. 8 hafta bekledim yokkkkkkk.
Test yapıldı değer yüksekti 2 gün sonra tekrar test yapıldı değer düşüyordu boş gebelik kesinleşti.drister bu gün alalım ister kendini ne zaman hazır hissedersen.ben zar zar ağlıyorum tabi... Yok dedim 1-2 gün beklersem daha beter olurum.o gece yatış yaptım.yemek yediğim için 8 saat beklettiler... Evimi kilitleyip çıkarken karnımdaki bebeğim (ki ben ona hala bebeğim diyorum olmasa bile) eve döndüğümde yoktu artık.çok üzülmüştüm.sürekli ağlayarak 1 ay geçirdim.kabus gibiydi.psikolojim bozuldu.yavaş yavaş düzelmeye başladım.allah kimseye yaşatmasın...
Sonuçlar çıkınca mol gebelik denildi.1 sene yasakladı dr.bide bir sene riskli denildi.içinde hücreler çoğalma ihtimali var diye 100de 10 ihtimal 6 ay sürekli hcg testi yapıldı.şimdi 2 ayda 1 e düştü hcg kanda gebelik testi3 aydır yaptırmadım bu aralar yine gidecem yaptırcam. Değer 0 lardaydı hep...2010 un 10 uncu ayında kürtaj oldum. 10.ayda süre doluyor.ama ben düşünmüyorum o aralar. Bi kızım var 3 yaşında allah ona ve hepinizin çocuklarına uzun ömür versin.bidahada yaşatmasın...

X