mol gebelik nedenleri

Canim uzulme desem bos biliyorum ama bu ay yine denersin canim acaba azmi calisiyorsunuz.yumurtlama gunlerine yakin haftada 3 kere calisma yapmaniz lazim ki tutturabil canim.bide eczaneden yumurlama takubi icin bi test var onu al isi garantiye al canim.bu ay olur sakin cok uzulme bu gun uzul yarin yeni sayfa ac canim

canım tüp bebek dr görüşdün mü 1 tane mi koyucaklar merak ettim hadi inşlh bu hafta bebeğinle buluşuyosun ozaman allah kucağına almayıda nasip eder işlh canım

kızlar hemen bana cvp yazıyosunuz adetim geçen hafta bitti bu gün pembe leke gelmiş hemde az değil baya ndn gelir ki çok korktum hamile olduğum zaman lar gelrdi oda kahverengi şimdi pembe gelmiş test alsammı çok korkuyorum içime şüpe düşdü şimdi

kızlar bakdım biraz kist olunca adetten sonra gene leke geliyomuş acaba bende kist mi var anlamadım ya moralim çok bozuldu

kızlar bakdım biraz kist olunca adetten sonra gene leke geliyomuş acaba bende kist mi var anlamadım ya moralim çok bozuldu

Canim bir doktora git gorun.ya paronayak olcaz oylemi olduk boylemi olduk.mol gebelik gecirdigimizden beri hep yuregimiz agzimizda.kim anlayabilirki bunu bizden baska.insallah bu gunlerde gececek.canim haber ver bizede.

canım tüp bebek dr görüşdün mü 1 tane mi koyucaklar merak ettim hadi inşlh bu hafta bebeğinle buluşuyosun ozaman allah kucağına almayıda nasip eder işlh canım

Canim Kadin dogum doktorum konustu tup bebk doktorumla embriyolarin gelismesine bagli demiş. Artik gidince ogrenecegim .size haber veririm.

Canim bir doktora git gorun.ya paronayak olcaz oylemi olduk boylemi olduk.mol gebelik gecirdigimizden beri hep yuregimiz agzimizda.kim anlayabilirki bunu bizden baska.insallah bu gunlerde gececek.canim haber ver bizede.

canım yarın sabah kalkarkalkmaz doğru hastaneye aldığım randevuyu beklemicem özelden bi baktırayım ultrasonla rahimde bişey mi var bu gün işde çalışdım ama gel bana sor içim içimi yedi her dakka tuvallettyim geldimi gene die aralıklarla gene geliyo ne oldu bana böyle anlamıyorum yakında sinir hastası olup çıkıcam eşime daha bişey söylemedim birde o takıntı yapmasın die

kızlar dün gittiğim dr yumurtalıklarımda pek önemli olmayan kis olduğunu söyledi ilaç verdi daha öncede gitmişdim bu dr a bana hala neden tüp bebek yaptırmadığımı daha ne kadar yıprammam gerektiğini sordu canın kıymetini hiç mi bilmiyosun dedi bir tüp bebek merkezi adresi verdi bu gün gidip görüşdüm bana bu ay adetimin 2 günü gelmemi tedaviye başlamamı söyledi ama şurası kötü yüzde 90 garanti veriyo biz bebek 8 hücreli olunca 1 hücreyi alıp genetiğine bakıyoruz ona göre sağlıklı olanı koyuyoruz dedi ama benim 3 tane parsiyel olduğu için bu hücrelerin yarısı sağlıklı yarı mol dedi bizim bütün hücrelere bakma sansımız yok sadece 1 taneye bakıyoruz eğer bizim baktığımız hücre sağlıklı olur bizde sana szğlıklı die transfer ederiz diğer hücreler sağlıksız olurda gene mole çevirirse sorumluluk almayız dio bunu başdan kabul edin ondan sonra başlayalım dio ama sen ben hamile kalıyorum istersen normal kal dio ne yapmalıyım sizce çok kararsızım

canım yarın sabah kalkarkalkmaz doğru hastaneye aldığım randevuyu beklemicem özelden bi baktırayım ultrasonla rahimde bişey mi var bu gün işde çalışdım ama gel bana sor içim içimi yedi her dakka tuvallettyim geldimi gene die aralıklarla gene geliyo ne oldu bana böyle anlamıyorum yakında sinir hastası olup çıkıcam eşime daha bişey söylemedim birde o takıntı yapmasın die

zuzucanım sanada dr böyle söyledimi yüzde 10 olmama sansın var diye birde bana ortalama 10 bin tutar dedi seninki ne kadar istedi
seninde bunun gibi tehliken var mı yoksa dr hiç bir sorun çıkmıcak mı dedi ben pazartesi başka 1 tüp bebek merkezine daha gidicem arkadaşım kesin olucak için rahat etsin dese elimde biraz var gerisini kredi çekip hemen yaptırcam ama oda mole çevirirse ben napaım iyice mahfolurum neolur sen yardımcı ol bana beynim durdu neyapmalıyım sein dr garanti verdi mi

kızlar kafam çok karışık sanki neolurdu pgt yaptırıp sağlıklı olsaydı böyle tehlikesi olmasaydı allahım ne olur yardım et bize tedavi 18 gün sürüyomuş kızlar parası zaten peşin sağlıklı olsa napayım gücüm yok okadar hemen çıkartamam ama çalışıyorum kredi çekerim ama bide ya gene mol olursa naparım ya kafam allak bullak oldu düşünemiyorum beynim durdu sanki genede yaptırıcam kafamda acaba sağlıklı olur muydu diyenee kadar yaptırıp sansımı deniycem eşimde öyle diyo sürekli acaba diyceğimize yaptıralım lmazsa napalım elimizden geldiği kadar mücadele ettik deriz diyo

zuzucan senin telin olsa şimdiden kafnın etini yemişdim nerdesin sen yumurtalar transfer edildi mi hiç haber vermiyosun yaa

kızlar kafam çok karışık sanki neolurdu pgt yaptırıp sağlıklı olsaydı böyle tehlikesi olmasaydı allahım ne olur yardım et bize tedavi 18 gün sürüyomuş kızlar parası zaten peşin sağlıklı olsa napayım gücüm yok okadar hemen çıkartamam ama çalışıyorum kredi çekerim ama bide ya gene mol olursa naparım ya kafam allak bullak oldu düşünemiyorum beynim durdu sanki genede yaptırıcam kafamda acaba sağlıklı olur muydu diyenee kadar yaptırıp sansımı deniycem eşimde öyle diyo sürekli acaba diyceğimize yaptıralım lmazsa napalım elimizden geldiği kadar mücadele ettik deriz diyo

bence de elinden geldiği kadar mücadele et,Allah yar ve yardımcın olsun inşallah güzel haberler verirsin sende bizlere canım ya

hoşbulduk sağolun..kürtajımı yapan dr 9 ay korunman yeterli demişti ama farklı bir rahatsızlık için üniv. hastanesine gitmiştim,orada ki dra mol gebelik yaşadığımı söyleyince bana 1 yıl gebelik yasak demişti..folik asit kullanmaya başladım,,hayırlısı inşallah hakkımızda..

bana da doktorun biri 9 ay diğeri de 1 sene demişti canım,zaten 2-3 ay da çoookktan değerin sıfırlanmıştır,ben 2 ay sadece korundum sonra genelde hep folik asit içtim,hala hamile kalmadım ama 9 ay ı da bekleyemedim canım,psikolojik olarak kendimi çok kötü hissediyordum

dr seni de sordum 1 mol gebelik okadar sorun değil önemli olan tekrarlamaması dedi yani sen hala sağlıklı hamile kalabilirsin canım ama benim tek şansım pgt

X