Adete bir gun gecti.beta hcg 1980 cikti.cok mu.korkuyorum mol gebelik olabilirmi diye.
naptın canım dr a gittinmi baktırdınmı tekrar bhcg?belli oldumusonucun?
ZUZUCAN35 özelden msj yazamıyorum.mesaj kutun doluymuş,grşrz
Gittim doktora arkadaşım. Cok saolun dusundugunuz icin.keseyi gorduk.insallah kalbinin attiginida duyabiliriz.Allahim insallah bi sorun cikmadan kavusurum.
[HTML][SIZE=3]
merhaba bende mol gebelik geçirenlerdenim ve 4 senedir kurtulamadım 5 kere kürtaj oldum bu hastalıkdan kurtulan varmı
[/SIZE]
bende mol gebelik teşhisi ile 2 ay önce kürtaj oldum,25 yaşımdayım.kürtaj olmadan önce de çok iyi besleniyordum,hergün pekmez,fındık,fıstık,yogurt,süt içtim ama yine de mol gebelik oldu.başka nelerden olabilir?
[/HTML]HTML:[HTML][SIZE=3] merhaba bende mol gebelik geçirenlerdenim ve 4 senedir kurtulamadım 5 kere kürtaj oldum bu hastalıkdan kurtulan varmı [/SIZE]
burdan tek isteğim benim gibi mol gebelik sonucu bebeğini kucağına alanları görmek bu hastalıkla 4 senedir savaşmakdan ben yoruldum o beni yıpratmakdan yorulmadı her sefer inşlh bu sefer olucak diyorum test yapmakdan dr gitmekden korkuyorum o kürtaj masalarına yatmak istemiyorum evde bebeğime bakmak istiyorum inşlh allah bana ve isteyen herkese verir çünkü bizim elimizde yapabilcek hiç birşey yok sadece dua ediyoruz istediğim arkadaşlardan sadece morel hayırlı günler