mol gebelik nedenleri

büşracıgım canlı canlı derken lokal aneztezı yapılmadı mı yoksa yapıldıgı halde agrı olup hıssettın mı rabbım hayırlısı versın hepımıze...

büşracıgım canlı canlı derken lokal aneztezı yapılmadı mı yoksa yapıldıgı halde agrı olup hıssettın mı rabbım hayırlısı versın hepımıze...

canım 2 kürtajımda dr devlet hastanesinde kürtaj için anestezi vermiyo dedi 800 tl para istedi bizimde o an elimizde yok du bende canlı canlı oldum ağrı kesici iğne bile vurmadı çok kötüydü nalet olsun o dr nefret ettim sonrakiler üniversitede anesteziyle oldu ama o günü ölsem bile unutmuycam

Busracim hersey Allah tan.belki de araya zaman girince daha iyi oldu belki de tum hucrelerin yenilendi.belli de olmaz bi bakarsin hic sorunsuz hamile kalirsin hicbir seye gerek kalmaz insallah bir mucize olur tatlim

inşlh canım bazen diyorum üstüne adet görsem bi öğrensem 3 aylık olmuş ama hayal işde allah herşeyin hayırlısını versin hepimize yaşatsın annnelik duygusunu

bugun duydugum ıkıncsın bırı daha devlet hastanesınde olmus onda da doktor aneztezı ıcın dr çağırmıs ama onun gelmesı uzun surecek dıye oyle baslamıs yapmış kurtajı.sızlerı duyunca ıyıce korktum ben ılk defa kurtaj olucam tedırgınım

Gecmis olsun oncelikle canim. kurtajdan korkma anestezi olduktan sonra hic sorun olmuyo diyor herkes. ama seni uyutmalarini da bastan soyle kesinlikle. ben de malesf anestezi olmadan kurtaj olmak zorunda kaldim boylesi cok zor bu bir gercek omrumden omur gitti. ama sen dr unla konusursan onceden sorun yasamazsin diye dusunuyorum. tekrar gecmisler olsun

keşke herkes senin kadar sanslı olsa banada dr sigaradan olabilir brak dedi bırakdım hamile kalmadan önce hamileliğimdede içmedim gene aynısı oldu

2 kere mi mol gebelik teşhisi? moralini bozma sakın Allah sana da sağıklı gebelik bebekler verecektir cnm.. ümitsizliğe yer yok..

tgrt bugün kürtaj olacaktı değil mi,rabbim yardım etsin inşallah

Dun kurtaj oldum arkadaslar ama tıp fakultesınde kontrol oluyordu onları artık ultrason aletlerı ıyı değil galıba bende bırkaç tane kese gordulker çogul ve bos gebelık dedıler lokalle kurtaj yapacaklardı son anda vazgeçtım ozel bır hastaneye gıttım ultrasonda çok fazla mınım mınık keseler vardı bu mol gebellık gebelık dedı ıkı doktor lokalle dayanmazsın dedıler genel aneztezı yaptılar fakultedekılerı anlamadılar kızdılar nasıl molla çogulu karıstırıyorlar dıye hemen laınması gerekırken 3 -4 hafta fazladan ıcımde beklemeıs enfeksıyon bbaşlamıs doktor ıyı gectı dedı ben de ıyıyım suanda.ve parcalardan patolojıye gönderıldı kesın sonuç ıcın beklıyoruz hayırlısı olur ınsallah beta hcg dusuyor takıp edılecekmıs ınsallah kotu bırsey çıkmazz-

sizlerın durumu nasıl?

genel anestezi daha iyi olmuş canım.benimde hasta olmama günler kaldı.bende mol gebelik yaşadım ama sadece 2 ay korundum.umarım mol gebelik değildir.ayaklarını ve kendini daima sıcak tutmaya çalış bir sonrasında kolay hamile kalabilmen için.bir sonraki gebeliğini ve gebeliklerimizi beraber bekleriz burada.güzel haberlerimizi yazacağımız günlerimiz de gelecek,sevgiyle kal...

insallah amın dıyorum dualarınas ınsallah hasta olmayıp sağlıcakla bebegını kucagına alırsın yasadıgın kotu gunlerı unutturur sana...

canım arkadaşım çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşlh patloji sonucun güzel çıkar şimdi iyimisin kendine dikkat enfeksiyon kapma inşlh sağlıkla bzlerde bebeğimizi kucağımıza alırız

geçmiş olsun ozaman çapa gibi bir araştırma hastanesine gidip araştırılmalısın cnm sonraki gebeliklerinde tekrarlaması için.

canım ben bursada uludağ üniversitesine gidiyorum orda doç dr kemal özerkanın özel hastasıyım bilmiyorum neolur artık bütün tahlillerimiz temiz eşimle benim dr şuan normal gebe kal diyo çok kararsızım artık zaten 4 aydır korunmuyoruz hamilede kalmadım hayırlısı artık

canım arkadaşım çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşlh patloji sonucun güzel çıkar şimdi iyimisin kendine dikkat enfeksiyon kapma inşlh sağlıkla bzlerde bebeğimizi kucağımıza alırız

sağol canım dıkkat ederım ıns.rabbım sağlıklı bebekler versın...

Kizlar merhaba uzun zamandan beri girmiyordum.benim diger genetik sonucum cikti.46, xx kromozomlu kuz bebekmis plesantal molmusum.doktorum tup bebekle tekrarlamaz diyor ama tup bebek merkrzindeki doktor net konusmadi boyle bir vakayla ilk defa karsilasiyorum dedi.diger mol cesitlerinden olsa cozumu biliyormus ama benimkisini arastiracakmis.ayrica plesantal mol erkekten kaynaklanir dedi.tup bebek doktorunun soylediklerini kenfi doktoruma anlattim.tup bebek doktoruyla konustu zaten cok yakun arkadaslar hersey yolunda dedi erkek bebeklerin olacak senin dedi.pgd yailacak dedi bir ihtimal olarakda mitekondriyal dna yapimda bozukluk olabilirmis ama onunda cozumu varmis.ama ben arastirdi. Yumurta bagisi cozumu cumartesi tekrar tup bebek merkezine gidecegim o zaman daha fazla bilgi edinecegim.ama ben artik cocugum olmayacak fikrini sindirmeye basladim.kabulleniyorum benim cocugum olmsyacak hep ellerin cocuklarina imrenerek bakcam icim aciyacak kendimde eksiklik hissedecegi..evimde bebek kokusu cocuk civiltisi olmayacak.cocugun yokmu diye soranlara benim cocugum olmuyuor diyecegim.biliyorum cocugum olmayacak.yinede sukur sagligim yerinde ailem yanimda.cumartesi gunu alacagim cevap kotu olursa artik ben bu sayfayi kapatacagim.cocukduz bir hayat planlayacagim.tamamen planlarimi drgistirecegim.rejime baslicam sigaraya baslicam kahve icecegim birikim yapmsyacagim hepsini harcayacagim facebootan begendigim bebek ve anneyle ilgili sayfslari silecegim .napalim kismet degilmis rabbim boyle istemis.vardir bir nedeni.cumartesi moralim bozuk olursa yazamam size kimbilir belkide yazarim icimi dokerim belkide sevoncli haberle gelirim ama cumartesi son noktayi koyacagim ben pes ediyorum.ben hic bir zaman anne kelimesi i duyamayacagim alistiriyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…