Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teyzenle aranda yaş farkı fazla değil sanırım 2. doğurdu demişsin
teyzenle aranda yaş farkı fazla değil sanırım 2. doğurdu demişsin
kizlarr nasilsiniz napiosunuz her gun belli saat koyalim kendimize o saatlerde bulusalim boylece burada olmus oluruz,nasilsiniz nasil gidiyo?pazariniz nasil gecti bakalimm
geldim kızlar:) baktım siz girmiyorsunuz ben de girmedim akşam 6 diyelimmi ne dersiniz müsait oluyormusunuz o saatte?
size haberlerim var.testlerimden birisi geldi parsiyel mol yani 69 kromozomlu olduğu anlaşoldo mol gebeliğin.yani büyük ,htimalle öyle kesin sonuç diğer sonucum çıkınca anlaşılacak.diğer test çıkınca doktorum bana ve eşime genetik test yapılacağını hangimizde mol geni olduğu tespit edilecek dedi sanırım.sonrada chg li tüp bebek yapılacak dedi.dedim ki peki benim yumurtalarımın yada eşimin spermlerinin hepsinin mol olma ihtimali var mı dedim, doktorum da öyle bir şey imkansız öyle olsaydı sen yaşamazdın dedi.bir kısmı mol bir kısmı normaldir dedi.yani arkadaşlar herşey doktorda bitiyor anlayacağınız.birde hiç bekleyemeceğiz hemen tüp bebek yapacağız dedi.ama sadece bir ay doğum kontrol hapı kullanacaksın dedi.regli olunca doğum kontrol hapına başlayacağım.yani 6 ay yada 1 sene beklemeyecekmişiz.zaten 3 kere tekrarlamış artıl tüp bebekten başka bir yolla hamile kalmanı doğru bulmuyorum birdaha birdaha aynı şeyleri yaşamanı istemiyorum dedi.Allah ondan binkere razı olsun gerçekten çok ilgilendi benimle.
Büşra sen nasılsın,nasıl gidiyor,doktorun normal hamile dedi canım ama tekrar mol yaşamayacaksın garantisini verdi mi