inşlh canım bak her gelişmeden habermiz olsun her şeyden sizi böyle mutlu ve heyecanlı gömek çok güzel allah bozmasın canlarım hepiniz sanki kardeşim gibisiniz
şimdi beni de bastı yaf
sen idrar testi yaptın mı bu gün canım belki erkendir ondan çıkmamışdır kan testi garanti olur bencede ara sor
ter bastı beni bi heyecan hiç sorma hadi inşlh
hadi yaaaa kaçda çıkıcak bu test iş saatim geliyo servisi kaçırsam sen götürürsün
Canim hic agrim olmadi hic bisey anlamadim.ama genel anestezi yaptilar.uyanincada hic biseyim yoktu.transferim bu hafta ici olacak arayip haber verecekler.benim oglum olacak ya hayal ediyorum hani aramizda kalsinda kivircik varya iste onun gibi tatli oglum olsun digerini dusenemiyorum ama buyuyunce biri medcezirdeki yamana digeri benim hala umudum varda ki ozana benzesin😊
bi tane mi yumurta koycaklarmış 2 tane mi canım,bari yapmışken 2 tane koysalar keşke
Merak etmeyin kizlar haber veririm gelismeleri size.bu hafta heyecan yasiyoruz hepimiz.ama iyiki tanistik destek oluyoruz .insallah buraya hepimiz hamis oldugumuzu yazacagiz.canim git su testin sonucunu al catlicaz meraktan.
genelde 2 tane koyuyolar inşlh ikiside tutar benim arkadaşım daha dün gibiydi görüşdük yeni koydular dedi geçen aradım 5 aylık olmuş 1 kız 1erkek sağlıklı olsunda zaman geçiyo
genelde 2 tane koyuyolar inşlh ikiside tutar benim arkadaşım daha dün gibiydi görüşdük yeni koydular dedi geçen aradım 5 aylık olmuş 1 kız 1erkek sağlıklı olsunda zaman geçiyo
Canim simdi doktorumla mesajlastik 2 koyduracakti ama iki koydurunca biri saglikli biri hasta olma olasiligi olabilme ihtimaline karsi 1 adet koyduracak sanirim.aksama tup bebek doktorumla konusacak banada haber verir yazarim size. Insallah canim saglikli bebegimin bana tutundugunu ogrenirim bende
Kizlar insallah bu yaz hepimiz hamile oluruz1 tane olsun da sağlıklı olsun inşallah güzel haberler verirsin bize,umarım büşracım sende düşünsenize 2-3 ay sonra 3ümüzde hamile oluyormuşuz:))
kızlar ben hastaneye gidiyorum öpüyorum
Kizlar insallah bu yaz hepimiz hamile oluruz
kızlar ben hastaneye gidiyorum öpüyorum
Canim simdi doktorumla mesajlastik 2 koyduracakti ama iki koydurunca biri saglikli biri hasta olma olasiligi olabilme ihtimaline karsi 1 adet koyduracak sanirim.aksama tup bebek doktorumla konusacak banada haber verir yazarim size. Insallah canim saglikli bebegimin bana tutundugunu ogrenirim bende