şu an hamilesn deme canım benimde taneler gördüler herhangi bi şikayetin var mı kanaman falan
Bugune kadar 6-7 defa selpakla sılınce lekelenme oldu
Amin canım inşallahinşlh canım sağlıklı olsunda gerisi hiç önemli değil hersey istediğin gibi olur diğer topkleri okudum biraz bu hastalıkdan kurtulanlar var inşlh bizde bir gün sadece okuruz canımız yanmadan
büşracıgım sen yasamıssın mol gebelik herhalde sımdı durum nasıl allah sabrını artırsın zor bı durum.aMA insallah sağlıklı olarak bebegını kucagına alkırsın
Busram sende durumlar nasil,hasta oldun mu bebek girisimlerine basladiniz mi doktorun tup bebek dememisti ne oldu son durumlar
benım buyuk bır kese var ıcı boş etrafında beş tane daha keseye benzeyen karalıklar var. tanıdık bır doktora gonderdım pek benzemıyoy dedı ama takp lazım.benım de mıde bulantım çok 27 ocakta beta hcg 19215 çıktı doktor anormal bır artıs degıl dedı ama bılmıyorum.benım lekelenmeler hep acık kırmızı arada belımde kasıklarımda agrı oluyor ama oncekı hamılelığımde de bel agrısı fazlaydı bır sorun yoktu.senın durumuna mol gebelık mı dıyorlar inşallah değildir çok zor oldugunu yazıyorlar rabbım yardıncımız olsun
Arkadaşlar merhaba;
ben diğer mol gebelik topiğinden. 32 yaşımdayım şu anda tam 3 defa düşük yaşadım1. 10 haftasında kalp atışı alınamadığı için kürtaj oldum.dr. hiç patolojı bebeğin genetiğine falan bakmadı.2. 19. haftamda dr. tesadüf eseri şüphelendi molden tıp fak. gönderdi orda mol olduğu netleşti beta hcg 480.000 di.çok zor 3 günden sonra normal doğum şeklinde bebeğimi dünyaya getirdim tabi ölü olarak.2 defa canlı canlı kürtaj oldum.1 yıl sonra korunmayı bıraktım ve yine hamile kaldım bu kez 5. haftamda kaybettim. mol değildi bu kez. bunu üzerine doktorum araştırmaya başladı genetiğimize ve bana bir sürü tahliller yapıldı.tahlil sonucları çıkınca doktorum hiteroskopi yaptı rahimde bişey varmı diye.en son bende küçük bir pıhtılaşma sorunu çıktı...2012 şubat ayında korka korka doktorumun zoru ile yeniden denedim ve hamile kaldım..1 kasım 2012 de Rabbim dualarımın ve sabrımın karşılığını kucağıma verdi.Raqbbim hepinizin kucaklarını doldursun inşallah...Vazgeçmek yok kardeşlerim dualarım sizinle sabır gösterin
büşracıgım sen yasamıssın mol gebelik herhalde sımdı durum nasıl allah sabrını artırsın zor bı durum.aMA insallah sağlıklı olarak bebegını kucagına alkırsın
canım bu gün adet oldum üzülsem misevinsem mi bilemedim biraz moralim bozuldu herşeyde vardır bi hayır diyorum artk bu hastalık beni iyice bunalıma sokdu sinirlerim çok yıprandı sanki buralardan gitsem bu hastalıkda beni bırakıp gidicek işe gidesim yok evdede duramıyorum boğuluyorum sanki of offfff nerden buldu bu hastalık adını bile bilmezdim ama senelerdir uğraşıyorum ne biçim bir tıp bu herşeyin tedavisi var bu hastalığa ne ilaç var ne iğne düşündükce sinirlerim bozuluyo git hamile kal böyle olursa kürtaj deney hayvanımıyız ya çok gerildim bu gün ben
Amin canım inşallah
evet canım ben 5 kere yaşadım hala savaşıyorum inşlh bir gün biter yarına randevu aldım arkadaşımın tavsiye ettiği bir tüp bebek dr na bakalım yarın ne diycek inşlh güzel şeyler söyler
kızlarr yaa valla kardeş değiliz ama gerçekten kardeşim gibi çok seviyorum,olumlu haberlerinizi duyunca sanki benimmiş gibi seviniyorum.ben tek kardeşim,sizlerde benim canım oldunuz.rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
büşram canım nasılsın,üzülme ne olursun,geçen ay hasta oldum ayın 18inde bu ayda 1 gün deniyoruz,bir gün mola veriyoruz,önümüzdeki hasta olduğum zamanda doktora gideceğim.ki inşallah hamile kalırım.bu hastalığın tedavisi zor ama biz hasta değiliz canım,kendi hasta psikolojisine sokma.geçen gün iş yerine misafir geldi bana bebek kiyafeti getirmişler oysaki ben 3 ay önce kürtaj oldum..ağladım ağladım...ama olan bana oldu.kendimizi üzüyoruz da ne oluyor ki canım
aramıza hoş geldin arkadaşım,inşallah mol değilsindir,bende de kese arkası kanama başlamış demişti ilk önce doktor,sonra zamanla arttı gibi gözüktü ve ardından mol olduğu anlaşıldı canım.rabbim sana bağışlasın inşallah hamileliğni..
sağolasınız senın kanamaların nasaıl bır göruntusu vardı yanı bırcok kese mı duruyordu bana bırı belkı kanamadır dedı ama kanama boyle cok olur mu yanı sayısı göruntu olarak ne zman mol oldugu anlasıldı kaç haftalıktın
benim annem bebek kıyafetlerinde çalışıyodu bir ara bende ozaman hamileydim okaar kıyafet kot elbiseler tulumlar falan getirdi ki bir sürü vardı bende bebeği olanlara götürüyorum hem ağlıyorum hem veriyorum ya çok üzücü bişey bazen dayanmak çok zor geliyo annem diyoki yaşanılan herşey bir imtihandır sende sabret allaha isyan etme elbet mükafatını alırsın doğru söylüyo ama bi kadının evladıyla sınanması çok zor diyorum ki çok borcum olsa derim ki çalışır öderim gücüm yettiği kadar ama şuan elimizden hiç bişey gelmiyo 3. hamileliğimdi ilk onda gördüm kalp atışını kuşun kanadı gibi çırpıyodum inan eve geldim çok şükür atlattım diye dr kalp atışı var ama kese biraz düzensiz toparlar dedi 1 hafta sonra gittik yıkıldım kalp atışları durdu durcakmış çok azz atıyodu dopplere girdim çok azdı inan hastanenin duvarlarını parçalamak geliyodu içimden nefes bile alamıyodum bebeğim içimde ölüyodu benim elimden hiç bişey gelmiyodu rabbim kimseye gelmedi o bebeğimde çok dr gezdim bi umut diye ama nasip değilmiş inşlh bir daha olmaz sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun başka hiç birşey istemiyorum canım allah hepimize yaşatsın o duygu ilk kucağimıza alcagımız günü hepimize göstersin
canım benim 2 ay 1 haftalık olmuştu.ilk önce bir tane kese vardı sonra 2 tane oldu sonra etrafında küçük küçük iki tane daha top gibi birşeyler vardı,doktorun bir tanesi kese arkası kanama başlamış dedi.diğeri de mol dedi.benim hiç bir gün mide bulantım olmadı,kanamam da olmadı yada başka hiçbirşeyim yoktu.doktorda hemen alalım çoğalıp rahmini sarmasın dedi.ertesi günde kürtaj oldum canım