Merhaba kizlar ben geldim.bugun yumurtalarim toplandi.sizler ne ysptiniz? Ciktimi canim seni ksn testinin sonucu?
Benim korunma süremin bitmesine az kaldı bende tüp bebek yaptırabilir miyim
Canim doktorun karar verir ama benim 3. Mol gebeligimdi ve doktorum hic korunma suresi vermedi son gebelikte.bhcg dustu ve hemen basladik yedaviye ams bhcg dusmeden git gorus tup bebek merkeziyle cunku baslama tarihini kacirma ve merakin gitsin canimBenim korunma süremin bitmesine az kaldı bende tüp bebek yaptırabilir miyim
aynen canim bencede olur bebeklerin herkezun tekrarlamiyor.ama sen yok ben yaptircam icim oyle rahat etcek dersen tabiki yaptirabilirsinhoşgeldinn canım,diğer topiğe buranın linkini atmışsın saol tşk ederim,nie acele ediosun daha 1 kez yaşadın ve sağlıklı çocuklarında olabilir
Merhaba kizlar ben geldim.bugun yumurtalarim toplandi.sizler ne ysptiniz? Ciktimi canim seni ksn testinin sonucu?
Hosbulduk canim hic agrim sizim olmadi cok iyiyim su anda nolur sonucunu hemen yaz beraber kutlayalim canim.hadi insallah ilk hamis haberimiz senden gelsin rsbbim saglikli bir bebis nadip etsinhoşgeldiinn zuzucaannn,nasıldı agrı sızı bir şey oldu mu,sanırım şimdiye çıkmıştır iş yerindeyim yemek saatinde gidip alcam sonucu inşallah mol e çevirmemiştir yaa
Ya dayanamadim tel acsana sorsana sonuc ne desene ben catlicam burada meraktanhoşgeldiinn zuzucaannn,nasıldı agrı sızı bir şey oldu mu,sanırım şimdiye çıkmıştır iş yerindeyim yemek saatinde gidip alcam sonucu inşallah mol e çevirmemiştir yaa
Hosbulduk canim hic agrim sizim olmadi cok iyiyim su anda nolur sonucunu hemen yaz beraber kutlayalim canim.hadi insallah ilk hamis haberimiz senden gelsin rsbbim saglikli bir bebis nadip etsin
Hosbulduk canim hic agrim sizim olmadi cok iyiyim su anda nolur sonucunu hemen yaz beraber kutlayalim canim.hadi insallah ilk hamis haberimiz senden gelsin rsbbim saglikli bir bebis nadip etsin
cümlemize inşallah nasip eder kızlar da bu günlerimizi birer anı olarak hatırlarız yaa,ama 2.çizgi yoktu testte öff öfff heyecan bastı
sen idrar testi yaptın mı bu gün canım belki erkendir ondan çıkmamışdır kan testi garanti olur bencede ara sorcümlemize inşallah nasip eder kızlar da bu günlerimizi birer anı olarak hatırlarız yaa,ama 2.çizgi yoktu testte öff öfff heyecan bastı
Canim idrarda hemen cikmaz 10 gunu gecmeden bu iyi bisey demek bhcg dusuk demek mol degil😊
arkadaşım çok canın acıyomu yumurta toplarken benim arkadaşımın çok acımış ağrısı falan olmuşdu inşlh güzel haberler verirsin bize balii ikiz olsun süper olurda ben hep ikiz kızım olsun isterdim ama tek yumurta ikizi
Canim hic agrim olmadi hic bisey anlamadim.ama genel anestezi yaptilar.uyanincada hic biseyim yoktu.transferim bu hafta ici olacak arayip haber verecekler.benim oglum olacak ya hayal ediyorum hani aramizda kalsinda kivircik varya iste onun gibi tatli oglum olsun digerini dusenemiyorum ama buyuyunce biri medcezirdeki yamana digeri benim hala umudum varda ki ozana benzesin😊