mol gebelik nedenleri

canım üzülme bizlerde bunu yaşadık şimdi ise birbirimize destek oluyoruz bir şekilde,kaderimizde bu varmış,6 ay yada 1 sene doğum kontrol hapı ile korunacağını söyleyecekler,belki bir kaç tane genetik test yaptıracaklar

evet pzt günü genetik doktoruyla görüşeceğim eşinle gel dedi bana. artık bakalım ondan sonra ne olacak. bugun bhcg baktırdım 71.97 çıktı yani mol gebelik için iyi bi düşmeymiş bu. umarım öyledir

aramıza hoş geldin arkadaşım allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar hepimiz alışkanlık yapalım meryem suresini okuyalım ben çevreme arkadaşlarıma dağıtıcam ayriyeten salatı tefriciye okutucam kendime4444 defa iş yerinde arkadaşlarım benim için toplu dua ya başladılar kişinin kendisi için yaptığı duadansa başkalarının dua etmesi daha makbul müş burdada birbirimiz için dua başlayalım annem hacdan hurma getirtti 41 tane onların herbirine meryem suresi okuyucaz eşimle beraber yiycez ben inanıyorum herşey allahdan hepimiz bir imtihandan geçiyoruz sabredip sadace ona sığınıcam inşlh benimde şifamı veicek tabi pgt yöntemini kesinlikle yaptıcaz allah hepimizin yardımcısı olsun öpüyorum hepinizi

her doktor farklı düşünüyor mol gebelikte..kuzenimin doktoruna gitmiştim o da 3 ay korun yeterli demişti,kan değerin kısa zaman da düşmüş beklemene gerek yok demişti ama ben o zamanlar üniv hast.deki doktoru dinledim 1 yıl bekledim..çünkü bu mol gebelik fena korkutmuştu beni ..atlattım o günleri çok şükür..Allah isteyen herkeze sağlıklı sıhhatli hamilelik nasip etsin..sağlıkla kucağımıza bebeklerimizi almayı nasip etsin inşallah..

amin arkadaşım allah düşmanıma bildirmesin inşallah.. hepimiz yavrularımıza kavuşuruz allahın izniyle.. insan neler öğreniyor hayatta işte başa gelmeden bilemiyor insan

canım aramışşın beni gececiyim dün gece dr verdiği ilaç acayip baş dönmesi yaptı sabah 5 de geldim uyumuşum duymadım aradığını canım nasıl oldun bebişlerin nasıl

Canim heyecanla test gunu bekliyoruz insallah mujdeli haberi alirim rabbimin izniyle.sen naptin ?

evet maşallah canım iyi bir düşüş,ama düzenli olarak kan tahlillerini vermeyi sakın aksatma,çok geçmiş olsun,bu günlerde geçicek canım

neyse senin birşeyin kalmamış artık,şimdi inşallah bize hamile haberlerini verirsin canım

Canim heyecanla test gunu bekliyoruz insallah mujdeli haberi alirim rabbimin izniyle.sen naptin ?

canım ayrıntıları anlatmadın ama kaç yumurta transfer edildi nasıl oldu şimdi evde yatıyomusun sen beni çok merakda bırakıyosun canım nasıl oldun msj mı okuyunca uzun uzun anlat arkadaşım

canım ayrıntıları anlatmadın ama kaç yumurta transfer edildi nasıl oldu şimdi evde yatıyomusun sen beni çok merakda bırakıyosun canım nasıl oldun msj mı okuyunca uzun uzun anlat arkadaşım

Canim doktorum tek yumurtaya karar verdi ben de hic israr etmedim.kalanini dondurdu.evde dinleniyoruz simdi tv izliyoruz kitap okuyoruz yiyip iciyoruz otun oynuyoruz uyuyoruz 😊kizlar embriyo transfer edilirken size ekrandan izletiyorlar o kadar duygusal bir an kievladinizin icinizde oldugunu bilmek kavustugunuzu bilmek anlatamam size o duyguyu.ekrandan icinize girdigini gorunce bebeginize sarilasiniz gwliyor gozyaslarinizi tutamiyorsunuz.bu dogal hamile kalmaktan daha duygusl bisey cunku dogal hamile kalirken birsey gormuyorsun doktora gidip ultrasona girene kadar.ama embriyo transferine giserken zaten bebeklerimi almaya gidiyorum dusuncesiyle gidiyorsunuz ve birde ekranda gorunce o minicik bebegi Allahim o ne guzel bir duygu iste o anda annelik duygulariniz basliyor tam anlamiyla.yuce rabbime bana bu duyguyu yasattigi icin bana tup bebek tedavisini nasip ettigi icin binlwrcekere sukurler olsun rabbim istyen herkeze nasip etsin.simdi test gunu heyecanla bekliyorum.pozitifi gorup kalp atisini duyunca sukur diyecegim.rabbim eger bizleri siniyorsa evlat hasretiyle sinamaz insallah eger bir gunahimizdan oturu cezalandiriyorsa affet rabbim evlat hasretini tatirma bizlere rabbim.nasip et bizede evlatlarimiza sarilmayi.Sen ol dersen olur Allahım

evet maşallah canım iyi bir düşüş,ama düzenli olarak kan tahlillerini vermeyi sakın aksatma,çok geçmiş olsun,bu günlerde geçicek canım

allah razı olsun canım benim :) evet iyi bi düşüşmüş 2 sonraki testte de 50 çıktı.. genetik doktoru 3 ay beklemen yeterli dedi ama ben riskli gebeliklerde çok iyi olduğunu duyduğum bi doktora gidicem randevum 15 nisanda bakalım o ne diyecek

Gecmis olsun canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…