mol gebelik nedenleri

bende arasıra kafayı yiyiorum hahahahha.sanırım benim kaderimde çocuk yok,2-3 aydır da deniyorum tık yok,bi yandan da içim titriyo sanki,tekrar aynısı olursam diye:))

inşallah ya,sen şimdi normal şekilde olsun diye bekliyorsun değil mi,sigara ya devam edio musun hala canım

yok yumurtlama günüm,yok belki hamile kalmışımdır diye spor yapmaya yapmaya kocaman bir göbeğim oldu artık:)))

komplet mol çözümü kolay olan mol gebelik sakın korkma çözümü kolay canım.diğeride sanırım bebek küçük diye ya da senin plesanta fazla üremiş diye belli olmadı diye düşünüyorum.metastaz olmaması da korkulacak birşey olmadığını gösterir.kendiliğinden sağlıklı hamile kalma olasılığın yüksek.diyelim ki sorun yumurtalarda diceksin ki ya tüm yumurtalarım sorunluysa?ben bu soruyu doktoruma sordum yumurtalarda ise sorun o zaman %50 si sorunlu % 50 si sorunsuz dedi.hempsi sorunlu olsa zaten sen yaşamazdın dedi.hiç dünyaya gelmezzmişim yani.eğer olduda korktun doğal hamile kalmaktan tüp bebekle tek yumurta ve tek spermi mikroenenjeksiyonla birleştirip sanırım 3-5 günlük olunca embriyo bir hücre alıp mol mü sağlıklımı bakıp sağlıklı embriyoyu yerleştiriyorlar yani demek istediğim illaki çocuk sahibi olabiliyorsun o yüzden hiç korkma.çözümü var şükret.bunu düşün hep rahat ol. çözümü olmasa yada olasıklık düşük olsa korkutucu olur.birde bizlerin hamile kalma sorunu yok şükür ki hamile kalabiliyoruz bebek tutunuyor.ah bide sağlıklı embriyolar denk gelse pek tatlı olcak onunda vakti zamanı var.kimbilir belkide çocuklarımızın kıymetini bilmicektik bunları yaşattı Allah bize kıymet bilelim diye.ama ben inanıyorum öbür dünyada onlar bizi bekliyor.biz bir anneyiz aslında.kızlar inşallah bu yaz hatta bu yaz hepimiz hamile kalmış oluruz sıcaklardan kocaman göbişimizle bunalırız offf hava çok sıcak göbeğimden eğilemiyorum kalkamıyorum sıcak basıyo deriz:)

bende arasıra kafayı yiyiorum hahahahha.sanırım benim kaderimde çocuk yok,2-3 aydır da deniyorum tık yok,bi yandan da içim titriyo sanki,tekrar aynısı olursam diye:))

inan bana aynı şeyleri yaşıyoruz. an geliyor olcak diyorum an geliyor nasibimde yok diyorum.kendimi eksik hissediyorum.birinin çocuğu olduğunu duyunca içte içe özeniyorum o anne gözümde tam bir insan oluyor ben kendimi ezik eksik hissediyorum.alıp çocuğu sevesim gelmiyor sonra kendimi alıştırıyorum nereye kadar sevmeyeceksin diyorum belki de senin olmayacak diyorum alış sevmeye başkasının çocuklarını kabullenmeye diyorum alıp öpüyorum saçlarını kokusunu içime çekiyorum içimden de bu çocuk benim bebeğim olsaydı böyle öperdim severdim deyip iç geçiriyorum.bazende diyorum ki ailen eşin harika insanlar harika bir işin var sevilen bir insansın bunlara şükret illa çocuk olacak diye birşey yok evlilik demek çocuk demek değil çocuk yapmak için evlenmedik birbirimizi sevdiğimiz için evlendik diyorum.yani gel gitler yaşıyorum.yani kafayı yeme notasına geliyorum an an.sonra bir araştırma bu neden benim başıma geldi sorun nerde doktorlar neyi atlıyor belki bi çaresi vardır gibi araştırma yapıyorum.delircem yani.keşke hepimiz aynı şehirde olsak toplaşırdık önce bi anlatır içimizi boşaltırdık sonra ağlaşırdık sonra hadi toparlanalım şunun çözümünü bulalım derdik.ya millete mol gebelik dedğimde uzaydan gelmişim gibi bakıyorlar.bide olmaz bişey herkez düşük yapıyo demezlermi.bilmiyolar ki mol öyle sıradan düşük değil.hamile kalıyorsun 6 hafta neredeyse kan kusuyorsun molüydü değilmiydi mol çıkıyo kürtaj oluyosun kürtajdan sonra yapışıklık oluyo açtırıyosun bhcg değerin düştümü düşmedimi kontrol eidyorsun hep yüreğin ağzında.bizi bizden başka hiç kimse anlayamaz.dedim ya aynı şeyleri yaşıyoruz. ama bu kimseye fayda etmez.sorunu blup çözümüne ulaşacağız.şimdi benim bide 3 kere tekrarladı ya artık güvenemiyorum o yüzden bilmek istiyorum çözümü nokta atışı yapmak istiyorum.

canım arkadaşım hep böyle olböyle düşün kendimizi üzmek bi işe yaramıyo ağlıyorum ağlıyorum gözlerim şişene kadar üzüldüğümüz yanıma kar kalıyo bizide bizden başkası anlamaz bende mol gebelik diyince o ney ya boş gebelikdir o diyorlar bazen anlatıyorum sonra karşıdakinin bakışları yaa acır gibi yada olmaz öyle şey der gibi olduğunu anlıyorum susuyorum eşime anlatınca üzülüyo sonra ben ağlayınca kızıyo onada söyleyemiyorum artık yani içimi tek dökebildiğim yer burası sizin yanınız acımııyosunuz neler yaşadığımı ne hissettiğimi çok iyi anlıyosunuz iyiki varsınız kendimi yanlız hissetmiyorum

bende ilk evlendim hamile kaldım eşimin annesiyle oturmaya gitmişdik arkadaşının gelini 7 aylık evliydi ben hamileydim sordum istemiyomusunuz o daha erken falan dedi bende içimden diyorum insan bekler mi bu kadar kaç ay olmuşşimdi aklıma gelince benim sene oldu zaman geçiyo ama ellerim boş çok yıpratıyo beni işden gelipde evi boş örmek bazen diyorum gece yatarken allahım sabah uyandığımda ilk bebeğim 3 yaşına gircekdi şimdi anne diyip uyandırsa sarılsan kokusunu çeksem içime gel gör ki sabah oluyo ev hala sessiz bazen dayanmak direnmek çok zor geliyo son kürtajımdı dr alıncak diyince eve geldim eşim tulum falan almışdı hepsini topladım benimle hamile olan arkadaşıma vericekdim dayanmadım gene veremedim gerçi annemin aldığı elbiselerin çoğunu dağıttım bana nasip olmadı yani senin gibi sürekli gel git yaşıyorum çok zor bu günleri yaşamak allah hepimize bol sabır sonunda meleğimizi nasip etsin

kızlar birde şunu sorcakdım hani derler ya öbür dünyada yaşamayan düşük olan bebekleri anneleri görür diye biz onları görücekmiyiz çok merak ediyorum

kızlar birde şunu sorcakdım hani derler ya öbür dünyada yaşamayan düşük olan bebekleri anneleri görür diye biz onları görücekmiyiz çok merak ediyorum

bende duymuştum öbür dünya da şefaatçin olur diyorlar ama kimisi de bebek 4 aylık olunca ruh üflenir ondan sonraki zamanlarda kaybedersen öbür dünya da karşına gelir diyorlar ama doğrusunu hiç bilmiyorum canım

amin canım inşallah.benim gelecek ay da bebeğim olmayacak çünkü yumurtlama günüm geçmiş ve bizim bir çalışmamız yoktu o günlerde.inşallah sizlerin güzel haberlerini alırım.benim eşim biraz daha az belli ediyo hatta bazen bu adam hiç çocuk istemiyo mu diye düşünüyorum.o kadar katı durabiliyor,eğerki bir gün tekrar hamile kalırsam 6 hafta olana kadar hiç doktora gitmicem

evet şimdi baktım 120 gün olunca allah ona ruh verirmiş ondan önceki dönemde sadece kan pıhtısıymış üzüldüm böyle olmasına

benimde yok galiba sivilce çıkmış birtane garanti adet olucam

ben çok kafaya takmamaya çalışıyorum artık normalde adetim düzenli olur ama bu son zamanlarda çoktakdığımdan hep geç oluyorum bu sefer ümitleniyorum geçenlerde 10 gün geçikdi garanti var diyodum test falan yapıyorum yok sonra adet oldum drm çok takma adetin düzenli olsun ki hamile kalabil falan dedi

evet ya kafana takınca hamile kalamıyor musun die duydum bende

hayır arkadaşım tek değilsin ben her gün bakıyorum ama artık yazan yok ben geçen ay 3 adet oldum hani bu ay 28 çekiyor ya adet günüm uzar mı adet olmadım daha hemen ümitlenmekde istemiyorum bekleyeyim deme

bi test alsan da yapsan iyi olur aslında canım,umarım güzel hayırlı bir haber verirsin bize

merhabalar benimde korunma süremin bitmesine 4 ay kaldı ilk hamileliğimdi,4 ay sonra korunmayı nasıl bırakacağım bilmiyorum ama psikolojik olarak iyi değilim,çok mutsuz ve karamsar bir hayatım başladı.sizler nasıl atlattınız o zor günlerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…