Gunaydin kısceler nasilsiniz? Bayadir girmiyordum biraz oluruna biraktim yani yapmam gereken herseyi yaptim arastirmam gereken herseyi arastirdim gerusi Allaha kaldi.Kizlar subyan muskasini duydum gittim cami hocasina sordum evet dogru dedi.bi tanidikla karsilastim tesadüfen oda 7 yada 5 dusuk yaptim dedi sanirim hatta mol gebelik de gecirmis.ama o bizim gibi iyi doktorlara gitmemis yani dusuk deyip gondermisler belki digerleri de moldur.neyse bu kadinada subyan muskasini onermisler hemde bana tavsiye edilen hocaya gitmis tesaduf iste.duyi yaptirdiktan sonra 2 oglu olmus.hatta biri 3 haftalik filan.Cami hocasi dogru demese inanmazdim ben korkarim gunaha girmekten ama isin icinde cami hocasi olunca inandim.birde hamile kalmsmissiniz ya sıkılmayin bizim hamile kalmakla ilgili sorunumuz yok.gunu denk gelmemistir.corek otu bal tarçın karisimini doktora sordum evet dogru dedi incir kuru ve sogan kurunude arastir yap dedi fayda alan hastalarimiz var dedi.sizde yapin yumurtalari buyutuyo hamile kalmayi kolaylastiriyo.sizin bebeginiz oluyo sakin uzulmeyin.ayda 1 gun hamile kalma sansimiz denk gelmemistir daha iyi çalışın .Kizlar annemde doktoruma gelmek istemisti dediki doktorum anneme bunlarin cocugu illaki olacak ama kiziniz ayni sorunlari yasamak istemiyo bende fazla kurtaj olmasini istemiyorum cunku bebek sonra tutunmaz bu yuzden uzun yolu kisaltmak icin tup bebek yapiyoruz dedi.size moral olsun diye soyledim.