mol gebelik nedenleri

canıımm yoğundum iş yerinde giremiyordum neler yapıyorsun,sen hamileliğini öğrendiğinde evde idrar testi yapıyor muydun,çift çizgi gördüğün oluyor muydu

tabi ki evet canım adetim gecikince test yapıyodum hemen çıkıyodu zaten betahcg yüksek olduğu için direk çıkıyo ki yoksa sen adet olmadın mı dahi inşlh canım

tabi ki evet canım adetim gecikince test yapıyodum hemen çıkıyodu zaten betahcg yüksek olduğu için direk çıkıyo ki yoksa sen adet olmadın mı dahi inşlh canım

yok canım hala olmadım,kan testi yaptırmaya da korkuyorum canım acıyo:)) idrar da yaptım bir şey yok,herhalde bende stres yaptım ondan gecikti bu ay,inşallah birlikte hamile kalırız canım

Canim benim mol gebelikte illaki bebek oluyor.ama kacinci gebelikte bunu allah bilir.saglikli bebegin olacak hamilede kalbiliyorsun ama simdilik demekki bir sorun var hamile kalamiyorsun.psikolojik olabilir yada gunleri denk getiremiyorsunuzdur yada kist vardir canim nolur doktora git guzwl habwrler ver bize canim.kiziyosun ama tup bebek bile cozum olabilir.oyle yada boylw cocugun olur

Kizlar galiba tekrar mol oldum.hasta olmama 3 gun var ama asiri bel agrim var,diger gebeligimde de asiri bel agrim vardi ve mol du.gerci simdi hamile degilim belki ama hamile isem tekrarlicak sanirim cok morelim bozuk

Canim bel agrisi her hamilelikte okur adet belirtilerinin hepsini yasarsin .adet olacagin zamanda belin agrir.allah korusun mol degildir canim

merhaba arkadaşlar..ben diğer mol gebelik topindenim..14 ay önce bende parsiyel mol gebelik yaşadım..8 haftalıkken kalp durması sonucu kürtaj oldum..patalojide parsiyel mol gebelik çıktı..korunma sürem çoktan doldu ama diş tedavisi, soğuk algınlığı derken korundum yine..antibiyotik kullanmıştım çünkü..bugün yarın adet olucam ve önümüzdeki ay kısmetse korunmayı bırakıcam..benimde korkum var tekrar mol gebelik yaşamaktan..Allahım isteyen herkeze sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin inşallah..
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..

Son düzenleme:

desteğin için çok saol arkadaşım randevu alıcam bakalım bu hafta annem de dr git diyo ben yoruldum artık sürekli dr değiştirmekden ama genede gidicem bakim neden hamile kalamıyorum sen nasıl oldun yumurtalar alındımı güzel haberler ver bize sorucakdım ne kadar tutuyo miktarı normal tüp bebekden daha fazla oluyomuş gittiğim tüp bebek merkezinde öyle söylemişdiler inşlh kucağında bebeğinle evine gitmek nasip olur bizi unutma her gelişmeden haberdar et

Canim normal tup bebekten 2500_3000 tl kadar fszla tutuyor.ama bu senden toplanan yumurtalarin sayisina ve dollenen yumurtalarin sayisina bagli olarak degisiyor.benim sana soyledigim 8_10 arasi embriyo icin canim.benim yarin yumurtalarim toplanacak.allahim insallh bu sefer hamileligin keyfini yasatim bebegimi alirim kucagima.doktora gitmeklede en iyisini yapiyorsun bakalim sorun neymis.vucudunda red ediyor olabilir yasadigin sıkıntılardan dolayi bilincaltin red ediyordur.doktor sorun yok derse muhtemelen psikolojik canim.nedenini ogrenki ona gore destek verelim sana canim.merakla bekliyorum doktorun soyleyeceklerini cani.

hoş geldin canım,doktor sana 1 yıl süre mi vermişti,inşallah tekrar yaşamazsın,saglıklı beslen,şimdiden folik asit içmeye başla bence,çünkü hiçbir zararı yok,aksine çok faydası varmış

aaa ne güzelll yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin,inşallah çok güzel haberler verirsin bize,çok az geliyorsun seni merak ediyoruz

çok şükür sonunda denk geldik ya,nasılsın ben hala hasta olmadım hastaneye gittim kan testi vermeye,yarım saat sonra sonucumu alcamm ya,sen neler yaptın

bende bi arkaaşım dr tavsiye etti ona randevu aldım adam baya yoğun taaa ay sonuna verdiler gidicem bakim ne diycek inşlh vardır kaç gün gecikdi

bende bi arkaaşım dr tavsiye etti ona randevu aldım adam baya yoğun taaa ay sonuna verdiler gidicem bakim ne diycek inşlh vardır kaç gün gecikdi

3 gün gecikti stres yoğunluk mevsim değişikliğinden dolayı gecikmişte olabilir,çalışıyor musun canım sen

Merhaba kizlar ben geldim.bugun yumurtalarim toplandi.sizler ne ysptiniz? Ciktimi canim seni ksn testinin sonucu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…