Mol Gebelik Yaşamış Olan yada Yaşayanlar 2011

yaşayabilcegin en kötü şeyi yaşadın zaten ablacım inşallah bundan sonra güzel şeyler yaşıcaksın seni hep güleryüzlü olarak görücez ben buna eminim.Kadın olmanın getirdigi dezavantajlardan birini yasıyorsun gönül yaşamamanı isterdi ama olmuş işte elbet çözümü wardır sürecin uuzun olmaz umarım artık sıra gülcelden sonra sizde biliyorsunuz degilmi :KK16: güzel düşünelimki güzel olsun

Amin canım inşallah güsel olsun herşey artık:KK43::KK43::KK43:Ayşeden de güsel haberler alabilirsek inşallah ...

Amin canım inşallah güsel olsun herşey artık:KK43::KK43::KK43:Ayşeden de güsel haberler alabilirsek inşallah ...

böyle sıkıntılı günlerde evde oturmak hiçte iyi degil düşünmemeye çalıssakta illa biyerlerden cıkıp aklımıza geliyor hele hele hamilelik düşünmeye başlayınca iyice gerilir insan tekrar olucakmı diye ama herşey Allahımızın takdiri olacagı warsada olur önüne geçip engel olamayızki... tekrar yaşayacagımızın garantisi yok ihtimali war sadece oda % 1... ufacık deger bile yetior korkmamız için Allahım hepimizin sonunu hayır etsin inşallahhh bol dua etmekten baska caremiz yok... şu sözüde cok severim pylasmak istedim:
Mademki kendinde bir dert veya pişmanlık hissediyorsun;Bu,Allah’ın sana olan yardımının ve sevgisinin bir delilidir..Hz. Mevlana

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrr :KK33: ohh be topiğe hayat gelmiş haftasonu hiçbiriniz yoktunuz cok ama cooook canım sıkıldı :KK31: şükür kavuşturana diyelim :KK52:
mürüvet ablacım sonucundan pek bişey anlamadım ama bu forumda bi doktor war istersen ona bi gösteriver bakalım o ne diyecek umarım hayırlı ve güzel haberler alırsın pko mu pco mu herneyse ben biraz bakındım hiç korkma kimler hamiş kalmıs böyle senmi kalamıcan :KK9:
ayşecim gelelim sana ne bu stres :KK57: inşallah sendende bu ay güzel haberler alırız ikinci mucizemiz gelir bellimi olur :KK49: bence evde kalmak sana yaramıyor cık gez dolaş kafa dagıt evde stres yaparsın iyice bulandırma olacak şeyleri.... bak ne güzel süreni sag salim atlattın artık gelecegine bak bu korku sende degil hepimizde olacak ama hepside geçecek güzel haberler aldıkca o gelen akıntıda yerleşme kanaması olabilir haydi bakalım hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz seninde... sıkıntı yada stres yapacak hiçbirşey yok %99 gibi bi ihtimalle normal gebelik oluşucakmıs ben cok arastırma yaptım birsürüde bu forum dısında yasayan kişileri buldum hepsiyle tanıstım ve cocukları bile olmuş düşün artık :KK1: biz seni cok seviyoruz ve hep yanındayızzz ne olur üzülmeeeee :KK54:

gelelim bana :76: psıkolojık olarak toparladım kendimi tabi değeri sıfır görünce oldu herşey :KK1: gelecekle ilgili güzel güzel planlar yapıyorum pek sık giremedim eşim evdeydi ama bu hafta rahat rahat girebilirim düğünümüz wardı bildiginiz gibi hala bi elbise bulamadım kendime koskoca istanbulda bana göre elbise yokmuuuuuu :84: hala arayış içindeyim inat ettim bulacam :86: düğünün son gününe kadarda gitmiyorum izmire eşimi bekliorum görevi vardı olmayabilirmişti bari beraber gidelim dedim oda belli degil diyo bende beklicem ister gelir ister gelmez :63: bende haberler böyle şekerlerrrr :KK70:

ewet canım gülcel arkadasımızın mol gebelik sonrasında oluşan bir gebelik... komplet moldü ve 8.ayda bıraktı korunmayı ve ilk ayda sonuç ortada maşallahhh :KK1: okudugum cogu parsiyel hastalarına 6 ay denilmiş sana nden 1 yıl dediler anlamıs degilim baska doktorlarada göründünmü ???

ben de anlamadım ki kendi doktorum 6 ay dedi doğum doktoru 1 yıl çelişkili bir durum bende bekledim artık beklicemde hayırlı zaman ne zamansa o zaman yarın akciğer filmim var perşembede kontrol o zaman sorcam kafamdakileri tekrarlama durumu nedir falan diye bakalım

ben de anlamadım ki kendi doktorum 6 ay dedi doğum doktoru 1 yıl çelişkili bir durum bende bekledim artık beklicemde hayırlı zaman ne zamansa o zaman yarın akciğer filmim var perşembede kontrol o zaman sorcam kafamdakileri tekrarlama durumu nedir falan diye bakalım

:44: burada tanıdıgım parsiyel mol geçirenlerin cogu 6 ay beklemişler.Doktorun tedbirli sanıırım o yüzden bekletiyor seni benimki hiç film bile çektirmedi bana üstelik benimki dahada tehlikeli mol... parsiyellerde risk cok ama cok az o yuzden sasırdım bende senin 1 yıl beklemene eger hamilelik düşünüyorsan doktoruna bi danış bekleme konusunda tekrardan belki sürpriz yapabilir sana :KK52:

gezmeden yeni geldik hala keyifszim.eşime anlatmamama rağmen anladı sıkıntımı neyin var diyip durdu.belli etmemeye çalıştım ama anladı...aynı şeyleri yaşamanın korkusunu bu kadar yaşayacağımı bimezdim...rahattım.sorun evde kalıp kalmamak değilmiş aslında sorun beynim de kurduklarım.özlemlerim.yaşayamadıklarım.heveslerim...güçsüzlüğüm...
biliyorum ki yıllar sonra bu topikte farklı farklı kişiler yazışacak ve bu topiğin sakinleri çocuklarının telaşesinden belki de yazmayı bırakacak.ve bir gün benim aklıma geldiğimde yazdıklarıma gülümseyeceğim.burcuyu merak edicem.ayşeyi fatmayı merak edicem...onlara ne oldu diycem ne oldu????????????
ALLAH kimseye dermansız dert vermesin diye dua edicem bugün.hepinize dua edicem.iyi geceler kızlar tatlı rüyalar herkese...

:44: burada tanıdıgım parsiyel mol geçirenlerin cogu 6 ay beklemişler.Doktorun tedbirli sanıırım o yüzden bekletiyor seni benimki hiç film bile çektirmedi bana üstelik benimki dahada tehlikeli mol... parsiyellerde risk cok ama cok az o yuzden sasırdım bende senin 1 yıl beklemene eger hamilelik düşünüyorsan doktoruna bi danış bekleme konusunda tekrardan belki sürpriz yapabilir sana :KK52:

evet doktorun tedbiri cevabını bile bile her seferinde soruyorum daha beklicezmi diye :90::90::90: napayım bekliyoruz bakalım film sonucunu aldım normal çıktı yarın kan vericem gene sorcam daha beklicezmi diye :KK53::KK53: daha psikolojikmen kendimi toparlayamadım ayşe gibi düşünüyorum ya bir daha aynı şeyleri yaşarsak diye aynı şeyleri yaşamıcaz biliyorum ama yinede insanın aklından da çıkmıyor bi bir gerçek hayatta tek dileğim (bunu dileğimi bebeğimi kaybettikten sonra anladım) hayırlı ve sağlıklı evlat veya evlatlar tabiki herkesin isteği de bu .bizim ikiz olma durumuda var iyi mi kötümü bilemedim ay hayırlısı :KK3::KK3::KK3:

Son düzenleme:
evet doktorun tedbiri cevabını bile bile her seferinde soruyorum daha beklicezmi diye :90::90::90: napayım bekliyoruz bakalım film sonucunu aldım normal çıktı yarın kan vericem gene sorcam daha beklicezmi diye :KK53::KK53: daha psikolojikmen kendimi toparlayamadım ayşe gibi düşünüyorum ya bir daha aynı şeyleri yaşarsak diye aynı şeyleri yaşamıcaz biliyorum ama yinede insanın aklından da çıkmıyor bi bir gerçek hayatta tek dileğim (bunu dileğimi bebeğimi kaybettikten sonra anladım) hayırlı ve sağlıklı evlat veya evlatlar tabiki herkesin isteği de bu .bizim ikiz olma durumuda var iyi mi kötümü bilemedim ay hayırlısı :KK3::KK3::KK3:

psikolojikmen toparlanmak zor ayşe ya yaşadıklarını birinin sana unutturması lazım ilk göz ağrısı bu unutulur mu????evet tek değiliz çok kötüleride var çoook iyileride hayırlısı canım ya....

kızlar ya bana KIZACAKSINIZ BİLİYORUM AMA BEN BUGÜN ÇATLAYIP TEST YAPTIM ADETİME 2 GÜN OLMASINA RAĞMEN NEGATİF ÇIKTI.ŞİMDİDE NEGATİF ÇIKTI DİYE :2::2::2::2::2::2::2::2: ALLAHIM YA TATİL İSTİYORUM.

bende yaptım 2 çıktı kan tahlil sonucum inş adet olurum

kızlar ya bana KIZACAKSINIZ BİLİYORUM AMA BEN BUGÜN ÇATLAYIP TEST YAPTIM ADETİME 2 GÜN OLMASINA RAĞMEN NEGATİF ÇIKTI.ŞİMDİDE NEGATİF ÇIKTI DİYE :2::2::2::2::2::2::2::2: ALLAHIM YA TATİL İSTİYORUM.

o testlerde adetin geçtiği tarihten 2 hafta sonra yapılınca gerçek sonuç çıkıyo tam emin olmak için doktora git kan testi yaptır ağlama nolur ya çık bir gez kafanı dağıtacak bişeyler yap herşeyin hayırlısı:KK3::KK3::KK3:

o testlerde adetin geçtiği tarihten 2 hafta sonra yapılınca gerçek sonuç çıkıyo tam emin olmak için doktora git kan testi yaptır ağlama nolur ya çık bir gez kafanı dağıtacak bişeyler yap herşeyin hayırlısı:KK3::KK3::KK3:

oyyyyy 2 haftamı kim 2 hafta bekler ya.ben adet günü tekrarlayacağım kan yaptırmıycam ağlamıyorum tamam tamam :81::81::81::81::81::81::81: ay ne duygusallaştım ya .öğrencilerimi özledim:44::44::44::44::44: herhalde

selam kızlarr ben geliyorum kimseler olmuyor gidiyorum topic masallahh coşuyor ne zaman denk gelecegiz acaba :KK1: bu aralar cok tembelleştim ben geç kalkıyorum sizlerde aksamları olmuyorsunuz bu seferde benim canım sıkılıyor burda :KK31:

agunes canım benim filminin temiz çıkmasına sevindim zaten sürende az kalmıs inşallah hayırlı ve saglıklı bir evlat nasip olur sana.Bende hep dua ettigimde hayırlı ve saglıklı bir evlat diliyorum... sıranın en sonunda ben varım inşallah hepiinizden tek tek güzel haberleri alıcazz :KK16:
ayşecimmmmm adete 2 gün kala yapılan testte genelde çıkmaz diye biliyrum arada cıkanlar oluyor ama en garantisi adetin geçmesini beklemek.bende 2 gün kala yapmıstım testte negatifti 6 gün sonra tekrarladım pozitifti oda moldü :KK1: bak hepinizin süresi bitti yada bitmek üzere artık gelecekle ilgili güzel planlar yapın bence hiç tekrar yaşarmyım diye düşünme düşündükçe hiç mi hiç çıkamazsın içinden hep dua et Allahım açılan elleri boş çevirmez bu aralar banada geliyolar yavas yavas korkar oldum ya birdaha hamile kalamazsam diye :18: Hani demişsinya ilerde yazdıklarımıza bakıcaz cocuklarımız olucak telaşından giremicez v.s.. diye onu bi ara bende düşünmüştüm biliyormusun acaba o günleri yaşarmıyız cocuklarımızdan hamileliğimizden bahsedermiyiz tekrardan destek olurmuyuz birbirimize diye :KK5: inşallahhh Allahımın izniyle hepimiz yaşarız bu duyguları :KK14: zaman birşekilde geçip gidiyor önemli olan saglam kafayla atlatabilmek...Yaşadıklarım okuduklarım çevremde gördüklerim bana sunu öğretti hamile kalmak mesele degil önemli olan 9 ayı sorunsuz birşekilde tamamlamak... hamile kalmakta kolay degil neler neler war...Hepimizin hakkında hayırlısı olsun yeri gelecek ben sizlere süremin bittigini söylicem sizlerde güzel güzel topiğin yavrucuklarının haberini vericeksiniz acaba o günler gelecekmi :KK43: :KK43: :KK43:

Son düzenleme:
mürüvet abla nerde iznemı ayrıldı bugün hiç yazmamıs buraya :44:
bu arada ben deli gibi bebiş yeleği örüyorum eşime aldırmıstım 9 ay boyunca örerim diye oda nasip olmadı ipleri boşa harcamiyim diye başladım :KK6: :KK6: gelecegimi bilmeden örüyorum bir umut işte..............

bu arada ben deli gibi bebiş yeleği örüyorum eşime aldırmıstım 9 ay boyunca örerim diye oda nasip olmadı ipleri boşa harcamiyim diye başladım :KK6: :KK6: gelecegimi bilmeden örüyorum bir umut işte..............

mürüvet raporlu.benim doktora giitti kızcağız raporluk oldu.yarın kahvaltı yapıcaz onunla.:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

inş ördüğün kıyafetleri giydirirsin canım bize naip olur inş üzülme

X