canım çok üzüldüm ama sen sevinmelisin çünkü mol değil bu yüzden çok sanslısın çok geçmiş olsun bizleri unutma arada gir merak etme bişey hissetmiyceksin uyandığında sancın olucak oda geçer ben 2 kere canlı canlı olduğum için heralde anesteziyle bişey hissetmedim
büşracıgım canlı canlı derken lokal aneztezı yapılmadı mı yoksa yapıldıgı halde agrı olup hıssettın mı rabbım hayırlısı versın hepımıze...
Busracim hersey Allah tan.belki de araya zaman girince daha iyi oldu belki de tum hucrelerin yenilendi.belli de olmaz bi bakarsin hic sorunsuz hamile kalirsin hicbir seye gerek kalmaz insallah bir mucize olur tatlim
zuzucan nerelerde yahu tüp bebeğe başladı mı haberiniz var mı
canım 2 kürtajımda dr devlet hastanesinde kürtaj için anestezi vermiyo dedi 800 tl para istedi bizimde o an elimizde yok du bende canlı canlı oldum ağrı kesici iğne bile vurmadı çok kötüydü nalet olsun o dr nefret ettim sonrakiler üniversitede anesteziyle oldu ama o günü ölsem bile unutmuycam
Gecmis olsun oncelikle canim. kurtajdan korkma anestezi olduktan sonra hic sorun olmuyo diyor herkes. ama seni uyutmalarini da bastan soyle kesinlikle. ben de malesf anestezi olmadan kurtaj olmak zorunda kaldim boylesi cok zor bu bir gercek omrumden omur gitti. ama sen dr unla konusursan onceden sorun yasamazsin diye dusunuyorum. tekrar gecmisler olsunbugun duydugum ıkıncsın bırı daha devlet hastanesınde olmus onda da doktor aneztezı ıcın dr çağırmıs ama onun gelmesı uzun surecek dıye oyle baslamıs yapmış kurtajı.sızlerı duyunca ıyıce korktum ben ılk defa kurtaj olucam tedırgınım
keşke herkes senin kadar sanslı olsa banada dr sigaradan olabilir brak dedi bırakdım hamile kalmadan önce hamileliğimdede içmedim gene aynısı oldu
2 kere mi mol gebelik teşhisi? moralini bozma sakın Allah sana da sağıklı gebelik bebekler verecektir cnm.. ümitsizliğe yer yok..
tgrt bugün kürtaj olacaktı değil mi,rabbim yardım etsin inşallah
Dun kurtaj oldum arkadaslar ama tıp fakultesınde kontrol oluyordu onları artık ultrason aletlerı ıyı değil galıba bende bırkaç tane kese gordulker çogul ve bos gebelık dedıler lokalle kurtaj yapacaklardı son anda vazgeçtım ozel bır hastaneye gıttım ultrasonda çok fazla mınım mınık keseler vardı bu mol gebellık gebelık dedı ıkı doktor lokalle dayanmazsın dedıler genel aneztezı yaptılar fakultedekılerı anlamadılar kızdılar nasıl molla çogulu karıstırıyorlar dıye hemen laınması gerekırken 3 -4 hafta fazladan ıcımde beklemeıs enfeksıyon bbaşlamıs doktor ıyı gectı dedı ben de ıyıyım suanda.ve parcalardan patolojıye gönderıldı kesın sonuç ıcın beklıyoruz hayırlısı olur ınsallah beta hcg dusuyor takıp edılecekmıs ınsallah kotu bırsey çıkmazz-
sizlerın durumu nasıl?
genel anestezi daha iyi olmuş canım.benimde hasta olmama günler kaldı.bende mol gebelik yaşadım ama sadece 2 ay korundum.umarım mol gebelik değildir.ayaklarını ve kendini daima sıcak tutmaya çalış bir sonrasında kolay hamile kalabilmen için.bir sonraki gebeliğini ve gebeliklerimizi beraber bekleriz burada.güzel haberlerimizi yazacağımız günlerimiz de gelecek,sevgiyle kal...
hyr canım 5 kere molgebelik geçirdim ben2 kere mi mol gebelik teşhisi? moralini bozma sakın Allah sana da sağıklı gebelik bebekler verecektir cnm.. ümitsizliğe yer yok..
Dun kurtaj oldum arkadaslar ama tıp fakultesınde kontrol oluyordu onları artık ultrason aletlerı ıyı değil galıba bende bırkaç tane kese gordulker çogul ve bos gebelık dedıler lokalle kurtaj yapacaklardı son anda vazgeçtım ozel bır hastaneye gıttım ultrasonda çok fazla mınım mınık keseler vardı bu mol gebellık gebelık dedı ıkı doktor lokalle dayanmazsın dedıler genel aneztezı yaptılar fakultedekılerı anlamadılar kızdılar nasıl molla çogulu karıstırıyorlar dıye hemen laınması gerekırken 3 -4 hafta fazladan ıcımde beklemeıs enfeksıyon bbaşlamıs doktor ıyı gectı dedı ben de ıyıyım suanda.ve parcalardan patolojıye gönderıldı kesın sonuç ıcın beklıyoruz hayırlısı olur ınsallah beta hcg dusuyor takıp edılecekmıs ınsallah kotu bırsey çıkmazz-
sizlerın durumu nasıl?
hyr canım 5 kere molgebelik geçirdim ben
geçmiş olsun ozaman çapa gibi bir araştırma hastanesine gidip araştırılmalısın cnm sonraki gebeliklerinde tekrarlaması için.
canım arkadaşım çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşlh patloji sonucun güzel çıkar şimdi iyimisin kendine dikkat enfeksiyon kapma inşlh sağlıkla bzlerde bebeğimizi kucağımıza alırız