mol gebelik nedenleri

kızlar bu gün gittim tüp bebek merkezine dr önce folik asit kan sulandırıcı kullanalım normal kal dedi ben dedim ki ben bunları zaten kullandım gene aynısı oldubunları artık yaşamak istemiyorum dedim pgt yapalım dedi ozaman rahim film çekelim acaba rahim damarlarında bir sorun mu var dedi adetim bitsin son defa gittiğim hocaya gene gidicem anlatıcam eğer gene normal kal diye ısrar ederse bende bugünkü tüp bebek merkezinde yaptırıcam neolucaksa olsun artık aynı eyleri bir daha yaşamak istemiyorum

Benm de ılk gıttıgımde 4 w 2 gundu bır kese vardı 15 gun soınra gıttım 5 w 1 gun çıktı ve 6 kese ı-olmuş dedı yanı keseye benzıyors ne oldugu cumaya bellı olacak ınss mol degıldır

inşallah değildir canım ya sadece inşallah kese arkası kanamadır ve geçici birşeydir,Allah yar ve yardımcın olsun canım

kızlar bu gün gittim tüp bebek merkezine dr önce folik asit kan sulandırıcı kullanalım normal kal dedi ben dedim ki ben bunları zaten kullandım gene aynısı oldubunları artık yaşamak istemiyorum dedim pgt yapalım dedi ozaman rahim film çekelim acaba rahim damarlarında bir sorun mu var dedi adetim bitsin son defa gittiğim hocaya gene gidicem anlatıcam eğer gene normal kal diye ısrar ederse bende bugünkü tüp bebek merkezinde yaptırıcam neolucaksa olsun artık aynı eyleri bir daha yaşamak istemiyorum

ya bende anlamıyorum hem tüp bebek merkezleri açıyorlar hemde git normal kal diyorlar,deney olarak insanları kullanmak hoş mu ya,kürtaj masasına yatmak çok kolay geliyor bilmeyen insanlara...rahim filmi falan çektirme kaç tane varsa tüp bebek merkezi varsa hepsine git canım hepsiyle konuş

canım rahim gilmi çektirsem iyi olmaz mı belki orda bir sorun vardır ne bileyim ya artık bende ne yapıcamı bilmiyorum önümüzdeki hafta başka tüp bebek merkezinede gidicem bakalım ne diycekler

arkadaşlar benım beta hcg 19215 den 13363.19 a düştü bugun.mol gebelikte kürtaj öncesınde boyle dusus oluyor mu? bır de acaba bu düşüşe rağmen gebelik devam edebilir mi sizce dusus olmuşmuydu

canım rahim gilmi çektirsem iyi olmaz mı belki orda bir sorun vardır ne bileyim ya artık bende ne yapıcamı bilmiyorum önümüzdeki hafta başka tüp bebek merkezinede gidicem bakalım ne diycekler

rahim filmi çektirdikten sonra tedavı olup hamile olanları okudum ben.eger sana zararı yoksa çektirip bi problem var mı baktırabılırsın hakkında hayırlısı olsun inşallah

arkadaşlar benım beta hcg 19215 den 13363.19 a düştü bugun.mol gebelikte kürtaj öncesınde boyle dusus oluyor mu? bır de acaba bu düşüşe rağmen gebelik devam edebilir mi sizce dusus olmuşmuydu

canım mol gebelikde kürtaj olmadan beta hcg düşmüyo senin kesin mol müymüş inşlh değildir

sen bilirsin canım rahim filminde neye bakcaklarmış.bir sorun var mı diye mi bakcaklarmış

ARKADASLAR Dun yazamadım doktora gıttım beta hcg dususu oldugu ıcın mol gebelık olmadıgına karar verdıler yıne 3-4 kese var ama hıcbırınde bebek ve yolk sac yok bos yanı. doktorlar çogul ama boş gebelık oldugunu dusunuyor. ve malesef pazartesı kürtaj olucam lokal aneztezı ıle nasıl oldugunu bılen var mı yanı kurtaj sırasında agrı acı oluyormus atrık hayırlısı olsun yapacak bırsey yok gallıba

büşra sen ne yaptın rahım fılmı konusunu

evet canım gittiğim tüp bebek merkezindeki dr dedi belki rahim damarlarında çatlaklık olabilir bakılsa iyi olur dedi

canım ben önceden korunmayı bırakınca hemen hamile kalırdım şimdi yaklaşık 4 aydır korunmuyoruz neden kalmadım bilmiyorum kalmamam daha mı iyi çok kararsızım

bende mol gebelik teşhisi ile 2 ay önce kürtaj oldum,25 yaşımdayım.kürtaj olmadan önce de çok iyi besleniyordum,hergün pekmez,fındık,fıstık,yogurt,süt içtim ama yine de mol gebelik oldu.başka nelerden olabilir?

bende yaşadım geçmiş olsun cnm... sigaradan oluyomuş eğer içiyosan biran evvel bırak.. benim 2.hamileliğim çok şükür bir daha problem yaşamadım sende yaşamazsın çok takma kafana gerekli kontrolünü yaptır beklemen gereken süreyi tamamla herşey güzel olacak..

ARKADASLAR Dun yazamadım doktora gıttım beta hcg dususu oldugu ıcın mol gebelık olmadıgına karar verdıler yıne 3-4 kese var ama hıcbırınde bebek ve yolk sac yok bos yanı. doktorlar çogul ama boş gebelık oldugunu dusunuyor. ve malesef pazartesı kürtaj olucam lokal aneztezı ıle nasıl oldugunu bılen var mı yanı kurtaj sırasında agrı acı oluyormus atrık hayırlısı olsun yapacak bırsey yok gallıba

büşra sen ne yaptın rahım fılmı konusunu

canım çok üzüldüm ama sen sevinmelisin çünkü mol değil bu yüzden çok sanslısın çok geçmiş olsun bizleri unutma arada gir merak etme bişey hissetmiyceksin uyandığında sancın olucak oda geçer ben 2 kere canlı canlı olduğum için heralde anesteziyle bişey hissetmedim

bende yaşadım geçmiş olsun cnm... sigaradan oluyomuş eğer içiyosan biran evvel bırak.. benim 2.hamileliğim çok şükür bir daha problem yaşamadım sende yaşamazsın çok takma kafana gerekli kontrolünü yaptır beklemen gereken süreyi tamamla herşey güzel olacak..

keşke herkes senin kadar sanslı olsa banada dr sigaradan olabilir brak dedi bırakdım hamile kalmadan önce hamileliğimdede içmedim gene aynısı oldu

Busracim hersey Allah tan.belki de araya zaman girince daha iyi oldu belki de tum hucrelerin yenilendi.belli de olmaz bi bakarsin hic sorunsuz hamile kalirsin hicbir seye gerek kalmaz insallah bir mucize olur tatlim

Tgrt arkadasim cok gecmis olsun iyiki mol degilsin.ama yine de bizi birakma bir sonraki hamilelik haberlerini beraber ogrenmis oluruz.lokal anestezi de yarim uyutuolar o da agri yapmiyo.benim genel anestezi idi ama yine de cok korkmustum. Tekrar cok gecmis olsun,rabbim en kisa zamanda tekrar hamilelik nasip etsin insallah

Tgrt arkadasim cok gecmis olsun iyiki mol degilsin.ama yine de bizi birakma bir sonraki hamilelik haberlerini beraber ogrenmis oluruz.lokal anestezi de yarim uyutuolar o da agri yapmiyo.benim genel anestezi idi ama yine de cok korkmustum. Tekrar cok gecmis olsun,rabbim en kisa zamanda tekrar hamilelik nasip etsin insallah

Çok sağol canım ya kurtajdan sonra durumları yazarım insallah allah sızlere de hayırlısıyla ıstedıgınızı verır bu ısler nasıp kısmet ımtıhan olacak boylerymıs dıyecgım artık

X