canıımm yoğundum iş yerinde giremiyordum neler yapıyorsun,sen hamileliğini öğrendiğinde evde idrar testi yapıyor muydun,çift çizgi gördüğün oluyor muydu
tabi ki evet canım adetim gecikince test yapıyodum hemen çıkıyodu zaten betahcg yüksek olduğu için direk çıkıyo ki yoksa sen adet olmadın mı dahi inşlh canım
inşlh canım beraber kalırız beraber doğum yaparız çok güzel olur[/Q
büşşraaaaaa sonunda denk geldik
canım geçen sene bende hocaya gittim ümmü sübyan var dedi nuska yaptı 6 tane ayet verdi 6 ay sırayla birini suya koyup içdim sonra hamile kal dedi kaldım gene aynısı oldu yani benim denemediğim yol kalmadı şimdi hamilede kalamıyorum yaklaşık 5 aydır korunmuyoruz olmuyo yoruldum uğraşmakdan napalım kısmet değilmiş eşimde sorun yok eminim geçerli sebepleri var sorun bende yani son düşüğümde söyledim ayrılalım diye çünkü benim olmuycaksa onuda aynı kaderemahkum etmek bencillik olur eşim hayır diyo ama korkum hani bir gün aşk biticekde bi çocuk bile veremdin derse kahrolurum ölürüm o yüzden isterse bitebilir diye söyledim çevremizde görüyoruz çocuğu olmayan kadınların eşleri tarafından nasıl hor görüldüğünü zaten o iinsan kendini sürekli eksik hissediyo birde yüzüne vurulması çok acı bir durum bende öyle olmak istemiyorum bu hafta işyerimize yeni biri geldi konuşurken sordu nekadardır evlisin çocuk falan ben 4 senedir evliyim çocuğum yok dedim kadın direk olmuyo mu tedavi olsana dedi sanki yüzünde bi acıma vardı çok duramadım gözlerim doldu çıkdım işde bunu yaşamak ve dayanmak çok zor ben artık kendimde bir umut göremiyorum inşlh allah sizlerin yüzünü güldürür sizin ki benden daha umutlu neyse arkadaşım inşlh güzel müjdeler verirsin bizlere teyze oluruz bizde öpüldün
Kizlar galiba tekrar mol oldum.hasta olmama 3 gun var ama asiri bel agrim var,diger gebeligimde de asiri bel agrim vardi ve mol du.gerci simdi hamile degilim belki ama hamile isem tekrarlicak sanirim cok morelim bozuk
Canim benim mol gebelikte illaki bebek oluyor.ama kacinci gebelikte bunu allah bilir.saglikli bebegin olacak hamilede kalbiliyorsun ama simdilik demekki bir sorun var hamile kalamiyorsun.psikolojik olabilir yada gunleri denk getiremiyorsunuzdur yada kist vardir canim nolur doktora git guzwl habwrler ver bize canim.kiziyosun ama tup bebek bile cozum olabilir.oyle yada boylw cocugun olur
desteğin için çok saol arkadaşım randevu alıcam bakalım bu hafta annem de dr git diyo ben yoruldum artık sürekli dr değiştirmekden ama genede gidicem bakim neden hamile kalamıyorum sen nasıl oldun yumurtalar alındımı güzel haberler ver bize sorucakdım ne kadar tutuyo miktarı normal tüp bebekden daha fazla oluyomuş gittiğim tüp bebek merkezinde öyle söylemişdiler inşlh kucağında bebeğinle evine gitmek nasip olur bizi unutma her gelişmeden haberdar et
çıkdın mı yoksaaaa
merhaba arkadaşlar..ben diğer mol gebelik topindenim..14 ay önce bende parsiyel mol gebelik yaşadım..8 haftalıkken kalp durması sonucu kürtaj oldum..patalojide parsiyel mol gebelik çıktı..korunma sürem çoktan doldu ama diş tedavisi, soğuk algınlığı derken korundum yine..antibiyotik kullanmıştım çünkü..bugün yarın adet olucam ve önümüzdeki ay kısmetse korunmayı bırakıcam..benimde korkum var tekrar mol gebelik yaşamaktan..Allahım isteyen herkeze sağlıklı hayırlı hamilelik nasip etsin inşallah..
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..
Canim normal tup bebekten 2500_3000 tl kadar fszla tutuyor.ama bu senden toplanan yumurtalarin sayisina ve dollenen yumurtalarin sayisina bagli olarak degisiyor.benim sana soyledigim 8_10 arasi embriyo icin canim.benim yarin yumurtalarim toplanacak.allahim insallh bu sefer hamileligin keyfini yasatim bebegimi alirim kucagima.doktora gitmeklede en iyisini yapiyorsun bakalim sorun neymis.vucudunda red ediyor olabilir yasadigin sıkıntılardan dolayi bilincaltin red ediyordur.doktor sorun yok derse muhtemelen psikolojik canim.nedenini ogrenki ona gore destek verelim sana canim.merakla bekliyorum doktorun soyleyeceklerini cani.
slm canım hoş geldin
çok şükür sonunda denk geldik ya,nasılsın ben hala hasta olmadım hastaneye gittim kan testi vermeye,yarım saat sonra sonucumu alcamm ya,sen neler yaptın
bende bi arkaaşım dr tavsiye etti ona randevu aldım adam baya yoğun taaa ay sonuna verdiler gidicem bakim ne diycek inşlh vardır kaç gün gecikdi