mol gebelik nedenleri

Ben konuyu açınca esim kapatiyor.o da çok üzülüyor ama bana belli etmemeye çalışıyor, çok aşırı cocuk seviyor başkalarının çocuklarını severken sanki içine sokacak mis gibi seviyor.birde benim esim doğulu.ailede çok yeğen var bi biziim yok hala

bende erzurumluyum bizdede öyle ama eşim bu taraflı bana elinden geldikce destek oluyo o hep inanıyor bir gün olucak diye erkekler bizim gibi deil duygularını pek belli etmiyolar

Çok düşünmemeye calis canım.ayetinde düzene girsin bir an once.sonradaaaaaaa. hastaneye gidip yigenimn çalışmasına.baslamalisin=))

Selam bende 1 ay önce komplet mol gebelik yaşadım,kan değerim yeni sıfırlandı şuanda çok üzgünüm daha 6 aylık evliyiz bir bebeğimin olmasını çok istiyordum kendimi çok suçluyorum duvarlar üzerime geliyor doktor 6 ay sonra hamile kalabilirsin bu sürede korunmalısın dedi ve genetik testler istedi 6 ay nasıl geçicek hiç bilmiyorum

ben 4 senedir uğraşıyorum bu hastalıkla zaman geçerde inşlh sağlıklı hamile kalırsın

Çok düşünmemeye calis canım.ayetinde düzene girsin bir an once.sonradaaaaaaa. hastaneye gidip yigenimn çalışmasına.baslamalisin=))

inşlh ikimizde sonunda mutlu oluruz canım çok istiyorum sağlıklı olmasını ne kadar zor bişeymiş çocuk sahibi olmak ama sahip olanlar kıymetini bilmez

bence artık böyle olumsuz konuşmayalım.sorunun ne olduğu ve çözümünün en olduğunu artık biliyoruz.iyi düşünelim ki iyi olsun sorunu nasıl çözeceğiz ona yoğunlaşalım mesela herkez araştırma yapsın doktora gitsin danışsın artık iş başına geçelim kızlar.böyle üzülmekle elimize birşey geçmiyor.hadi üzülmeyelim artık hepimz soralım doktorlarımıza ulaşıp.kimbilir belki birimiz farklı birşey öğrenir yada aynı şeyleri öğrenmiş olsak bile emin oluruz.

Bugun cok kotu bir gundu benim icin.hem 5 ay once evlenen akrabamin hamile kaldigini ogrendim,hem eltimin cocugu 2 senedir olmuyordu hamile kaldigini ogrendim kiskanmadim ama kendime uzuldum ve bende test yaptim negatifti gerci daha 1 hafta var hasta olmama ama biliyorum hamile de degilim¦(

Vallahi kizlar ben uzulmekten vazgectim care ariyorum ve size yazmis oldugum careleri baska sitelerde de buldum sukur carrsini bulduk artik moralimizi yukseltme zamani ki tedavimiz en verimli sekilde gerceklessin. Tup bebekten baska bunun yolu yok.arastirin diyorum cünkü ayni sonuca varacaginizi biliyorum ama bu yonteme olan inancinizi arttiracak inanc herseydir cunku hadi kizlar toparlanin dogru doktora :))))))

Emin ol ayni seyleri bizde yasiyoruz ama bu cocugumuz olmayacagindan korktugynuz icin ama caresini bulduk derdi veren rabbim dermanini da verdi eger sen bu yontemle hamile kalacagindan emin olursan yani cok fazla inanirsan artuk o hamile hsberlerine uzulmrzsin direk aklina birgun senin de hamilelik keyfini surdugun gelir icin kiprasir.soyle dysun internetten sipariş verince urun eline gecmeden sanki seninmis gibi davranip gekdiginde onunla neler yapacagini kendinden cok emin bir sekilde anlatiyirsun yada dusunuyorsun.iste bunuda boyle dysun siparisi er ve fekeceginden supe duyma

kızlarrrr nerdesinizzzzz?

ben bugün dayanamayıp kan testi yaptırdım.adetime 1 hafta kaldı ama merak ettim 0.1 çıktı değerim,doktora gösterip mol neden oluyor dedim,klasik şeyler söyledi ve A-D vitavimi eksikliğinden oluyor dedi,çok sigara içiyorum dedim klasik sigarayı bırak dedi ama asıl neden sigara değil,vitamin dedi bilginize canlarımmm

evet canım öyle söyleniyor ama genetik bir sorun bu kaç sitede gördüm genetik tahlil şart embriyolar için diyor.ayrıca ben A vitamini kullanmıştım önceki hamileleğimden önce.ama tabi biz sğlıklı beslenmeye de dikkat edeilm ama ben kilolarca A D vitamini alsamda artık doğal yolla hamile kalmaya cesaretim yok canım.

vitamin gibi çok basit bir neden olsaydı tekrarlamazdı doktor yazardı bi vitamin sonraki hamileleiğimiz düzgün geçerdi.gispatlanmış bir şey değil sadece varsayım bu.ama genetik yolla çözüme ulaşacağı ispantlanmış bir durum.

mrb kızlar yeni geldim ama siz çıkmşsınız bende çok üzülüyorum canım teyzem 2 yi doğurdu yazın ben bekliyorum ama yapcak bişey yok allahdan gelen birşey herşeyde vardır bi hayır aMA tabi üzülmeden yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…