Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsunda 1 tane olsun canım evinde neşe olur bütün bu yaşadıklarını ona 1 kere sarılınca unutur sanki yaşanmamış gibi hep mutlu olursun
Saol canim insallah hele bitaneye kavusayim bi kac sene sonra 2.yi yaptiririm nasil olsa dondurulacak
Kızlar bebek yokmuş =))
Kızlar bebek yokmuş =))
valla canım yokmuş ama mol olmadığıma da sevindim artık 0 çıkınca iyiki mol değilim diye de sevinir oldum hehehe
arkadaşım ndn susdun moralini bozma neolursun
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım ben çıkıyorum işe gidicem kendine çok yi bak kafana takma olur allahın izniyle çok öpüldün
bende yemeğe gideyim şimdi,öpüyorum canım
hoş geldin canım,doktor sana 1 yıl süre mi vermişti,inşallah tekrar yaşamazsın,saglıklı beslen,şimdiden folik asit içmeye başla bence,çünkü hiçbir zararı yok,aksine çok faydası varmış
hoşbulduk sağolun..kürtajımı yapan dr 9 ay korunman yeterli demişti ama farklı bir rahatsızlık için üniv. hastanesine gitmiştim,orada ki dra mol gebelik yaşadığımı söyleyince bana 1 yıl gebelik yasak demişti..folik asit kullanmaya başladım,,hayırlısı inşallah hakkımızda..