mol gebelik nedenleri

biride çıksa bende yaşadım ama şu tedaviyi görüp hamile kalldım ve sağlıklı dese neolur sanki

kızlar ben çok bunaldım ya sanki uyanıcam ve bütün bu yaşananlar biticek çok yordu bu hastalık beni her defasında bir umut diyip hayal kırıklığı yaşamakdan dr aradım sen normal hamile kal diyo napıcam şimdi eşim kararsız ne olur sanki bizde herkes gibi bebek sahibi olsak

kizlarr nasilsiniz napiosunuz her gun belli saat koyalim kendimize o saatlerde bulusalim boylece burada olmus oluruz,nasilsiniz nasil gidiyo?pazariniz nasil gecti bakalimm

slm kkizlar ben gecedeyim isyerindeyim si z nasilsiniz okadar girdim yoksunuz bencede saat koyalim daha iyi olur boyle gorusemiyoruz bu arada doktorum israrla normal hamile kal diyo anlamadim ndn kafam cok karisik ama bu hafta genede tup bebek merkezine gidip danisicam siz neler yaptiniz

Büşra sen nasılsın,nasıl gidiyor,doktorun normal hamile dedi canım ama tekrar mol yaşamayacaksın garantisini verdi mi

geldim kızlar:) baktım siz girmiyorsunuz ben de girmedim akşam 6 diyelimmi ne dersiniz müsait oluyormusunuz o saatte?

size haberlerim var.testlerimden birisi geldi parsiyel mol yani 69 kromozomlu olduğu anlaşoldo mol gebeliğin.yani büyük ,htimalle öyle kesin sonuç diğer sonucum çıkınca anlaşılacak.diğer test çıkınca doktorum bana ve eşime genetik test yapılacağını hangimizde mol geni olduğu tespit edilecek dedi sanırım.sonrada chg li tüp bebek yapılacak dedi.dedim ki peki benim yumurtalarımın yada eşimin spermlerinin hepsinin mol olma ihtimali var mı dedim, doktorum da öyle bir şey imkansız öyle olsaydı sen yaşamazdın dedi.bir kısmı mol bir kısmı normaldir dedi.yani arkadaşlar herşey doktorda bitiyor anlayacağınız.birde hiç bekleyemeceğiz hemen tüp bebek yapacağız dedi.ama sadece bir ay doğum kontrol hapı kullanacaksın dedi.regli olunca doğum kontrol hapına başlayacağım.yani 6 ay yada 1 sene beklemeyecekmişiz.zaten 3 kere tekrarlamış artıl tüp bebekten başka bir yolla hamile kalmanı doğru bulmuyorum birdaha birdaha aynı şeyleri yaşamanı istemiyorum dedi.Allah ondan binkere razı olsun gerçekten çok ilgilendi benimle.

zuzucan senin yaşın kaçdı ben dr ma sordum senin yaşın bu tür tedaviler için erken dedi 30 üstü olsaydın tüp bebek yapabilirdik dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…