mol gebelik nedenleri

valla canım yokmuş ama mol olmadığıma da sevindim artık 0 çıkınca iyiki mol değilim diye de sevinir oldum hehehe

bende yemeğe gideyim şimdi,öpüyorum canım

Canim uzulme desem bos biliyorum ama bu ay yine denersin canim acaba azmi calisiyorsunuz.yumurtlama gunlerine yakin haftada 3 kere calisma yapmaniz lazim ki tutturabil canim.bide eczaneden yumurlama takubi icin bi test var onu al isi garantiye al canim.bu ay olur sakin cok uzulme bu gun uzul yarin yeni sayfa ac canim

hoş geldin canım,doktor sana 1 yıl süre mi vermişti,inşallah tekrar yaşamazsın,saglıklı beslen,şimdiden folik asit içmeye başla bence,çünkü hiçbir zararı yok,aksine çok faydası varmış

hoşbulduk sağolun..kürtajımı yapan dr 9 ay korunman yeterli demişti ama farklı bir rahatsızlık için üniv. hastanesine gitmiştim,orada ki dra mol gebelik yaşadığımı söyleyince bana 1 yıl gebelik yasak demişti..folik asit kullanmaya başladım,,hayırlısı inşallah hakkımızda..

aramıza hoş geldin arkadaşım geçmiş olsun inşlh sende sağlıklı bebeğini kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…