Canim uzulme desem bos biliyorum ama bu ay yine denersin canim acaba azmi calisiyorsunuz.yumurtlama gunlerine yakin haftada 3 kere calisma yapmaniz lazim ki tutturabil canim.bide eczaneden yumurlama takubi icin bi test var onu al isi garantiye al canim.bu ay olur sakin cok uzulme bu gun uzul yarin yeni sayfa ac canim
kızlar bakdım biraz kist olunca adetten sonra gene leke geliyomuş acaba bende kist mi var anlamadım ya moralim çok bozuldu
canım tüp bebek dr görüşdün mü 1 tane mi koyucaklar merak ettim hadi inşlh bu hafta bebeğinle buluşuyosun ozaman allah kucağına almayıda nasip eder işlh canım
Canim bir doktora git gorun.ya paronayak olcaz oylemi olduk boylemi olduk.mol gebelik gecirdigimizden beri hep yuregimiz agzimizda.kim anlayabilirki bunu bizden baska.insallah bu gunlerde gececek.canim haber ver bizede.
canım yarın sabah kalkarkalkmaz doğru hastaneye aldığım randevuyu beklemicem özelden bi baktırayım ultrasonla rahimde bişey mi var bu gün işde çalışdım ama gel bana sor içim içimi yedi her dakka tuvallettyim geldimi gene die aralıklarla gene geliyo ne oldu bana böyle anlamıyorum yakında sinir hastası olup çıkıcam eşime daha bişey söylemedim birde o takıntı yapmasın die
zuzucan senin telin olsa şimdiden kafnın etini yemişdim nerdesin sen yumurtalar transfer edildi mi hiç haber vermiyosun yaa
kızlar kafam çok karışık sanki neolurdu pgt yaptırıp sağlıklı olsaydı böyle tehlikesi olmasaydı allahım ne olur yardım et bize tedavi 18 gün sürüyomuş kızlar parası zaten peşin sağlıklı olsa napayım gücüm yok okadar hemen çıkartamam ama çalışıyorum kredi çekerim ama bide ya gene mol olursa naparım ya kafam allak bullak oldu düşünemiyorum beynim durdu sanki genede yaptırıcam kafamda acaba sağlıklı olur muydu diyenee kadar yaptırıp sansımı deniycem eşimde öyle diyo sürekli acaba diyceğimize yaptıralım lmazsa napalım elimizden geldiği kadar mücadele ettik deriz diyo
hoşbulduk sağolun..kürtajımı yapan dr 9 ay korunman yeterli demişti ama farklı bir rahatsızlık için üniv. hastanesine gitmiştim,orada ki dra mol gebelik yaşadığımı söyleyince bana 1 yıl gebelik yasak demişti..folik asit kullanmaya başladım,,hayırlısı inşallah hakkımızda..
kalpsizcem ben bu ay adetimde başlıycam pgt ye ne olucaksa olsun artık yeterince bakledim