mol gebelik nedenleri

inşlh canım bak her gelişmeden habermiz olsun her şeyden sizi böyle mutlu ve heyecanlı gömek çok güzel allah bozmasın canlarım hepiniz sanki kardeşim gibisiniz

valla benim içinde aynısınız,benimkisi boş bi heyecan biliyorum da yine de insan işte merak ediyor .inşallah bizde güzel haberler veririz birgün canım,hayırlısı herşeyin

sen idrar testi yaptın mı bu gün canım belki erkendir ondan çıkmamışdır kan testi garanti olur bencede ara sor
ter bastı beni bi heyecan hiç sorma hadi inşlh

yok canım yaa,idrar testi 2 gün önce yaptım,ondan öncede çok yaptım ama hiç bir şey çıkmadı,genelde hep düzenli adet oluyorum hiç şaşmıyor ama bu ay mevsimden mi,stresten mi,molden mi,bebekten mi neden bilmiyorum.hamile olsam belirtim olurdu ben de bir tane bile bulut yok hhehehe

bi tane mi yumurta koycaklarmış 2 tane mi canım,bari yapmışken 2 tane koysalar keşke

offff duramıyorum sakın öyle düşünme iyi düşün iyi olsun canım herşeyin bi zamanı var derler ya işde o zaman inşlh bu gündür

bi tane mi yumurta koycaklarmış 2 tane mi canım,bari yapmışken 2 tane koysalar keşke

genelde 2 tane koyuyolar inşlh ikiside tutar benim arkadaşım daha dün gibiydi görüşdük yeni koydular dedi geçen aradım 5 aylık olmuş 1 kız 1erkek sağlıklı olsunda zaman geçiyo

Merak etmeyin kizlar haber veririm gelismeleri size.bu hafta heyecan yasiyoruz hepimiz.ama iyiki tanistik destek oluyoruz .insallah buraya hepimiz hamis oldugumuzu yazacagiz.canim git su testin sonucunu al catlicaz meraktan.

Merak etmeyin kizlar haber veririm gelismeleri size.bu hafta heyecan yasiyoruz hepimiz.ama iyiki tanistik destek oluyoruz .insallah buraya hepimiz hamis oldugumuzu yazacagiz.canim git su testin sonucunu al catlicaz meraktan.

bencede bir an önce al inşlh ilk güzel haber senden gelir kız ben daha umutlanırım yaaa

genelde 2 tane koyuyolar inşlh ikiside tutar benim arkadaşım daha dün gibiydi görüşdük yeni koydular dedi geçen aradım 5 aylık olmuş 1 kız 1erkek sağlıklı olsunda zaman geçiyo

Canim simdi doktorumla mesajlastik 2 koyduracakti ama iki koydurunca biri saglikli biri hasta olma olasiligi olabilme ihtimaline karsi 1 adet koyduracak sanirim.aksama tup bebek doktorumla konusacak banada haber verir yazarim size. Insallah canim saglikli bebegimin bana tutundugunu ogrenirim bende

ay evet yaa benimde kuzenimin hanımı daha dün hamileyim 3 haftalık demişti bugün 4 aylık olmuş bir kere olunca çabuk geçiyorda işte o biri tutturmak var ya ahhh ahhh:)))

1 tane olsun da sağlıklı olsun inşallah güzel haberler verirsin bize,umarım büşracım sende düşünsenize 2-3 ay sonra 3ümüzde hamile oluyormuşuz:))

olsunda 1 tane olsun canım evinde neşe olur bütün bu yaşadıklarını ona 1 kere sarılınca unutur sanki yaşanmamış gibi hep mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…