mol gebelik nedenleri

geçmiş olsun arkadaşım zaman geçer sende süren dolana kadar yaşadıklarını atlatırsın inşlh bir gün herşer güzel olur hepimiz için

bende senin gibi olmuştum ama 2 ay sonra doğum kontrol ilacını bıraktıktan sonra daha iyi oldum.en azından kadere bıraktım ,herşey Allah tan.doktoru dinlemedim gerçi hala hamile de kalmadım ama oluruna bırakmak daha iyi geldi bana

ben nede böyle oldum kaç aydır korunmuyoruz hala kalmadım önceden hemen kalıyodum acaba bi sorun mu var anlamadım canımda sıkıldı

zuzucan nerde haberin var mı bayadır girmiyo ne yaptı acaba
Gunaydin kısceler nasilsiniz? Bayadir girmiyordum biraz oluruna biraktim yani yapmam gereken herseyi yaptim arastirmam gereken herseyi arastirdim gerusi Allaha kaldi.Kizlar subyan muskasini duydum gittim cami hocasina sordum evet dogru dedi.bi tanidikla karsilastim tesadüfen oda 7 yada 5 dusuk yaptim dedi sanirim hatta mol gebelik de gecirmis.ama o bizim gibi iyi doktorlara gitmemis yani dusuk deyip gondermisler belki digerleri de moldur.neyse bu kadinada subyan muskasini onermisler hemde bana tavsiye edilen hocaya gitmis tesaduf iste.duyi yaptirdiktan sonra 2 oglu olmus.hatta biri 3 haftalik filan.Cami hocasi dogru demese inanmazdim ben korkarim gunaha girmekten ama isin icinde cami hocasi olunca inandim.birde hamile kalmsmissiniz ya sıkılmayin bizim hamile kalmakla ilgili sorunumuz yok.gunu denk gelmemistir.corek otu bal tarçın karisimini doktora sordum evet dogru dedi incir kuru ve sogan kurunude arastir yap dedi fayda alan hastalarimiz var dedi.sizde yapin yumurtalari buyutuyo hamile kalmayi kolaylastiriyo.sizin bebeginiz oluyo sakin uzulmeyin.ayda 1 gun hamile kalma sansimiz denk gelmemistir daha iyi çalışın .Kizlar annemde doktoruma gelmek istemisti dediki doktorum anneme bunlarin cocugu illaki olacak ama kiziniz ayni sorunlari yasamak istemiyo bende fazla kurtaj olmasini istemiyorum cunku bebek sonra tutunmaz bu yuzden uzun yolu kisaltmak icin tup bebek yapiyoruz dedi.size moral olsun diye soyledim.

yani başladınız mı tüp bebek için ne zaman olucak hayırlısı olsun canım allah gönlüne göre versin ben artı uğraşmıyorum dr da gitmiyorum artık olursa olur olmazsada yapıcak bişey yok olmayann insanlarda var

başladık canım Alla hayırlısını nasip etsin dua edin bana bebeğime sağlıkla hayırlısıyla kavuşayım.biliyorum bu hepinize hem moral hem alternatif olacak.çünkü çok üzüldük çok korktuk çok ağladık.insan güzel haberler duymak istiyor.bugün doktora gittik. yumurtalarım büyümemiş.adetimin 6.günü bugün ilaç dozunu arttırdı doktor.pazartesi bir daha gideceğiz yine kontrol edecek beni.bakalım ne olacak?kızlar gerçekten heyecanlı meraklı olduğunuz bir süreç.endişede oluyor tabi.hayırlısı olsun kızlar.büşracım bende öyle diyorum zaman zaman ama hepimiz biliyoruz ki deliler gibi çocuk sahibi olmak istiyoruz. büşracım senin kaç kaybın vardı unuttum ama eğer 1 taneyse dene yine derim .genelde 1 mol geçirenler birdaha geçirmiyor.tekrarlayanlar az.eğer geçekten teslim olduysan gönül rahatlığıyla olmazsa olmaz ben yine mutluyum huzurluyum hayata kırgın değilim çocuklara bakınca içim ezilmiyor diyorsan ne mutlu sana emin ol böyle bir psikolojiyle nur topu gibi bebek doğurursun sen.psikolojide etkiliyor çünkü canım.ama inanamayarak söylüyorsan olursa olur olmazsa olmaz diye sabır canım elbet olacak bu süre içinde sende elinden geleni yapacaksın .

canım geçen sene bende hocaya gittim ümmü sübyan var dedi nuska yaptı 6 tane ayet verdi 6 ay sırayla birini suya koyup içdim sonra hamile kal dedi kaldım gene aynısı oldu yani benim denemediğim yol kalmadı şimdi hamilede kalamıyorum yaklaşık 5 aydır korunmuyoruz olmuyo yoruldum uğraşmakdan napalım kısmet değilmiş eşimde sorun yok eminim geçerli sebepleri var sorun bende yani son düşüğümde söyledim ayrılalım diye çünkü benim olmuycaksa onuda aynı kaderemahkum etmek bencillik olur eşim hayır diyo ama korkum hani bir gün aşk biticekde bi çocuk bile veremdin derse kahrolurum ölürüm o yüzden isterse bitebilir diye söyledim çevremizde görüyoruz çocuğu olmayan kadınların eşleri tarafından nasıl hor görüldüğünü zaten o iinsan kendini sürekli eksik hissediyo birde yüzüne vurulması çok acı bir durum bende öyle olmak istemiyorum bu hafta işyerimize yeni biri geldi konuşurken sordu nekadardır evlisin çocuk falan ben 4 senedir evliyim çocuğum yok dedim kadın direk olmuyo mu tedavi olsana dedi sanki yüzünde bi acıma vardı çok duramadım gözlerim doldu çıkdım işde bunu yaşamak ve dayanmak çok zor ben artık kendimde bir umut göremiyorum inşlh allah sizlerin yüzünü güldürür sizin ki benden daha umutlu neyse arkadaşım inşlh güzel müjdeler verirsin bizlere teyze oluruz bizde öpüldün

Kizlar galiba tekrar mol oldum.hasta olmama 3 gun var ama asiri bel agrim var,diger gebeligimde de asiri bel agrim vardi ve mol du.gerci simdi hamile degilim belki ama hamile isem tekrarlicak sanirim cok morelim bozuk

Kizlar galiba tekrar mol oldum.hasta olmama 3 gun var ama asiri bel agrim var,diger gebeligimde de asiri bel agrim vardi ve mol du.gerci simdi hamile degilim belki ama hamile isem tekrarlicak sanirim cok morelim bozuk

öyle düşünme canım moralini bozma her bel ağrısı mol olmaz ki benim belim hiç ağırmıyodu panik yapma bu kadar kafaya takma lütfen iyi düşün ki iyi olsun

öyle düşünme canım moralini bozma her bel ağrısı mol olmaz ki benim belim hiç ağırmıyodu panik yapma bu kadar kafaya takma lütfen iyi düşün ki iyi olsun

daha 3 gün var ama test yaptım neyseki bir şey yokmuş,3-4 gündür öyle bir agrı girdi ki belime korktum ne bilim,mol olduğumu öğrenmeden önce de aşırı bir ağrım vardı sen nasılsın canım

daha 3 gün var ama test yaptım neyseki bir şey yokmuş,3-4 gündür öyle bir agrı girdi ki belime korktum ne bilim,mol olduğumu öğrenmeden önce de aşırı bir ağrım vardı sen nasılsın canım

pek iyi değilim 2 gündür midem bulanıyo başım ağırıyo hafta sonu temizlik yaptım üşüttüm galiba ben adet oldum inşlh sen olmazsın canım

çok dandır denk gelip konuşamıyoruz ya bu hafta gündüzüm 5 den sonra açarsan görüşürüz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…