Benm de ılk gıttıgımde 4 w 2 gundu bır kese vardı 15 gun soınra gıttım 5 w 1 gun çıktı ve 6 kese ı-olmuş dedı yanı keseye benzıyors ne oldugu cumaya bellı olacak ınss mol degıldır
kızlar bu gün gittim tüp bebek merkezine dr önce folik asit kan sulandırıcı kullanalım normal kal dedi ben dedim ki ben bunları zaten kullandım gene aynısı oldubunları artık yaşamak istemiyorum dedim pgt yapalım dedi ozaman rahim film çekelim acaba rahim damarlarında bir sorun mu var dedi adetim bitsin son defa gittiğim hocaya gene gidicem anlatıcam eğer gene normal kal diye ısrar ederse bende bugünkü tüp bebek merkezinde yaptırıcam neolucaksa olsun artık aynı eyleri bir daha yaşamak istemiyorum
canım rahim gilmi çektirsem iyi olmaz mı belki orda bir sorun vardır ne bileyim ya artık bende ne yapıcamı bilmiyorum önümüzdeki hafta başka tüp bebek merkezinede gidicem bakalım ne diycekler
arkadaşlar benım beta hcg 19215 den 13363.19 a düştü bugun.mol gebelikte kürtaj öncesınde boyle dusus oluyor mu? bır de acaba bu düşüşe rağmen gebelik devam edebilir mi sizce dusus olmuşmuydu
canım rahim gilmi çektirsem iyi olmaz mı belki orda bir sorun vardır ne bileyim ya artık bende ne yapıcamı bilmiyorum önümüzdeki hafta başka tüp bebek merkezinede gidicem bakalım ne diycekler
bende mol gebelik teşhisi ile 2 ay önce kürtaj oldum,25 yaşımdayım.kürtaj olmadan önce de çok iyi besleniyordum,hergün pekmez,fındık,fıstık,yogurt,süt içtim ama yine de mol gebelik oldu.başka nelerden olabilir?
ARKADASLAR Dun yazamadım doktora gıttım beta hcg dususu oldugu ıcın mol gebelık olmadıgına karar verdıler yıne 3-4 kese var ama hıcbırınde bebek ve yolk sac yok bos yanı. doktorlar çogul ama boş gebelık oldugunu dusunuyor. ve malesef pazartesı kürtaj olucam lokal aneztezı ıle nasıl oldugunu bılen var mı yanı kurtaj sırasında agrı acı oluyormus atrık hayırlısı olsun yapacak bırsey yok gallıba
büşra sen ne yaptın rahım fılmı konusunu
bende yaşadım geçmiş olsun cnm... sigaradan oluyomuş eğer içiyosan biran evvel bırak.. benim 2.hamileliğim çok şükür bir daha problem yaşamadım sende yaşamazsın çok takma kafana gerekli kontrolünü yaptır beklemen gereken süreyi tamamla herşey güzel olacak..
Tgrt arkadasim cok gecmis olsun iyiki mol degilsin.ama yine de bizi birakma bir sonraki hamilelik haberlerini beraber ogrenmis oluruz.lokal anestezi de yarim uyutuolar o da agri yapmiyo.benim genel anestezi idi ama yine de cok korkmustum. Tekrar cok gecmis olsun,rabbim en kisa zamanda tekrar hamilelik nasip etsin insallah