- 13 Ekim 2009
- 145
- 0
-
- Konu Sahibi burcuerdem
amin midem bir ekşi anlatamam.kahvede içtim salak gibi...ayyy doktora gitmek mi benim geecikirse gitmeyecem ben 1 ayyyy
ben seni doktora şikayet ederim valla...Sen gitmessen doktoru getiririz biz sana....amin midem bir ekşi anlatamam.kahvede içtim salak gibi...ayyy doktora gitmek mi benim geecikirse gitmeyecem ben 1 ayyyy
sanki benim yaşadıklarımı yaşosun bendede böle oldu ilk midem yanmaya başladı hayırlısı cnm yaa
inşallah cnm yaaa sizi böyle görünce çok üzülüyorum kendinizi sıkıntıya sokmayın.. ayşecim sanırım sen 1 yılını tamamlamıştın bide beni düşün eşimin baskılarıyla 8 . ayımda başladı çalışmalar ama sonuca bak
evet hadi hayırlısı ikinci hamilemiz geliyor sanırımmmmmm:81::81::81:
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrr tatile gidicem daha gecikmedi ki 2.5 günüm varrrr
Ayşe saçmaladığının farkına varırsın umarım.....Niye ağlayıp duruyorsun...Kendini bir topla..elini yüzünü yıka....
buarada dün çamaşırımda çooooook az bir leke vardı...belki yoğun akıntımdandır dedim.mürüvet ya gönül rahatlığıyla tatile gitmek istiyorum.hamile kalmaktan korkar mı insan...korkuyorum...
farkındayım zaten.ama korkuyorummmm aynı şeyleri yaşarsam diye ağlıyorum...siz de mi anlamıyorsunuz beniiii ben çıkım bir gezeyim en iyisi...
ben hamile olduğumu 6.haftada öğrenmiştim 3 hafta öncesinde lekelenme olmuştu .bunun bebeğin yerleşirken yarattığı bir durum olduğu öğrendim
iyiym canlar nasıl oluyum.. çıkarmalar başladı biraz sıkıntılı geçio şu dönem.. ayşecim kendini sıkıntıya sokma herşeyin hayırlısı bende korktum halada korka korka gidiyorum doktora ama korkunun ölüme faydası varmı?? hayırlısını dile allahtan dualarımdasınız hepiniz inşallah rabbim geçmişi hepimize unutturacak üzülme
tatlım seni anlamaz olurmuyum...Düşünsene benim yşadıklarımı..bu korkuyu benden iyi kim bilir...bizim katlandığımız herşey anne olmak için değil mi..Şimdi bu fırsat yeniden elimize geçti..hatırlasana ilk buluşmamızda bu 1 yıl nasıl geçecek diye konuşmuştuk..Herşey Alhahtan bitanem.İnşallah herşey güsel olacak lütfen öyle düşün...
çık gez akşam ben işten gelince bahçede oturalım olur mu..eşin kaçta gelecek bugün...vaktin var mıbiliyorum saçmalıyorum.daha belli bile değil adetim bile geçmedi.... evet bitsin artık yasaklı sürem diye dualar ettiğimi de hatırlıyorum.ALLAH isteyen herkese nasip etsin diye dualar ettğimide.nankörlük ettğimi biliyorum ve suçluyorum zaten kendimi.ama ne bilim böyleyim işte bugün.sinirlerim bozuk.midem yanıyor.aynı şeyleri yaşamak beni korkutuyor.sanki bu sefer kaldıramayacakmışım gibi geliyor.aklıma doktorun asık suratı ve bu mol değişi geliyor.mol ne o nedemek diye sorduğumda yani bozuk gebelik hamileliğini sonladıracağız dediği.ve kendimi kaybedişim geliyor.o zaman tutamıyorum kendimi ağlıyorum işte...evet allahım hayırlısını versin düşünmemeye çalışacağım.biraz gezeyim reale standlar açılmış....
kuşum iyimisin toparlandın mı birasss...istersen akşam bahçede buluşalım ne dersin...
bugün eşimin yiğenin doğum günü oraya gideceğiz.yarın buluşalım istersennnn...
ya canım bişey sorcam mol gebelikten sonrası hamilelikmi senin
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrohh be topiğe hayat gelmiş haftasonu hiçbiriniz yoktunuz cok ama cooook canım sıkıldı şükür kavuşturana diyelim
mürüvet ablacım sonucundan pek bişey anlamadım ama bu forumda bi doktor war istersen ona bi gösteriver bakalım o ne diyecek umarım hayırlı ve güzel haberler alırsın pko mu pco mu herneyse ben biraz bakındım hiç korkma kimler hamiş kalmıs böyle senmi kalamıcan
ayşecim gelelim sana ne bu stresinşallah sendende bu ay güzel haberler alırız ikinci mucizemiz gelir bellimi olur bence evde kalmak sana yaramıyor cık gez dolaş kafa dagıt evde stres yaparsın iyice bulandırma olacak şeyleri.... bak ne güzel süreni sag salim atlattın artık gelecegine bak bu korku sende degil hepimizde olacak ama hepside geçecek güzel haberler aldıkca o gelen akıntıda yerleşme kanaması olabilir haydi bakalım hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz seninde... sıkıntı yada stres yapacak hiçbirşey yok %99 gibi bi ihtimalle normal gebelik oluşucakmıs ben cok arastırma yaptım birsürüde bu forum dısında yasayan kişileri buldum hepsiyle tanıstım ve cocukları bile olmuş düşün artık biz seni cok seviyoruz ve hep yanındayızzz ne olur üzülmeeeee
gelelim bana :76: psıkolojık olarak toparladım kendimi tabi değeri sıfır görünce oldu herşeygelecekle ilgili güzel güzel planlar yapıyorum pek sık giremedim eşim evdeydi ama bu hafta rahat rahat girebilirim düğünümüz wardı bildiginiz gibi hala bi elbise bulamadım kendime koskoca istanbulda bana göre elbise yokmuuuuuu :84: hala arayış içindeyim inat ettim bulacam :86: düğünün son gününe kadarda gitmiyorum izmire eşimi bekliorum görevi vardı olmayabilirmişti bari beraber gidelim dedim oda belli degil diyo bende beklicem ister gelir ister gelmez bende haberler böyle şekerlerrrr
ewet canım gülcel arkadasımızın mol gebelik sonrasında oluşan bir gebelik... komplet moldü ve 8.ayda bıraktı korunmayı ve ilk ayda sonuç ortada maşallahhhokudugum cogu parsiyel hastalarına 6 ay denilmiş sana nden 1 yıl dediler anlamıs degilim baska doktorlarada göründünmü ???
Fıstık senden böyle pozitif şeyler duymak ne güselmiş ya....Ohhh gitti bunalım Burcu hoşgeldin Pozitif burcucum...tatlım teşekkür ederim...bende arştırdım çok kimisine moralim bozuldu kimisine sevindim.ama ben o kadar yorgunum ki sürekli bişeyler yaşamaktan o yüzden üzgünüm...Hiçbişeyim kolay olmuyor ondan dolayı.Ve artık bide bunun tedavi sürecini bekleyeceğim bunu düşünmek bile yetiyor bana inan...yorgunum o yüzden kafama takıldı biraz.Bakalım yarın doktora gideyim hayırlısı herşeyin....