selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr
ohh be topiğe hayat gelmiş haftasonu hiçbiriniz yoktunuz cok ama cooook canım sıkıldı
şükür kavuşturana diyelim
mürüvet ablacım sonucundan pek bişey anlamadım ama bu forumda bi doktor war istersen ona bi gösteriver bakalım o ne diyecek umarım hayırlı ve güzel haberler alırsın pko mu pco mu herneyse ben biraz bakındım hiç korkma kimler hamiş kalmıs böyle senmi kalamıcan
ayşecim gelelim sana ne bu stres
inşallah sendende bu ay güzel haberler alırız ikinci mucizemiz gelir bellimi olur
bence evde kalmak sana yaramıyor cık gez dolaş kafa dagıt evde stres yaparsın iyice bulandırma olacak şeyleri.... bak ne güzel süreni sag salim atlattın artık gelecegine bak bu korku sende degil hepimizde olacak ama hepside geçecek güzel haberler aldıkca o gelen akıntıda yerleşme kanaması olabilir haydi bakalım hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz seninde... sıkıntı yada stres yapacak hiçbirşey yok %99 gibi bi ihtimalle normal gebelik oluşucakmıs ben cok arastırma yaptım birsürüde bu forum dısında yasayan kişileri buldum hepsiyle tanıstım ve cocukları bile olmuş düşün artık
biz seni cok seviyoruz ve hep yanındayızzz ne olur üzülmeeeee
gelelim bana :76: psıkolojık olarak toparladım kendimi tabi değeri sıfır görünce oldu herşey
gelecekle ilgili güzel güzel planlar yapıyorum pek sık giremedim eşim evdeydi ama bu hafta rahat rahat girebilirim düğünümüz wardı bildiginiz gibi hala bi elbise bulamadım kendime koskoca istanbulda bana göre elbise yokmuuuuuu :84: hala arayış içindeyim inat ettim bulacam :86: düğünün son gününe kadarda gitmiyorum izmire eşimi bekliorum görevi vardı olmayabilirmişti bari beraber gidelim dedim oda belli degil diyo bende beklicem ister gelir ister gelmez
bende haberler böyle şekerlerrrr
ewet canım gülcel arkadasımızın mol gebelik sonrasında oluşan bir gebelik... komplet moldü ve 8.ayda bıraktı korunmayı ve ilk ayda sonuç ortada maşallahhh
okudugum cogu parsiyel hastalarına 6 ay denilmiş sana nden 1 yıl dediler anlamıs degilim baska doktorlarada göründünmü ???