canım bende 2 buçuk ay önce kürtaj oldum.kese arkası kanama başlamış dediler daha sonra da mol gebelik dediler.kürtajdan sonra 2 ay korundum.şimdi korunmuyorum,6 ay yada 9 ay beklemek istemiyorum.çünkü olacaksa 1 sene de sonra da tekrarlayabilir bunun garantisi yok.9 gün sonra adet günüm bakalım ne olacak merakla bekliyorum.istanbul da yaşıyorum.,şimdi sende korunmuyorsun değil mi?
Arkadaşlar benımde mol gebelık olma şüphesi var. yaşamış olanlarrdan bılgı ıstıyorum.beta hcg 5+1 de 19215 çıktı bır buyuk kese var ıcınde yolk sac ve bebek yok. buyuk kesenın etrafında 6 kucuk keseye benzeyen seyler var kanama olabılşır dendı mol gebelıkten de bahsedıler ama goruntu daha farklı olur deyıp takıp ıstedıler bır doktorda çogul gebelıge benziyor dedı durum nedır sızce
Arkadaşlar merhaba;
ben diğer mol gebelik topiğinden. 32 yaşımdayım şu anda tam 3 defa düşük yaşadım1. 10 haftasında kalp atışı alınamadığı için kürtaj oldum.dr. hiç patolojı bebeğin genetiğine falan bakmadı.2. 19. haftamda dr. tesadüf eseri şüphelendi molden tıp fak. gönderdi orda mol olduğu netleşti beta hcg 480.000 di.çok zor 3 günden sonra normal doğum şeklinde bebeğimi dünyaya getirdim tabi ölü olarak.2 defa canlı canlı kürtaj oldum.1 yıl sonra korunmayı bıraktım ve yine hamile kaldım bu kez 5. haftamda kaybettim. mol değildi bu kez. bunu üzerine doktorum araştırmaya başladı genetiğimize ve bana bir sürü tahliller yapıldı.tahlil sonucları çıkınca doktorum hiteroskopi yaptı rahimde bişey varmı diye.en son bende küçük bir pıhtılaşma sorunu çıktı...2012 şubat ayında korka korka doktorumun zoru ile yeniden denedim ve hamile kaldım..1 kasım 2012 de Rabbim dualarımın ve sabrımın karşılığını kucağıma verdi.Raqbbim hepinizin kucaklarını doldursun inşallah...Vazgeçmek yok kardeşlerim dualarım sizinle sabır gösterin
Ben ise hasta oldum bitti bu ay daha sıkı caliscaktik simdi de okullar tatil oldugu icin benim amcamlarla esimin ablasi sehir disindan geldiler.onlarda bizde kalacaklar o yuzden bu ay da bebis tutmayacak sanirim.gerci hersey Allah tan.ben yine de umidimi kesmeyecegim cok opuyorum sizlerii
slm zuzucan nerelerdesin tüp bebek yaptırdın mı
kızlar ben geldim benim yaşadığım mol plesantal mol gebelikmiş bebek sağlammış ama plesenta üremiş ve bebek ölmüş.doktorum tüp bebek yapıcaz kesin olarak dedi ve adetinin 2. günü gel dedi yani bir kaç güne kadar doktoruma gideceğim daha detaylı öğrenip hepinizi bilgilendireceğim.birbirimize dua edelim kızlar
BÜŞRA senin görünen taneler nasıl kese gıbı mı daha mı kucuk sayı olarak kaç tane bırsey dedıler mı